Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

ennek mi az értelme...

#785581 Ibiza Előzmény: #785578

azért ne ülj fel a libsi médiának.. miért gondolod lejárt utalványokat osztogatnának? próbálják devalválni a gesztust a komcsilibsik..

Azt mondják kormányzati a média.. de ebből is láthatod a libsibal kezében van a médiatöbbség.

azért nem pénz mert ne cigire piára menjen..

Azért nem a postás vitte mert akkor egy pajszerral végigfeszegetnék volna a postaládákat.. ha meg kézbesiteni kell az sok idő..vagy a postán állnának sorba..

Én csak a meggondolatlanságot nem értem.. és amúgy sem szeretem az osztogatást..és az ötleteskedést..

ennek mi az értelme...

#785578 Röné Előzmény: #785574

Ma reggel a mokkában nem tudom melyik Bence, nem ismerem azt... de sztem az saját magát röhögte, amikor mosolygott, mert azt mondta h ez nem jár a nyugdíjasoknak, meg már Ő is év végéről beszélt hogy majd akkor kapják meg. szégyen amiket ezek művelnek... beígértek egy nyomorult 10000 ft értékben Erzsébet utalványt és némelyik gondolom várja meg örül neki.... erre majd jön az h hát lejárt meg nem tudják beváltani sehol, mert nincs Supermarket a 80 éves egyedül élő idős ember közelében ahol beválthatná... komolyan nagyon sajnálok minden kis nyugdíjból élő idős embert, mert ők ezt valóban nagyon megérdemelnék, mert nekik ez jár.... amikor ezek felveszik az üdülési csekket, nincs ilyen fesztivál... érdekes, meg ami még nem járna nekik, de felveszik... és ezt simán beépíthetik a kampányba, h ők ezt megcsinálták... :(

ennek mi az értelme...

#785574 Euroman Előzmény: #785573

Tegnap az Egyenes Beszédben is foglalkoztak ezzel...a gyártással és az eladási jutalékkal is jól jár valaki....állítólag csak 12.31-ig lehet felhasználni.....egy csomó ember, főleg ott ahol nincs beváltóhely majd 50-60 %-on inkább eladja uzsorásoknak, mert másképp nincs módja realizálni

ennek mi az értelme...

#785573 Röné Előzmény: #785563

Hát hallod, szégyen amit ezek művelnek... meg mi az h nem tudnak döntést hozni arról, h kik kézbesítsék az utalványokat ?? ezen cirkuszolni, meg olyan sokat változtatni ezen... egyik nap a hivatal kézbesíti, másik nap meg már a postás.... és miért pont utalvány formájában adják a 10000 ft ? miért nem lehet a nyugdíjhoz csatolni készpénzben ? Tán azért nem a postás küldözgeti, mert az drága ... amikor a fidesz a hülyeségeit küldözgeti, az nem drága ? Ezekkel az utalványokkal is valaki jól jár.... És meddig lehet ezeket majd felhasználni ?

Prosi, ha már be vagy csatornázba akkor kérdezd meg..2

#785569 prospero Előzmény: #785546

Nem írtam át, minek? Utána egy bekezdésen keresztül magyarázom, hogy döntésről és annak hatásairól beszélek. Nem mindenben, nem mindenkinek jó valami. Ha akarod értsd félre.

De arra is számtalanszor volt már példa Orbán kormány alatt, hogy a cél jó,irány jó, szándék jó - megvalósítás pocsék, eredmény meg shit.

volner megbuggyant?

#785561 banyaiz Előzmény: #785539

Konkrét német nemi erőszak is gyilkosság kapcsán mit várnál mit írjon a sajtó, hogy halál az afgánokra, vagy gyújtsuk fel a menekültszállásokat, vagy mit?

Persze, hogy megírják szörnyű, de ne általánosítsunk belőle. Ettől még a tanulságokat ebből is le kell vonni mi vezetett egy ilyen esethez. Van bőven tanulsága annak is.

De nem azzal, hogy uszítani , gyűlöletpropagandát csinálni mert abból se sok jó fog kisülni.

volner megbuggyant?

