elküldtem újra. előző kötőjeles Euro-man-nak ment azt adta fel..
elküldtem újra. előző kötőjeles Euro-man-nak ment azt adta fel..
Üdv! A fogadott üzenetek között kellene lennie? mert ott egy 2015 áprilisi az utolsó.
és tudod, ha nem rúgnak ki, és nem veszik el apám jussát, akkor most nem tartunk itt....és milyen érdekes, mind a két eseményre a geci faxxopó fityesz kormányzása alatt került sor...ha békén hagytak volna bennünket, a számat nem nyitnám ki, ahogy addig se tettem, amíg nyugton hagytak minket.....havi szinten apámtól és tőlem összesen 300 eFt-ot vettek el....nekik az egy nagy lófasz, miközben milliárdokkal zsonglőrködnek, de nekünk kurva nagy érvágás...
Ugyanaannál a cégnél a 20 év alatt voltam tervező-elemző közgazdász, személyi titkár, titkárságvezető, PR és marketing vezető, 1 terméknek az értékesítési vezetője, logisztikai munkatárs....ehhez képest most még gk. értékesítőnek, call center munkatársnak se hívnak be még iithon se, még interjúra se, élből elutasítanak.....sőt....nem kis vívódás után Ausztriába jelentkeztem egy céghez takarítónak is, és még oda se hívtak be....jobb osztrák állásokra beadott pályázataimra ezek után nem meglepő, hogy oda se hívtak....
mantra amikor u.azt ismételgeted.. mindenről a zorbán tehet..
ha volt a munkád.. és jól végezted.. kizártnak tartom u.azt máshol nem végezheted.. nincs rá igény..(hacsak nem a molylepkék szerelmi életét vizsgáltad) most minden ismerősöm dolgozik.. teljesen eltérő képzettségekkel..20-55éves korig..
Milyen mantrát nyomok, hogy a szavaiddal éljek? A szüleim kora, egészségi állapota és anyagi helyzete egy tény. Azon 82 és 83 évesen nem tudnak változtatni. Én vagyok az egyetlen gyerekük, és az egyetlen ember, akit saját magukon kívül érdekel a sorsuk, és aki gondoskodik róluk. Apám egész életében egyetemi oktató és tudományos kutató volt, anyám könyvelő. Mindkettejüknek 1 munkahelyük volt, ott dolgoztak, abból éltek, onnan mentek nyugdíjba. Én ezt láttam otthon. Én is bérből és fizetésből élő alkalmazott lettem, és működött is az életem, amíg ki nem rúgtak. a munkám mellett másik egzisztencia felépítésére sem pénzem, sem lehetőségem nem volt. A munka kapacitásomat teljes egészében a munkám elvégzésére fordítottam, eszembe se jutott, hogy ez nem tart ki nyugdíjig, hisz az ott töltött 20 év alatt semmi jel nem mutatott arra, hogy meg kívánnának válni tőlem. És hidd el, ma sem valami nagyravágyó állásokra pályázom, de még így sem érek el semmit.
"Mért nincs alapja? Ha sok a megújuló, akkor minek paks 2 ?"
ne légy sügér..
a 0 aszázalék akkor minek?.. semmi hozadéka nincs.. ha teszt akkor rosszkor..és akkor anno minek kellett preferálni..
a 2% rébuszod meg a tiéd..
Mért nincs alapja? Ha sok a megújuló, akkor minek paks 2 ? Valamivel igazolni kell Paks 2 szükségességét, hát elveszik a zemberek kedvét a beruházástól.
"úúútálom ezt a f@szkodást.."
Ne mérgelődj, bőven van még hely a feneketlen 2%-os zsákodban.
Semminek nem tudsz örülni. Pedig milyen jó helyekre került a családodtól elvont pénz:
ha már üzemelne akkor ok.. lenne alapja..de igy...
Ausztriában a legkisebb pajta tetején is napelem van..
nem tudom miért nem találják el az arányokat.. adóztassuk szüntessük meg..vagy vegyél magadnak ajtót..ablakot kazánt.. lakást..ingyé kapod..
úúútálom ezt a f@szkodást..
Nem gondolom bármilyen kormány darabokra tudná szaggatni bárki életét..ha egy lapra teszed az életed akkor az inkább hiba... Én hiszek és szurkolok neked.. tudom kényszerpályád van.. de nem értem mi a gond veled.. jól konvertálható tudásod van..és nem sziv fel a piac.. azt is lásd egy körbe zártad magad.. nyomod a napi mantrádat.
http://index.hu/belfold/2017/03/02/furjes_hatalomv...
