volner megbuggyant?
banyaiz Előzmény: #785476A nagy kérdés a világon Ibiza az, hogy létezhet e egyáltalán olyan politika ami ezt a társadalmi jellemzőt tudja kezelni pusztán észérvekkel. Elméletileg egyáltalán lehetséges e ez. Szerintem nem.
Nem nagyon . Ugye most támadok egy Orbánt a nép etetése miatt, de nehéz olyan politikai vezetést elképzelni mondjuk csak Mo-n aki ezt a tényezőt figyelmen kívül tudná hagyni. Mert rövid úton bukna.
Hívjuk ezt a dolgot populizmusnak én butaságnak hívom nem PC módon ostobaságnak leánykori nevén. :)
Hívjuk populizmusnak , nem született még olyan politikus az emberi történelemben aki ezt ne alkalmazta volna bizonyos mértékig ahogy éppen a helyzet megkívánja.
Vannak ennek különböző szintjei, de az a nagy gond, hogy bárki akarna egy Orbán helyett Mo-t irányítani rákényszerülne valamilyen szinten a populizmusra. Ahogy a világban bármelyik politikus erre rákényszerül.
Nem mindegy persze, hogy mit tudom én Elefántcsontpartot kormányozza, vagy Németországot, vagy Svájcot. Ez nagyon nem mindegy , de azért bárhol emberek tömegeit irányítja akkor jó barátságban kell legyen ezzel a műfajjal.:)
Nem a létjogosultsága a kérdés ennek a műfajnak vsz, hanem a szükséges mértéke. Nekem ebben szokott általában vitám lenni nagyrabecsült Viktor vezetőnkkel, mert eléggé szereti elvetni a sulykot a fiú.