köszi, ránézek majd...
a warrantokat nézd, de mielőtt nekikezdenél, nézd meg a kbc videóját, időbe odatettem, ahol a teljes felületet elmagyarázzák, hol találod a kiütési küszöböt, tőkeáttételt stb..
call = long
put = short
ezek lennének azok?
Honnan lehet tudni, hogy melyik short melyik long, melyik milyen áttételű, milyen kiütési szintekkel rendelkezik?
| VN7Z5V - Snap (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,51 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN7Z5T - Snap (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,64 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN7Z4J - Snap (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,05 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN7Z2S - Snap (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,03 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN7Z41 - Snap (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,36 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN7Z3M - Snap Inc. (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,11 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN7Z2R - Snap Inc. (Frankfurt-Certifikátok) | — | 0,55 EUR | — | márc. 6. 20:00 | — | — | — | |
| VN72S6 - Snap Inc. (Frankfurt-Certifikátok) | — | — | — | — | — | — | ||
| VN74YQ - Snap Inc. (Frankfurt-Certifikátok) |
segítesz, hogy hol lehet? KBC rendszerén belül lehet?
Esik is rendesen, van is hova. Őrült értékeltség, fenntarthatatlan üzleti modell, nem is értem mi a francért vesz ilyet bárki is....
Snapchat certi még nincs, majd ez is lesz idővel, gondolom, ahogy telik az idő, az igények nőnek, a kínálatban is megjelenik... de a többit tudod shortolni, tesla, fitbit, apple, fb stb...
nekem a KBC megírta email-ben, hogy nincs ilyen instrumentumuk, amivel lehetne shortolni a Snapchat-et...
Pedig a short ötleteim mind bejöttek volna (Norbi, CIG, Tesla, Solarworld), de ilyen az élet, nekem nem lehet úgy látszik, se shortolni, se részvényt jegyezni (azt meg alibabát akartam...)
Ezt is vitte a stop ma úgy nézem.
Nem az elképzeléseim szerint mozogtak.
a mesterséges intelligencia megakar védeni önmagadtól :))