Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

1. senki nem meri shorto…

#791019 Tapasz Előzmény: #791018

1. senki nem meri shortolni.

2. sokan nem mernek venni ennyiért, én sem.

3. sokan inkább német részvényeket vesznek, én is, főleg, hogy ugyanannyi a jutalék is már a Béta-n.

10 k közelében kezdek cs…

#791018 banyaiz Előzmény: #790998

10 k közelében kezdek csak izgalomba jönni, vagy 8 k alatt. :) Most ez olyan teadélután jellegű motoszkálás itt.

De tényleg érdekes, hogy mikor a legnagyobb parák voltak 1 millió hsz aztán mostanra pangás mikor valami kis emelkedésféleség van. Bux is ATH-kon mozog . Úgy látszik megviselte az embereket a tőzsde vagy valami egyéb .

4.5% plusz, de sehol egy…

#790998 Csusza

4.5% plusz, de sehol egy hsz. :-/
Hol vannak a régi idők? :-)

sokak,elemzések által vá…

#790876 Sumér harcos

sokak,elemzések által várt 7900-8000ig ebben a körben? szerintem nem.

itt hamarosan rugó lesz felfelé,ugy mint utoljára 8500alattról indult lövés,egy nap alatt 3-4%plusz.

azután természetesen eshet,ha kedve tartja,mittomén.

van longom,de nem az utoljára beirt pozi,azt már dobtam bagóért.

Igaz, nem is figyeltem, …

#790826 Koffein Előzmény: #790820

Igaz, nem is figyeltem, most hogy ránéztem, ha vennék, 8k-ra állnék :)

Miért nem nézelődsz másfele, vannak eu-ba jobb lehetőségek is, mint az otp.. :)

Más bank részvény

#790614 Csusza Előzmény: #790612

Látom én is, a rosseb egye meg! :-/

Foglalkozna inkább a focival Sanyi bá, sokkal olcsóbb lenne nekem...

http://www.vg.hu/penzugy…

#790576 Fornit

http://www.vg.hu/penzugy/ujra-kell-targyalja-a-gvh...

"A Fővárosi Törvényszék hatályon kívül helyezte az OTP Bankra 281 millió forint bírság kiszabását megállapító, 2009. szeptember 24-én kelt GVH határozatot az úgynevezett bankközi jutalék (Multilateral Interchange Fee - MIF) ügyben, megváltoztatva ezzel az azt helyben hagyó elsőfokú bírósági ítéletet, egyben a Gazdasági Versenyhivatalt (GVH) új eljárás lefolytatására kötelezte március 9-én tartott, másodfokú, pert lezáró tárgyalásán kihirdetett ítéletében - tette közzé a bank csütörtökön, a BÉT honlapján."

Más bank részvény

#790550 Tapasz Előzmény: #790549

Nem unod még ezt a ..... otp-t? Ugyanekkora tőkével a Béta piacon sokkal nagyobbat kaszálnál. Ráadásul 9000 körül beragadni ....