Lassan annyiba kerül, mint a spanyol ingatlanlufi jelképe, a valenciai epuletegyuttes. De az legalább most is ott áll, és csodajara lehet járni. De ezt a vizes vb-t annyian se láttak, mint a valenciai épületeket egy szezonban a turisták :)))
Lassan annyiba kerül, mint a spanyol ingatlanlufi jelképe, a valenciai epuletegyuttes. De az legalább most is ott áll, és csodajara lehet járni. De ezt a vizes vb-t annyian se láttak, mint a valenciai épületeket egy szezonban a turisták :)))
csak képileg előttem vagy.,,felkelsz..pálesz KV.. elolvasod fórum..jön a forradalmi hangulat.. válcsuk le..monnyon le akasszuk fel.. de mondod..ok..majd kajálunk oszt utána.. rántotthús uborkasaláta.. ááá teli hassal forradalom..anyámnak sem.. inkább ledőlsz kicsit..motort is át kell törölgetni..mert ha benn maradsz asszony befog..mosogatás..izzócsere..nyikorog a hűtő.. amikor vége visszasompolyogsz.. jön Forma1 meg letöltöttél valami filmet is.. forradalmárkodjon Petőfi..harcoljon a Bemapó..majd jövőhéten..
Egy al kolompot elvállalok maga mellett.. :-)
birkának lenni jó..igaz :DD legyél te a főkolompos
Vezess, ó tisztán látó, s követünk... :-)
ja.mások oldják meg te majd beleülsz.. sokat ne akarjatok
Újabb 104 millióval drágult a vizes vb.
Ennek soha nem lesz vége?!
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Varatlanul_meg_pl...
nem őszinte a mosolyod nyúl...:-)!
Jövőhét folyt köv.
Nem venném,a lelkemre, ha megszűnne a jó kis akol meleged.. :-)
ügyes marketing.. Én adnám olcsón..de ez a mészáros... :)
Ha igy van menj át egy szlovák szervizbe...vagy vannak zugszervizek..
"Mi, fasz birkák meg tűrjük, s persze hallgatjuk a propagandistákat, h ez milyen jó.."
EMELD fel a segged oszt hajrá.. ne csak láziccsá..
De nem éri meg az a tizenegynéhány euró különbözet ha megvédenek a migránsoktól? :D Használd a sapkatartódat. :)
Ami megéri az megéri. Képzeld el ha nem védenek meg és a terroristák elszabadulnak itt, és világvége, az mekkora gáz. Éjjel nappal dolgoznak, hogy megvédjék az országot és ez a hála. :)
Egyébként én is cifrákat mondtam , de ez nem Mészáros ügy volt hanem fix traffipax. Szerintem belefutottam, olyan helyen amit ráadásul ismerek, hogy ott van. Lámpa után van , és sárgánál automatikusan ráléptem még átérjek, lakott terület. Nem száguldoztam de vszínű bemért mert hallottam egy kattanó hangot , vagy csak hallucináltam nem tudom. Olyasmi hangot véltem hallani amikor fényképezel webkamerával kattanó hangszerűség. Nem tudom ad e ki ilyen hangot ez a kütyü. Csoda lesz ha nem mértek be.
Voltam ma szervizben, klíma töltésen. AZt mondták, h lassan kifogy a gázuk, oszt kell szerezni vmi beszerzési forrást, mer eddig 4.5 Eur volt egy palack, de a Mészáros egyik cége átvette a bizniszt, mostmár csak tőle lehet vásárolni, s 18 Eur az ár.. S akárki nem is vehet ilyet külföldön se, mert vmi speckó vizsga kell hozzá (náluk), jó drágán.. Ill. voltam pár hete nyaralni a Balatonon, s a megszokott kempingemben nem volt hely, merthogy ez a fasszopó felvásárolt jópár kempinget a környéken, de persze nem üzemeltetésre, s ezért a zsúfoltság.. Mi, fasz birkák meg tűrjük, s persze hallgatjuk a propagandistákat, h ez milyen jó..
vagy csak a birkák vonulásától :) ki tudja..
azért visszaigazolódnak amiket nyomok.. pl most olvasom köves slomóval egy cikket.. ő is hasonlókat lát a magyar zsidókkal kapcsolatban
Hát megint elgurult gerendás?
Találós kérdés:
"tök felesleges érvelgetned..annál jobban gyűlölnek.. zsigerből gyűlölnek mindent ha nem az övéik vannak hatalmon..sértettek.. mert kiestek a pixisből"
Ki ezen a fórumon a legagresszívebben gyűlölködő, patkányozó, férgező, hernyózó? Ráadásul úgy, hogy a vajdája van hatalmon. Még csak ki se esett a pixisből.
