snapchatat már lehet shortolni...
Snapchat certi még nincs, majd ez is lesz idővel, gondolom, ahogy telik az idő, az igények nőnek, a kínálatban is megjelenik... de a többit tudod shortolni, tesla, fitbit, apple, fb stb...
nekem a KBC megírta email-ben, hogy nincs ilyen instrumentumuk, amivel lehetne shortolni a Snapchat-et...
Pedig a short ötleteim mind bejöttek volna (Norbi, CIG, Tesla, Solarworld), de ilyen az élet, nekem nem lehet úgy látszik, se shortolni, se részvényt jegyezni (azt meg alibabát akartam...)
Ezt is vitte a stop ma úgy nézem.
Nem az elképzeléseim szerint mozogtak.
a mesterséges intelligencia megakar védeni önmagadtól :))
alaptermékhez írd a kívánt céget, fitbit, tesla stb, majd add meg a feltételeket, keresés indítás és egy csomó certit fog kilistázni... euróba több certit fog kihozni, mint dollárba...
hol lehetne a fitbitet shortolni?
Én annyira nem vagyok ott ezekben a certi kereskedésekben, pedig a múltkor a Teslát is akartam, de nem találtam...
Jelentősen előretört a Xiaomi a fitness-kiegészítők piacán, a negyedik negyedévben 15 százalékot sikerült elérni, míg az Apple Watch nem tudott javítani, maradtak 14 százalékon, ahogyan egy évvel korábban. A nagy vesztes a FitBit lett, 19 százalékra esett vissza 29 százalékos részesedésük.
Most olvasom, hogy drágulnak a pc-k, ram, ssd, memória, lcd, akksi stb...
http://computerworld.hu/computerworld/brutalisan-d...
https://pcforum.hu/hirek/19273/durvan-dragulnak-id...
Így hirtelen nem is tudom, hogy van-e még alulértékelt gyártó, amd, intel, nvidia, stx, wdx már tavaly nagyot ugrott ...
gyanús nekem ez az ok nélküli magyar BUX index esés. Mostanában a BUX valahogy mindig az USA előtt jár pár nappal. Eddig mindenki eufóriában volt Trump adócsökkentése miatt. Ahhoz képest ma meg azt mondja, hogy előbb az eü-i reform? Az eü-i reform meg egy végeláthatatlan reform nemcsak itt Magyarországon, de az USA-ban is az lesz. Ha észreveszi a piac, hogy itt bizony nem lesz adócsökkentés, vagy nem olyan jelentős, amit betáraztak, az durva kijózanodást fog eredményezni... Vagy nyomtatnak megint usd-t?