Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#79878 Dr. ursi Előzmény: #79876

a háttér kbg folyamatosan aktív :o)))

az oroszok mindenképpen megszerzik a molt.

de ehhez a magyarok beleegyezése is mindenképpen szükséges.

lásd. alapszabály és törvények.

két kérdés marad: mikor és mennyiért :o)

időm van és a surgut omv pakkjának bekere alatt nem lehet az ár, mert az nyilvános vétel volt.

szerintem.

na léptem: két órás ebédszünet.

#79876 tthhqq Előzmény: #79873

Sztem az Oroszok lépései:

- Tulajdonszerzés (megvolt)

- Hatástalan politikai nyomás (megvolt)

- Agresszió: privát alkalmazásban álló, volt KGB ügynökök elkezdenek meglátogatni befolyásos embereket otthonukban és elbeszélgetnek velük a hozzáállásukról.

Most örülök, hogy nem vagyok ilyen szinten érdekelt a MOL ban :-DDD

#79873 tthhqq Előzmény: #79792

Egyébként úgy néz ki, legalábbis hírek alapján, mintha a MOL és Orosz szórakozás legnegatívabb következményeit árazta volna a piac ezzel a jó kis zuhéval. Lehet, hogy a befektetők már elkönyvelték azt, hogy az oroszok elveszik a mezőt.

Ez esetben a MOL értékének 10-12%-a veszik el. Annyit meg már simán estünk.

Re: ........

#79870 bee83 Előzmény: #79857

szerintem tépni fogják egymást , mivel amit te is mondasz ugye szereztek 20 % feletti részesedést de mégse tudnak aktívan részt venni a vállalat vezetésében .. nem hiszem hogy ezek után csak mosolyogni fognak a történtekhez (megpróbálnak hasonló felfogásban üzemelni, variálni,spekulálni) ez is cak 1 vélemény :)

#79868 Ricsi Előzmény: #79866

Ennek örömére eladtam a fele pakkom 300-on, most:))

Ha felmegy, a fele is jól hoz, ha meg le, úgyis visszaveszem:)

Meglátjuk, szerintem ma még te is megkaphatod 11K alatt, és én is visszavehetem:)

#79864 Ricsi Előzmény: #79860

És kivesz 15%-ot mondjuk a közkézhányadból. És mi meg akkor adjuk neki oda, amikor az ár már mindegy, mert kell még 5%. Szerintem ez most türelemjáték:)

#79860 Dr. ursi Előzmény: #79857

annak viszont lenne értelme, hogy kölcsönadja surgut és strómanon keresztül megshortolja (persze rásegít egy-egy leöntéssel vagy kommunikációval, pl orosz mező bezására) és így a shorton megkeresi amit veszít a pakkja az értékéből, és olcsón tudja növelni a pakkját vásárlással.

#79859 Ricsi Előzmény: #79858

Én is így gondolkodom.

Szerintem pedig a mai forgalommal történő 11 400 leütése semmit nem jelent. Kellet hozzá pár ezer részvény. És különben is a záró számít.

#79858 Dr. ursi Előzmény: #79851

11265 volt korábban, visszavontam, majd kiderül jól tettem-e, mindenesetre nem maradok le semmiről, bármerre is indul meg :o) hiszen már van és még vehetek, ha akciós lesz.

#79857 tthhqq Előzmény: #79853

Én ebben az orosz öntögetésben nem hiszek! Mármint, hogy leöntik, hogy olcsón vásárolhassanak. Az OMV-től is megvették 20k-ért darabját. Semmi értelme égetni a pénzüket.

1. Piaccal úgysem tudnak szembe menni (olyan lenne, mint szembe széllel pisálni)

2. Megvennék piaci áron amit akarnak, mert még úgyis jóval 20k alatt maradna.

Ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni.

........

#79853 bee83

A helyzet az hogy az erős 11400 -as támasz úgy fest bedobta a törölközőt ... technikailag foruló ponthoz ért a papír .... az irányvonal adott kiváncsian várom mennyire "ütik" szét..