Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Gratula! Nekem sincs már…

#786621 Csusza Előzmény: #786607

Gratula!
Nekem sincs már két hete, furcsa, de felszabadító érzés! :-)

Az lenne az ideális álla…

#786525 banyaiz Előzmény: #786517

Az lenne az ideális állapot a cél, hogy minden egyes országban ahol működik ott a bolgár utat kövesse. Akkor nagy kanállal ennénk. :) Bolgár bank ontja a pénzt, világ legjobb bankvétele volt. A többi sehol nincs hozzá képest. Hát csak ezt könnyű így leírni nehéz megvalósítani mert ész nélkül se lehet mindent összevásárolni.

Itthon lehetett volna de a forradalmárok mindent megvettek ami az útjukba került és bank felirat volt rajta. Otp-t kizárták a játékból .

Kínai terjeszkedés, vietnami terjeszkedés egzotikus dolgok. Ilyesmikre is lenne igény még, az egész bolygót be kell hálózni. :) Kell valami a részvényeseknek amitől felcsillan a szemük a sok nyomorúság után amondó vagyok.

Valamit kell csinálni a …

#786524 banyaiz Előzmény: #786517

Valamit kell csinálni a sok lóvéval. Nagyon érett már ez vegyenek valamit , vietnami terjeszkedés még várat magára, a sokat emlegetett. :)

Ez most méretben azért nem a nagyon kicsik közül való . Ilyenből kell még egy pár mindenfelé . Hát idén olyan 200-240 mrd körüli profit lesz , abból lehet vásárolgatni.

Osztalékra nagyjából olyan 200 Ft körül tesznek félre amit lehet kalkulálni eddigi negyedévek alapján, aztán lehet megtoldják majd egy kicsit. Ha 200-al számolunk mint osztalék akkor marad még durván 150-190 mrd Ft csak az idei profitból. Majd meglátjuk mennyiért vették ezt.

még én se értem pontosan…

#786517 Kissherceg Előzmény: #786447

még én se értem pontosan, hogy ez mennyire volt jó a részvényeseknek. Muszájból azért nem kell bankot venni :) Vagy remélem nem ilyen INA ügy miatti hálapénz...

Otp akvizíció horvátokná…

#786447 banyaiz Előzmény: #786359

Otp akvizíció horvátoknál. Szépen növelte a piaci részesedést , előre a bolgár úton. Remélem nem volt drága túlzottan.

Köszi. Most visszavettem…

#786359 Tapasz Előzmény: #786312

Köszi. Most visszavettem 8260 körül. Amúgy neked is gratula a trade-ekhez. Elkezdtem certizni, Commerzbank long certiket vettem 100 Ft körül.

Jó gondolat. :) Mik…

#786357 banyaiz Előzmény: #786346

Jó gondolat. :) Miket tudna most írni az EU-ról 2000-2016-ig neki való terep lenne ez. Azt hiszem az ECB-t kiosztotta volna egy párszor , mint régen a Bundesbankot. Párszor elmondta volna azt is, hogy ő már mikor megmondta, hogy a közös pénz gondolata mennyi sebből vérzik. :) Elemében lenne szerintem ebben az időszakban, lenne témája.

amióta banyaiz megemlíte…

#786349 Koffein Előzmény: #786346

amióta banyaiz megemlítette én is kacérkodom a gondolattal, hogy úja kéne olvasni andré bácsit buffettel együtt... :)

Szerintem nincs. …

#786324 banyaiz Előzmény: #786321

Szerintem nincs. Német egyetemeken amennyi előadást is tartott, nem tudok róla itthon felkérték volna egy ilyen előadásra is. Német médiában is nagy szereplő volt, újságírástól, tv műsorokig.

Nálunk a Fridi showban szerepelt még. :) Kb ennyire volt érdekes úgy látszik a magyar média, és közoktatás számára.

ez széles körben ismert,…

#786321 Sumér harcos Előzmény: #786319

ez széles körben ismert,Kánya Katás,ezenkivúl magyarul volt vele másik?vagy ez az egyetlen?

Azért írnak topickba il…

#786319 banyaiz Előzmény: #786311

Azért írnak topickba ilyen kevesen, mindenki csak üldögél a papírjain, aztán rá se bagózik a tőzsdére:)