Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Kár, hogy mostanában épp…

#791341 Csusza Előzmény: #791335

Kár, hogy mostanában épp nem tudod nézni.

Pedig jó lett volna előre olvasni tőled, hogy merre fog menni.

Mert utólag nagyon pontos vagy ;-) , csak hát ugye azzal nincs mit kezdeni...

Real for president! :-)

Nem tudok kereskedni mos…

#791335 Ibiza Előzmény: #791329

Nem tudok kereskedni mostanában.. nem nézem.

Ha lenne reálod ,) akkor látnál egy tizes ajánlati könyvet..

a kötéslista és az ajánlati könyv REALTÁJM-ban nézése adhat támpontot.. nézem a nagy pakkok mozgását..

Nem mindegy mennyi eladó van és mennyi a vevő..( a szimplaagyúak azt mondják pont egyformán..hát nem)

Ezért gyengélkedett ez? …

#791333 banyaiz Előzmény: #791307

Ezért gyengélkedett ez? Tudtatok ti erről nyilvános volt ez a info, vagy csak esemény után? Mert én nem láttam erről híreket , lehet elkerülte a figyelmem.

Mai kötéslistád mit mond…

#791329 Csusza Előzmény: #791320

Mai kötéslistád mit mond?

Csak hogy előre lássuk, és ne utólag értelmezzük...

Ez nem jött be portfolió…

#791323 Csusza Előzmény: #791307

Ez nem jött be portfolióéknak. (Mint annyi minden. :-) )

Helyette pont beállították a sokak által várt 8k-s aljat.

Szvsz.

ott lesz az ára ahol aka…

#791320 Ibiza

ott lesz az ára ahol akarják...9k felett csak azért volt mert valamilyen érdek mentén felnyomták..akkor beírtam talán az akvizíció..és/ vagy a mérlegben kellett jobban kinézni a sajátrészvény állománynak valami megfeleléshez.. esetleg egy nagyon VIP pakkját vették

a kiverték a shortokat..kattogtak a vételi stopok..ugrottak a hullámlovasok..alacsony forgalom melletti erős emelkedés az tipikus árfolyam karbantartó kisiparos munkája..

nem értettem sokan hova várják a 9k feletti vételekkel... lehet 8k-nál újra meglökik 9k-ig.. de a lassú erőtlen eródálás nem szokott jót jelenteni..

Régen a kötéslistákat néztem..elég jól eltaláltam belőle a trendet.

Közelítünk az alsó célár…

#791305 banyaiz Előzmény: #791275

Közelítünk az alsó céláramhoz. Zavaró, hogy ez az esés különösebb külföldi buli nélkül megy. Jönne egy rendesebb zakó kint akkor kellene 8 k alatt mászkálnia a tervek szerint . Olyan erősen kezdtük az évet aztán elgyengültünk rendesen.

Csuszának külön lehívha…

#791273 Kissherceg Előzmény: #791269

Csuszának külön lehívható opciói vannak részesedés vagy forgalom függvényében

Mozgásokra nem lehet pan…

#791022 banyaiz Előzmény: #791019

Mozgásokra nem lehet panasz vsz. Ebben 2,5 hónapban fel le 10%-ok , napi több százalékos kilengések.

Nem rossz ez ha valaki lekereskedte, vagy buxban hasonló szép mozgás volt.

Vagy itt volt a Konzumos sztori azt nem követtem igazán mi zajlik zajlott ott. Mészáros minden nap bejelent valamit :) de nem vagyok képben az ügyben mik történtek csak láttam nagy limites bulik vannak. Kárpótlási jegy sülne már el inkább. :)