Én így gondolom2
Euroman Előzmény: #790096Ezzel vitatkoznék: "Sajna sok a frusztrált és egymásnak ugrasztott megosztott ember.. elcseszettnek érzi az életét ha a zorbán vagy valamelyik másik f@szmatyi van hatalmon.. miért? alapból nem változik az életed.. új lapok jönnek a társasjátékba.. ha nem tetszik átülsz egy másik asztalhoz.. túlpolitizáltak az emberek.. de ez egyben egy felmentés is maguknak...ők tennék de hát így nem lehet.."
Ha van egy beállt, nem nagyzoló, de működőképes életed évek, évtizedek óta hasonló jövedelemmel és költségekkel, de a jövdelemedet 1 pillanat alatt kirántják alólad, azzal az indokkal, hogy nehéz a gazdasági helyzet, akkor igenis megváltozik az életed. És az apám, aki alól 76 éves korában rántották ki az egyetem által 1998-ban élete végéig megítélt nyugdíj kiegészítését, miből pótolja ilyen idősen? És én, aki tanultam, ahogy kell, 20 évig rendesen dolgoztam, és azóta a kutyának se kellek....bezzeg volnánk fityeszesek, akkor legalább valami kamu helyen vakargathatnánk jó vagy legalább tisztességes pénzért. Apám pénze és az én fizetésem is az állítólagos válság miatt ugrott, eközben mást sem látunk, mint a 100 milliárdok pazarlását...a mi családunkat anyagilag a 2-ik fityesz kormányig senki nem bántotta, egy átlagos szerény szinten megvoltunk....2010-ben és 2012-ben viszont sikerült 2 lépésben anyagilag úgy odabaszni a családunknak, hogy a fal adja a másikat....pedig okot nem adtunk rá, kussban éltük az életünket