Azért vannak ilyen különbségem mert mindent a saját chart-ján kell kereskedni. Arany chart alapján bányacégekben vételi/eladási döntéseket hozni... hááát,,, kicsit meredek számomra.
Szvsz mindent a saját chart-ján kell kereskedni.
Azért vannak ilyen különbségem mert mindent a saját chart-ján kell kereskedni. Arany chart alapján bányacégekben vételi/eladási döntéseket hozni... hááát,,, kicsit meredek számomra.
Szvsz mindent a saját chart-ján kell kereskedni.
az arany ára nem esett szinte semmit, a bányák meg zuhantak tegnap 5-6%-kal. Valaki sejti, hogy miért, mert én semmi hírt nem láttam ezzel kapcsolatban...?
Ha 20-25 évet néztél, akkor min. 2-3 éves trendeket.
Ezen belül könnyen lehet, hogy voltak néhány hónapos intenzív minitrendek, melyek utána kiegyenlítődtek. ???
Vagy az időpontot vagy az árat lehet megmondani, a kettő együtt nem megy.
Többit holnap...
Sajnos ez nem igaz. Mindenki ebben a tévhitben van. Volt egy hetes chartom az elmúlt 20-25 évet néztem és 7 szkasz volt, ebből összesen 1* fordult elő h összefüggés volt.
Elméletben a le kör társítható lenne egy még intenzívebb dollár erősödéshez.
Ez a két eszköz konkurálni szokott a menedék szerepben.
Mondjuk most nézem,hogy 2017 év végére jelzi a chart az esést....,de egyelőre így sem tudom elképzelni.
Most tudtam gépen is megnézni.Mint írtam már,nekem is van lekör elképzelésem, de 1600-ról 600-ra?!?!Vajon,milyen esemény,vagy eseménysor társulhatna ehhez a mozgáshoz?A felmenetel beleillik a világképembe.Mint írtam tavasz végétől,nyár elejétől egy combosabb korrekciót is el tudok képzelni,ha jól sikerül megoldani az eu-s politikai problémákat,de hogy 600-ra essen az arany.....?!
Nekem is van egy lekör elképzelésem,az eu-s választások utáni időkre,ha megnyugtató eredmények születnek.
igen, nekem is a le kör időzítése kicsit a furcsa. Ilyen pénzbőséget követően nem látom, hogy mibe menekülhetne a tőke a következő években ha bármi történne a világban. NOK se robbanhat fel ilyen szinten :)
Van hozzá valami történet is,vagy tisztán technikai alapú az elképzelés.Én ezüstben vagyok érdekelt,ami ugye hasonló pályán szeret mozogni,mesét is költöttem már hozzá magamnak,dehát ugye több szem többet lát.Egyébként most telóról vagyok és nem tudtam rendesen megnézni a képed,de mintha először fel 1600 körülre,majd élesen le volna az alképzelésed?!Na ez a lekör érdekelne,hogy mihez társítod vagy van e amihez igen,a charton kívűl!?
EGO ma elég csúnyán szerepel...
ma se száguldoznak. Látszik, hogy a bányák előre mentek aranyhoz képest, de most alulteljesítőek
http://www.portfolio.hu/gazdasag/egy_kereskedelmi_...
Ez az elegy az,ami hajtja az esütöt.
gondolkodom, hogy át kellene pakolnom TBSZre a pozíciókat, mert azzal jobban járnék ...
ez ilyen szofisztikált short :)