még 6 napig nézhető, de lehet, hogy csak éjszaka
prospero Előzmény: #790084Neked is kösz. A mindenkit.
1. Ahhoz hogy vitatkozz kell egy plasztikus ellenvélemény, ha nincs ellenvélemény akkor nincs beszélgetés sem. Ezért járnak rossz úton mindazok akik itt kitiltásokról fantáziálnak valakikkel szemben, mert nem értenek egyet vele. Nem tetszik ha valaki ír, akkor írj jobbat
2. Banyaiz soha nem akarja megsemmisíteni vitapartnerét a vitában, szemben mondjuk Veled vagy tőzsdenyúllal. Tőzsdenyúl olyan szintre jutott amiből egyértelmű, hogy a normális emberi vitatkozás lehetetlen vele -legalábbis nekem.
3. Nem hiszem, hogy itt bárkit bármiről meg lehet győzni - én vagyok a kivétel :-)!
4. Már leírtam, de nem ment át. Valamire nem lehet mit írni, mert igazatok van, arra meg minek reagáljak. :-)!
5. Valamire nem lehet mit írni, mert én se értek hozzá, és nem veszem a fáradtságot hogy utánaolvassak/kutassak
6. Valamire meg írok, mert azt hiszem értek hozzá, aztán kiderül, hogy nem...:-)!
7. Banyaiz a fórum Rejtő Jenője...:-). Kicsit emlékeztet a stílusa rá.
8. Ha a momentumnak lehet jószándékú támogatója aki nem pénzért csinálja és nem Soros bérenc, akkor a Fidesz kormánynak nem lehetek jószándékú támogatója csak azért mert szerintetek vannak ellentmondások a kormányzásában? Na majd egyszer írok lehet egy kormánykritikát. :-)! Mondtam már: teljes tévút a propagandista vád, hátha egyszer átmegy. Ebből következően minden ilyen kérdés értelmetlen ami azzal kezdődik, hogy az van kiadva...bla bla bla.
9. Sokat segítene, ha egyáltalán írnál a fórumra. Akkor lehet valamilyen téma kapcsán "összeakadnánk".