Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #786213Koszto mester mikor már nyugdíjas stílusban nyomult 500 féle részvénye volt, erről sztorizgatott. 500 különböző részvényből összerakni egy pf-t és azt évente néhányszor megnézegetni osztalékügyek egyebek. Azért az egy másik világ mint napi szinten spekulálgatni arra, hogy merre megy a piac éppen.
Lehet, hogy valahol életkori dolgok is ezek, ahogy öregszik az ember nyugodtabb lesz , nem tör rá annyira a kényszeres kereskedés. :) Nem tudom de nekem szimpatikus ez a fajta hozzáállás, papíron, de művelni nem könnyű történet . Mert azon is lehet bosszankodni ha van egy egy rossz tőzsdei év, hogy miért nem szálltam ki előző évben és most visszavenném. Vagy miért nem szálltam be jobb helyen mint ahol. stb stb.
Agykontrollozni kellene vagy relaxálni, jógázni, keleti filozófiákat tanulmányozni , teljes hidegvér. Azt kellene elérni rossz év 30% esés , arc sem rezdül teljes rezignáltsággal tudomásul veszed oké , jöhet a jövő évi osztalék. Nem tartok sajnos itt, hogy ilyen stílusban tudnám nyomatni . :)