#785557 banyaiz Előzmény: #785539

Nácizmus, kommunizmus mindkettő hasonló abból a szempontból, hogy radikális . Aki nem ért egyet vele arra halál kb ez lett a logikája mindkét rendszernek a gyakorlatban. Lásd XX. sz Európa mi aztán láttuk itt Mo-n hová vezet ez a fajta gondolkodásmód. Belekóstoltunk mindkettőbe. Az egyik héten a zsidókat lövöldözik bele a Dunába a másik héten a zsidó ávósok verik halálra akit reakciósnak gondolnak a komcsi rendszerben. Mindez hová vezetett , semmi jóra, semmi előremutató dologra nem vezetett csak szenvedés, halál, és kín ország méretekben.

Akkor ha megnézel egy Usát aki harcolt a kommunizmus ellen mint hidegháború ugyanezekkel a módszerekkel. Latin-Amerikában most Castro halála kapcsán napirenden a téma. Ugyanilyen kíméletlen harcot folytattak a kommunizmus ellen mint liberális demokrácia , függetlenül a demokratikus elvektől. Mindezt azzal indokolva , hogy a kommunista rendszer a gonosz birodalma és ezzel legitimmé téve a nicaraguai halálbrigádoktól, Vietnámig mindent. Beleértve a náluk otthon 50-es években a kommunistaellenes bizottság tevékenységét is ami szintén megérne néhány misét.

Építő jellegű az, hogy megpróbálni ebből levonni a tanulságokat és megpróbálni elkerülni a jövőben azt, hogy valaki a politikai meggyőződése vagy bőrszíne , vagy bármi ilyen miatt megkülönböztetésben legyen. Ez legyen a politika egy egy politikus játszótere. Mert a megkülönböztetés és aztán a halál között már nincs nagy különbség csak a helyzet legyen olyan, hogy ez kirobban.

Ez lenne a PC lényege valahol. Nem? Ne csak egy szlogen legyen hanem valóban egy gondolkodásmód attól igen messze jár még Európa az út elején kb. Nemhogy a világ.

Sőt az is könnyen lehet, hogy ez az út járhatatlan. :) Ugyanúgy mint a kizárólag észérvek alapján való kommunikáció a választók tömegeivel. :) Könnyen lehet , hogy ez egy utópia, de, hogy az miért jó ha ez egy utópia, miért kell neki örülni, ha PC vége mielőtt még elkezdődött volna, nem vágom. :)

#785546 Ibiza Előzmény: #785544

"Nem biztos, hogy a kormány terve mindenben jó."

ezt írtad, én meg ezt arra..

"akkor menjenek a p..ba.."

nem mindenkinek hanem mindenben..comprende amígó..

ha átírtad akkor szakadjon le a bal tojásod.

volner megbuggyant?

#785545 prospero Előzmény: #785543

45-ben elveszítette a választást első miniszterelnöksége után. Jól emlékeztem.

Azt nem tudtam, hogy 51-ben újra nyert. Mindig tanul tőletek valamit az ember!:-)

#785544 prospero Előzmény: #785542

azt írtam egy döntés nem lehet mindenkinek jó. Általában. Pl. Béremelés. Bérinflációt okoz. Akinek nem a bérhez kötődik a jövedelme pl. Nyugdíjasok, azok szívni fognak. Államadósság szempontjából meg jó. Forintban kifejezett államadósság inflálódni fog.

Alkalmazottaknak jó, munkáltatóknak meg nem annyira. És ez csak egy döntés.

volner megbuggyant?

#785543 Ibiza Előzmény: #785541

ez egy szakma addig volt rá szükség..mellesleg 3 ciklusa volt és lemondott..a lényeg a megbecsülése volt.. mellesleg ő csak az egyik példa volt.. de szokás szerint elveszel a részletekben.

"2002 novemberében a BBC szavazásán körülbelül egymillió néző szavazatai alapján a „100 legnagyobb brit” listáján „mind közül a legnagyobbnak” választották"

https://hu.wikipedia.org/wiki/Winston_Churchill_(minisztereln%C3%B6k)

#785542 Ibiza Előzmény: #785540

nem ezt irtad.. szövegértés füles,,