Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MOL fórum

Re: nagy az összhang ... majdnem :)

#79847 Ricsi Előzmény: #79840

Pont az első rész miatt nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz hír-e?

Mert ha a nyomás hatására a vezetés rájön, mindig az erősebb ....-ik, akkor visszavonulót fújhatnak. És akkor sok napig +15%.

Re: nincs cím

#79846 Dr. ursi Előzmény: #79833

valamivel 11k alatt állok.

egyharmad.

legközelebb 10k-n duplázok, ha lejön oda.

#79843 Ricsi Előzmény: #79837

Én 13,5K-n is vettem, 12,5K-is, most jön a 11, majd a 9, majd 6,5. Nekem jó így. Ma vennék mondjuk 11-en, és hétfőn el tudnám adni 11,5-ön, az is jó lenne. 6,5 alá meg nem várom:)

Így az átlagom lesz 10 500. Nekem megfelelne:)

#79837 Zabás Előzmény: #79833

Én lehet 8K is megvárom!

Nagyon Optimista ember vagy :) !

Szvsz nyáron lesz csak az igazi fekete leves, mikor elbocsájtják az idény munkásokat és az idény szakmák csődbe mennek!!

#79802 Ricsi Előzmény: #79799

Értem.

Mondjuk az állam mindenütt megtehet mindent, Viktor is kijelentette, ha eladják a vízközműveket, azonnal visszacsinálja. Pedig még atomrakétánk sincs:)))

#79799 Zabás Előzmény: #79795

GR-ban egy elemző elemezgette a helyzetet! Legnagyobb problémát a bizonytalanságban lát és a piac nem szereti a bizonytalanságot! Amíg nem rendeződik a helyzet, amíg biztosat nem lehet tudni erről addig a MOL ezt csak veszteségnénk könyvelheti el és ami még fontosabb, hogy a befektetők az ügy lezártáig elfordulhatnak a MOL részvényeitől. Ezért Ő nagyobb esélyt lát arra, hogy az árfolyamok esni fognak! Legjobb esetben is csak stagnálni!

Sokszor a Yukon tönkretételével példálózott, hogy ott kint bármit megtehet a hatalom, ha a MOL elveszíti a mezőt 100%, hogy kártérítést nem fog kapni és ne is reménykedjen benne!!!

Én meglátásom szerint ha fel akarják vásárolni a részvények többségét, akkor előtte csinálnak egy erős eladói hangulatot, hogy feltűnés és áremelkedés nélkül vásárolni tudjanak, jó olcsón.

#79795 Ricsi Előzmény: #79792

Ezt tegnap sem tudtam hogy jó, avagy rossz hír-e?

De ha valamelyik mellet le tudod tenni a voksodat, szívesen elolvasnám:)

#79609 bee83 Előzmény: #79562

de viszont érdekes hogy 14400 -as szintet szépen tartja báár már nagyon a nap végén vagyunk .. holnapra én is borzastóan kiványcsi vagyok :)

#79604 bee83 Előzmény: #79562

én a csökkenő tendencia folytatását várom talán a mértékébe lesz a külömbség ....

#79602 bee83 Előzmény: #79503

igen ez igaz .... növekedett a volatilitás az tőzsdéken de háát ez ezért szép(találd meg a jó árat..) ... akkor essen 5 k -ra amikor én nem tartok pozit úgy mehet :) útána fel is tankolok mollal az tuti :))