"attól hiteltelenek semmi nem jó nekik..és semmi nem volt rossz amikor az övéik voltak hatalmon.. elég tipikus..
Mesélj, miről írtál ide, ami jó volt jó 2002-10 között és mi rossz most. Hogy hiteles légy.
"elég tipikus.. ajvékolnak napestig.."
Vazze: "Fórum hozzászólások száma:26677"
" ő bajuk..az a jó ha fáj..sistereg bennük..így jártak..barikádokat építenek.. ez a lételemük.."
Sorold fel, az életed folyamán mikor és kik gyújtogattak és építettek barikádot az országban.
"...kettős beszéd..mocskolás..hamisság hazugság az életük."
Nem hallottad még a szélkakas vajdádat soha beszélni?
"Nyomják a propagandát bizonyitsák ők mindent megtettek.. körmük szakadtáig harcoltak"
Kik hívogatják telefonon a nyugdíjasokat? Kik konzultálnak? Kik foglalták el a egész médiát?
Bár ezt lehet kár volt kérdezni. Rengeteg eszeddel még mindíg azt szajkózod, hogy liberális média túlsúly van.
" de hát a nép, az istenadta nép nem használ neki a megöntözés :)"
Nem használ. Ez igaz. 3,6 millió elküldené a fajtádat a búsba. 2,6 an vagytok.
Minden mondatod tételesen baromság, amit megint nemzsigerinemgyűlöletből idenyomtál. Akkora gerenda lóg ki a szemedből, hogy a másik felét biztos tartja valaki, mert különben letörné a fejedet.:)
vagy te kerültél ennyire messze a tárgyilagosságtól, csak nem veszed észre magadon ;)
http://hvg.hu/gazdasag/20170824_mnb_forint?s=hk
plusz benyomnak egy -0.05 betéti kamatot..
tök felesleges érvelgetned..annál jobban gyűlölnek.. zsigerből gyűlölnek mindent ha nem az övéik vannak hatalmon..sértettek.. mert kiestek a pixisből.. nekik az jár... szdsz vagy mucsa és lábszag..mondta nagy szellemi vezérük..
attól hiteltelenek semmi nem jó nekik..és semmi nem volt rossz amikor az övéik voltak hatalmon.. elég tipikus.. ajvékolnak napestig.. ő bajuk..az a jó ha fáj..sistereg bennük..így jártak..barikádokat építenek.. ez a lételemük.. bipoláris agyukkal erre futja...kettős beszéd..mocskolás..hamisság hazugság az életük.
Nyomják a propagandát bizonyitsák ők mindent megtettek.. körmük szakadtáig harcoltak.. de hát a nép, az istenadta nép nem használ neki a megöntözés :)
Látom sok mindenről vitatkoztatok makroökonómiai kérdésekről
Sok mindent lehetne erről írni amit itt most olvastam Mato, Bokros témában , és jegybanki ügyekben.
Annyit mondanék röviden, hogy a Bokros féle akkor és ott végrehajtott munka szükségességét megkérdőjelezni dilettáns hozzáállás. Ez tény. Ez gránitba van vésve mint dogma. :)
Ezt az állítást maximum a racionalitással , az emberi értelemmel állandó harcban lévő politikusok vitathatják. :) Illetve szakmai körökben azok akik eladták magukat valahová, vagy teljesen felületesen állnak a kérdéshez.
A Bokros féle akció az valójában egy antiinflációs gazd pol is volt , még akkor is ha átmenetileg növelte az inflációt. Egy stagflációs helyzet , súlyos egyensúlyi gondokkal amihez hasonlítani a II. vh utáni pengős időszakot lehetne kb. Ebből kellett kijöjjön.
Ahelyett , hogy mindenféle plecsnit kapott volna és ma is veregetnénk a vállát , egy mumust csináltak belőle. Ez valahol jellemző. :)
Nem tudta végigvinni a programját csak azt a lábát ami a csőddel fenyegető egyensúlyi gondokat rögtön kezelte. Azonnali kárelhárítás részét. Egy csődgondnoki részét. Aztán elzavarták. Mindenféle politikus aki gazdasági ügyekben egy Bokrosnak a cipőjét se pucolhatná meg mindenhogyan minősítette utána. Hadd örvendezzen a nép a sok ökörségnek.
Valahol jellemző , hogy egy ilyen munkát ezzel díjazunk a végrehajtóját aki akkor a nevét adta hozzá a politika a posványba lerántotta.