Két hét böjtölés után 8326-on egy adag vétel.
Két hét böjtölés után 8326-on egy adag vétel.
Gratula!
Nekem sincs már két hete, furcsa, de felszabadító érzés! :-)
és milyen érzés? :)
csak lett kavarás az INAval....:)
Az lenne az ideális állapot a cél, hogy minden egyes országban ahol működik ott a bolgár utat kövesse. Akkor nagy kanállal ennénk. :) Bolgár bank ontja a pénzt, világ legjobb bankvétele volt. A többi sehol nincs hozzá képest. Hát csak ezt könnyű így leírni nehéz megvalósítani mert ész nélkül se lehet mindent összevásárolni.
Itthon lehetett volna de a forradalmárok mindent megvettek ami az útjukba került és bank felirat volt rajta. Otp-t kizárták a játékból .
Kínai terjeszkedés, vietnami terjeszkedés egzotikus dolgok. Ilyesmikre is lenne igény még, az egész bolygót be kell hálózni. :) Kell valami a részvényeseknek amitől felcsillan a szemük a sok nyomorúság után amondó vagyok.
Valamit kell csinálni a sok lóvéval. Nagyon érett már ez vegyenek valamit , vietnami terjeszkedés még várat magára, a sokat emlegetett. :)
Ez most méretben azért nem a nagyon kicsik közül való . Ilyenből kell még egy pár mindenfelé . Hát idén olyan 200-240 mrd körüli profit lesz , abból lehet vásárolgatni.
Osztalékra nagyjából olyan 200 Ft körül tesznek félre amit lehet kalkulálni eddigi negyedévek alapján, aztán lehet megtoldják majd egy kicsit. Ha 200-al számolunk mint osztalék akkor marad még durván 150-190 mrd Ft csak az idei profitból. Majd meglátjuk mennyiért vették ezt.
még én se értem pontosan, hogy ez mennyire volt jó a részvényeseknek. Muszájból azért nem kell bankot venni :) Vagy remélem nem ilyen INA ügy miatti hálapénz...
sort már záródott,kiugró nagy esemény valszeg árfolyamban ma-holnap nem lesz már.
Otp akvizíció horvátoknál. Szépen növelte a piaci részesedést , előre a bolgár úton. Remélem nem volt drága túlzottan.
Köszi. Most visszavettem 8260 körül. Amúgy neked is gratula a trade-ekhez. Elkezdtem certizni, Commerzbank long certiket vettem 100 Ft körül.
Jó gondolat. :) Miket tudna most írni az EU-ról 2000-2016-ig neki való terep lenne ez. Azt hiszem az ECB-t kiosztotta volna egy párszor , mint régen a Bundesbankot. Párszor elmondta volna azt is, hogy ő már mikor megmondta, hogy a közös pénz gondolata mennyi sebből vérzik. :) Elemében lenne szerintem ebben az időszakban, lenne témája.
amióta banyaiz megemlítette én is kacérkodom a gondolattal, hogy úja kéne olvasni andré bácsit buffettel együtt... :)
most jutott eszembe, hogy ünnepek alatt újra olvasom az öreget. Jó kis mese :)
Szerintem nincs. Német egyetemeken amennyi előadást is tartott, nem tudok róla itthon felkérték volna egy ilyen előadásra is. Német médiában is nagy szereplő volt, újságírástól, tv műsorokig.
Nálunk a Fridi showban szerepelt még. :) Kb ennyire volt érdekes úgy látszik a magyar média, és közoktatás számára.
ez széles körben ismert,Kánya Katás,ezenkivúl magyarul volt vele másik?vagy ez az egyetlen?
van sortom,ez multheti.
ma szerettem volna longot záró körül,nem jött össze amennyin akartam.
Matgab tartja még?ez a legfontosabb:)hirek nem érdekelnek:)
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/8_mil...
vagy
"JP Morgan 9860 forintra emelte 9570 forintos OTP célárát"
ez a két utóbbi lényegtelen....:)