Én így gondolom2
Ibiza Előzmény: #790095Szinesen szép a világ.. jó dolog megismerni mások véleményét.. gyönyörű Pl egy aranymosó egy juhász világképe.. egy-egy ember gondolkodása..
Olyan emberek a szépek akikben benne van a lelki béke..akik ott vannak ahol lenniük kell.. elég egy pillantás a szemébe és lehet tudni.."rend van a fejében" amúgy azt tapasztaltam azoknál van meg akik valamilyen módon - ha időlegesen is- de kapcsolatban vannak a természettel.
Sajna sok a frusztrált és egymásnak ugrasztott megosztott ember.. elcseszettnek érzi az életét ha a zorbán vagy valamelyik másik f@szmatyi van hatalmon.. miért? alapból nem változik az életed.. új lapok jönnek a társasjátékba.. ha nem tetszik átülsz egy másik asztalhoz.. túlpolitizáltak az emberek.. de ez egyben egy felmentés is maguknak...ők tennék de hát így nem lehet..
Hamis jelszavak.. kifordított kicsavart eszmék kettős mérce ami ömlik rád.. a hatalomért kűzdők szólítanak harcba.. akik amúgy leszarnak..csak kellesz nekik nagyobbnak látszódjanak.. ha elérték céljukat eldobnak mint slozipapírt.. volt itt anno egy kiscsóka..lmp-s aláírásokat gyüjtögetett.. esőben hóban..sztem tisztességesen tette a dolgát vezette a cél.. a jutalom az lett volna egy ebéd a főemberrel.. egy tollvonással köddé vált..most nem..majd egyszer..máskor..ami nem most van...eltört benne valami.. de lehet jókor..jó reggelt.
Az emberek alapból jól élnek..megjelennek a másodlagos igények.. jót akarnak tenni.. adakozni egy jó célért.. tenni valamit a világért..mentsük meg ezt azt.. ez jó..de sajna itt is itt vannak a kufárok.. ellopják az alapítványok pénzét.. elköltségelik..lást gyerekrákalapítványos taknyot..
A politikusok és egyéb csoportosulások is kihasználják az ezirányú igényeket hamis eszméket hamis értékeket kínálnak.. amit sokan elfogadnak a lelkiismeretük megnyugtatására..iylen irányú igényeik kipipálása érdekében..