Kár, hogy mostanában épp nem tudod nézni.
Pedig jó lett volna előre olvasni tőled, hogy merre fog menni.
Mert utólag nagyon pontos vagy ;-) , csak hát ugye azzal nincs mit kezdeni...
Real for president! :-)
Kár, hogy mostanában épp nem tudod nézni.
Pedig jó lett volna előre olvasni tőled, hogy merre fog menni.
Mert utólag nagyon pontos vagy ;-) , csak hát ugye azzal nincs mit kezdeni...
Real for president! :-)
Nem tudok kereskedni mostanában.. nem nézem.
Ha lenne reálod ,) akkor látnál egy tizes ajánlati könyvet..
a kötéslista és az ajánlati könyv REALTÁJM-ban nézése adhat támpontot.. nézem a nagy pakkok mozgását..
Nem mindegy mennyi eladó van és mennyi a vevő..( a szimplaagyúak azt mondják pont egyformán..hát nem)
Ezért gyengélkedett ez? Tudtatok ti erről nyilvános volt ez a info, vagy csak esemény után? Mert én nem láttam erről híreket , lehet elkerülte a figyelmem.
Mai kötéslistád mit mond?
Csak hogy előre lássuk, és ne utólag értelmezzük...
annyira tombol még a bika hogy nem tud esni :)
Ez nem jött be portfolióéknak. (Mint annyi minden. :-) )
Helyette pont beállították a sokak által várt 8k-s aljat.
Szvsz.
ott lesz az ára ahol akarják...9k felett csak azért volt mert valamilyen érdek mentén felnyomták..akkor beírtam talán az akvizíció..és/ vagy a mérlegben kellett jobban kinézni a sajátrészvény állománynak valami megfeleléshez.. esetleg egy nagyon VIP pakkját vették
a kiverték a shortokat..kattogtak a vételi stopok..ugrottak a hullámlovasok..alacsony forgalom melletti erős emelkedés az tipikus árfolyam karbantartó kisiparos munkája..
nem értettem sokan hova várják a 9k feletti vételekkel... lehet 8k-nál újra meglökik 9k-ig.. de a lassú erőtlen eródálás nem szokott jót jelenteni..
Régen a kötéslistákat néztem..elég jól eltaláltam belőle a trendet.
8k alatt OTP, na még mit nem :)
ma lehet vehetsz olcsóbban is néhány szazzal is.
na ma nyitunk vagy 7700on?
Közelítünk az alsó céláramhoz. Zavaró, hogy ez az esés különösebb külföldi buli nélkül megy. Jönne egy rendesebb zakó kint akkor kellene 8 k alatt mászkálnia a tervek szerint . Olyan erősen kezdtük az évet aztán elgyengültünk rendesen.
Csuszának külön lehívható opciói vannak részesedés vagy forgalom függvényében
:-))
Én most vettem egy adaggal, 5230-on.
Stopot tettem alá.
vettem ma longot.
még délelőtt.
nem birtam ki.
Mozgásokra nem lehet panasz vsz. Ebben 2,5 hónapban fel le 10%-ok , napi több százalékos kilengések.
Nem rossz ez ha valaki lekereskedte, vagy buxban hasonló szép mozgás volt.
Vagy itt volt a Konzumos sztori azt nem követtem igazán mi zajlik zajlott ott. Mészáros minden nap bejelent valamit :) de nem vagyok képben az ügyben mik történtek csak láttam nagy limites bulik vannak. Kárpótlási jegy sülne már el inkább. :)