Pont az első rész miatt nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz hír-e?
Mert ha a nyomás hatására a vezetés rájön, mindig az erősebb ....-ik, akkor visszavonulót fújhatnak. És akkor sok napig +15%.
Pont az első rész miatt nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz hír-e?
Mert ha a nyomás hatására a vezetés rájön, mindig az erősebb ....-ik, akkor visszavonulót fújhatnak. És akkor sok napig +15%.
valamivel 11k alatt állok.
egyharmad.
legközelebb 10k-n duplázok, ha lejön oda.
Én 13,5K-n is vettem, 12,5K-is, most jön a 11, majd a 9, majd 6,5. Nekem jó így. Ma vennék mondjuk 11-en, és hétfőn el tudnám adni 11,5-ön, az is jó lenne. 6,5 alá meg nem várom:)
Így az átlagom lesz 10 500. Nekem megfelelne:)
Én lehet 8K is megvárom!
Nagyon Optimista ember vagy :) !
Szvsz nyáron lesz csak az igazi fekete leves, mikor elbocsájtják az idény munkásokat és az idény szakmák csődbe mennek!!
Értem.
Mondjuk az állam mindenütt megtehet mindent, Viktor is kijelentette, ha eladják a vízközműveket, azonnal visszacsinálja. Pedig még atomrakétánk sincs:)))
GR-ban egy elemző elemezgette a helyzetet! Legnagyobb problémát a bizonytalanságban lát és a piac nem szereti a bizonytalanságot! Amíg nem rendeződik a helyzet, amíg biztosat nem lehet tudni erről addig a MOL ezt csak veszteségnénk könyvelheti el és ami még fontosabb, hogy a befektetők az ügy lezártáig elfordulhatnak a MOL részvényeitől. Ezért Ő nagyobb esélyt lát arra, hogy az árfolyamok esni fognak! Legjobb esetben is csak stagnálni!
Sokszor a Yukon tönkretételével példálózott, hogy ott kint bármit megtehet a hatalom, ha a MOL elveszíti a mezőt 100%, hogy kártérítést nem fog kapni és ne is reménykedjen benne!!!
Én meglátásom szerint ha fel akarják vásárolni a részvények többségét, akkor előtte csinálnak egy erős eladói hangulatot, hogy feltűnés és áremelkedés nélkül vásárolni tudjanak, jó olcsón.
Ezt tegnap sem tudtam hogy jó, avagy rossz hír-e?
De ha valamelyik mellet le tudod tenni a voksodat, szívesen elolvasnám:)
MOLt nagyon temetik a híreben, az Orosz lépés miatt!
Támadás a MOL ellen: elveszik az orosz mezőt?
de viszont érdekes hogy 14400 -as szintet szépen tartja báár már nagyon a nap végén vagyunk .. holnapra én is borzastóan kiványcsi vagyok :)
én a csökkenő tendencia folytatását várom talán a mértékébe lesz a külömbség ....
igen ez igaz .... növekedett a volatilitás az tőzsdéken de háát ez ezért szép(találd meg a jó árat..) ... akkor essen 5 k -ra amikor én nem tartok pozit úgy mehet :) útána fel is tankolok mollal az tuti :))
jesszusom !
matgab lelökünk, ah nem szállsz le magadtól :o)
11400-al kíváncsi vagyok, hogy mit kezdünk holnap, USA nélkül?
kétségtelen, hogy kisiklott :(