Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Túl a csúcson? O.o Vagy …

#790394 Hotibo

Túl a csúcson? O.o

Vagy csak egy kis korrekció? Jól érzem hogy ha 1220 alá tud szignifikánsan menni, akkor irány 1180 rövid időn belül?

Ezüst még rosszabbul fest az én szememnek :(

Figyelj, loviba se azért…

#790226 TrendMan Előzmény: #790203

Figyelj, loviba se azért jár az ember, hogy egyszerű legyen a dolga hanem, hogy elemezgethesse az esélyeket:-)

Én bővítettem a bánya po…

#790201 Kissherceg Előzmény: #790199

Én bővítettem a bánya portfóliót 3 napja AUY papírral. A felszabadult készpénzekből további vételeket tervezek és szintén hosszabb időtávon. Ahogy néztem a csőd egyiket se fenyegeti :)

Annyi furcsaságot véltem…

#790199 Boby. Előzmény: #790188

Annyi furcsaságot véltem felefedezni a tegnapi mozgásban,hogy részvénypiaci gyengeségre esett be az ezüst is.Eddig -kb.1,5 hónapja foglalkozom az ezüsttel - nekem úgy tűnt,hogy pont a bizonytalan részvénypiaci helyzetekben teljesített jól .Lehet véletlen egybeesés és nem kell neki jelentőséget tulajdonítani...,majd kiderül.

18.70-19.0 közé vártam f…

#790188 Boby. Előzmény: #790168

18.70-19.0 közé vártam fel első körben,de ezt sem találtam el!Akkor miért pont azt találnám el,hogy meddig megy le!?Annyit tudok -gondolok-,hogy azokban az indokokban amiért vásároltam,nem történt változás,úgyhogy egyelőre tartás van.Ha nagyon lemenne,vagy ha éppen újra felfelé indulna tovább és meghágná a 18.5 körüli szinteket,akkor tovább csipegetnék sávosan.

Nagyon jó, hogy ilyen em…

#790168 Hotibo

Nagyon jó, hogy ilyen emberekre bíznak pénzt :D

Meddig mehet le most az ezüst? Tény, hogy nagyon sokat ment már, de ha három nap alatt visszaadja ezt a két és fél hónapot, az azért nem buli.

Sztálingrádban már nehez…

#790166 matgab Előzmény: #790158

Sztálingrádban már nehezebb helyzetben is kitartottunk, egy kis esés nem rendít meg... :-)

nem tudom. En csak vette…

#790146 matgab Előzmény: #790138

nem tudom. En csak vettem es tartom, azt hiszem semmi mas nem tortent...

Hajajj, jól elindult az …

#790124 Hotibo

Hajajj, jól elindult az ezüst lefelé :O

Hetes TF

#790012 Kissherceg Előzmény: #790010

ezért vannak a robotok, ők nem keresnek. Emberi psziché itt nagy ellenség, küzdök én is magammal... :) Például nem realizáltam a szép nagy nyerőt bányákon, most meg...

Hetes TF

#790010 Boby. Előzmény: #789998

Mint mondottam,van saját mesém, és eddig működik is....,de milyen az ember....megerősítést keres még ott is,ami nem feltétlenül a hite szerint való.Itt jött be a képbe Stef rajza,ami egyrészt megerősített, másrészt a lekör rész kérdéseket ébresztett bennem.

Hetes TF

#790007 Boby. Előzmény: #789997

"Egyetlen egy embert ismerek aki funda alapján profitos: Zsiday (van is az alapjából :) )"

Van az kettő is!:-)Már amennyire az fundának tekinthető amit én csinálok.Amúgy, Zsiday tudtommal kevert stratégiával dolgozik.

Hetes TF

#789998 tozsdenyul Előzmény: #789986

elnapolják, tologatják ez eu bajait 2018 elejéig, addig gyengülget dollár, erösödik euro.

Aztán eu hirtelen szétesik, dollár az egekbe megy

Ez csak egy lehetöség, ha fundát akarsz

Pont az a baj a fundával, hogy bármilyen eredményt ki tudsz hozni belöle, és így tükrözni fogja a meglévö elképzeléseidet (bias)

Ha csak a chartot nézed, pl Stef -ét, akkor is van persze bias, de kisebb, másrészt rögtön látod, hol van az a pont, ahol be kell látnod, nem helyes az elképzelés

Azok a legjobb ötletek, amihez nehezen találsz fundát...ott sokan lesznek a rossz oldalon