Ez a hazug niemand meri még kinyitni a pofáját? Elvették az újabb lopási lehetőségét??? Nyíltan bevallotta, hogy a hazai és a nemzetközi úszószövetséget, és tulajdonképpen mindenkit átvertek a Duna Aréna látványtervével....és még kérkedik is vele....több, mint 10 évvel Gyurcsány bevallott hazudozása után még rengetegen azzal jönnek, akkor ezen és a t sorozatos, szamányban gyártott fityesz hazugságokon miért nem akadnak ki??? ez a fürjtojás faszi is leszerepelt végleg...
Na és ki áll a képen Csiba mellett?? Mengyi Voldemoort Nagyúr....biztos volt mit megbeszélniük a piszkos ügyeikről...még odahívhatták volna a senkiházy Zsiga "havi 47K-ból meg lehet élni" Marcellt, hisz az is földijük....
Ezzel vitatkoznék: "Sajna sok a frusztrált és egymásnak ugrasztott megosztott ember.. elcseszettnek érzi az életét ha a zorbán vagy valamelyik másik f@szmatyi van hatalmon.. miért? alapból nem változik az életed.. új lapok jönnek a társasjátékba.. ha nem tetszik átülsz egy másik asztalhoz.. túlpolitizáltak az emberek.. de ez egyben egy felmentés is maguknak...ők tennék de hát így nem lehet.."
Ha van egy beállt, nem nagyzoló, de működőképes életed évek, évtizedek óta hasonló jövedelemmel és költségekkel, de a jövdelemedet 1 pillanat alatt kirántják alólad, azzal az indokkal, hogy nehéz a gazdasági helyzet, akkor igenis megváltozik az életed. És az apám, aki alól 76 éves korában rántották ki az egyetem által 1998-ban élete végéig megítélt nyugdíj kiegészítését, miből pótolja ilyen idősen? És én, aki tanultam, ahogy kell, 20 évig rendesen dolgoztam, és azóta a kutyának se kellek....bezzeg volnánk fityeszesek, akkor legalább valami kamu helyen vakargathatnánk jó vagy legalább tisztességes pénzért. Apám pénze és az én fizetésem is az állítólagos válság miatt ugrott, eközben mást sem látunk, mint a 100 milliárdok pazarlását...a mi családunkat anyagilag a 2-ik fityesz kormányig senki nem bántotta, egy átlagos szerény szinten megvoltunk....2010-ben és 2012-ben viszont sikerült 2 lépésben anyagilag úgy odabaszni a családunknak, hogy a fal adja a másikat....pedig okot nem adtunk rá, kussban éltük az életünket
Szinesen szép a világ.. jó dolog megismerni mások véleményét.. gyönyörű Pl egy aranymosó egy juhász világképe.. egy-egy ember gondolkodása..
Olyan emberek a szépek akikben benne van a lelki béke..akik ott vannak ahol lenniük kell.. elég egy pillantás a szemébe és lehet tudni.."rend van a fejében" amúgy azt tapasztaltam azoknál van meg akik valamilyen módon - ha időlegesen is- de kapcsolatban vannak a természettel.
Sajna sok a frusztrált és egymásnak ugrasztott megosztott ember.. elcseszettnek érzi az életét ha a zorbán vagy valamelyik másik f@szmatyi van hatalmon.. miért? alapból nem változik az életed.. új lapok jönnek a társasjátékba.. ha nem tetszik átülsz egy másik asztalhoz.. túlpolitizáltak az emberek.. de ez egyben egy felmentés is maguknak...ők tennék de hát így nem lehet..
Hamis jelszavak.. kifordított kicsavart eszmék kettős mérce ami ömlik rád.. a hatalomért kűzdők szólítanak harcba.. akik amúgy leszarnak..csak kellesz nekik nagyobbnak látszódjanak.. ha elérték céljukat eldobnak mint slozipapírt.. volt itt anno egy kiscsóka..lmp-s aláírásokat gyüjtögetett.. esőben hóban..sztem tisztességesen tette a dolgát vezette a cél.. a jutalom az lett volna egy ebéd a főemberrel.. egy tollvonással köddé vált..most nem..majd egyszer..máskor..ami nem most van...eltört benne valami.. de lehet jókor..jó reggelt.
Az emberek alapból jól élnek..megjelennek a másodlagos igények.. jót akarnak tenni.. adakozni egy jó célért.. tenni valamit a világért..mentsük meg ezt azt.. ez jó..de sajna itt is itt vannak a kufárok.. ellopják az alapítványok pénzét.. elköltségelik..lást gyerekrákalapítványos taknyot..
A politikusok és egyéb csoportosulások is kihasználják az ezirányú igényeket hamis eszméket hamis értékeket kínálnak.. amit sokan elfogadnak a lelkiismeretük megnyugtatására..iylen irányú igényeik kipipálása érdekében..