Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#783483 banyaiz Előzmény: #783478

Mondjuk lehet egy olyan verzió , hogy mind a két gyerek ott volt és az egyiket lekapta és megkérdezte valakitől ki az, és az felcserélte a 2 nevet. Most ennek a valószínűségét nem kísérlem meg kiszámolni de ki lehetne , hogy mennyi. Pihent embereknek. :)

Viszont a képeket nyilvánosságra hozták mindketten. Dózsáról amit én láttam az profilból készült szódával elmegy, Pruck képe kiköpött mása a fotónak szemből készült gyerekkori fotó, perdöntő önmagában is vsz.

Ezek a feltételek minimum egy óvatos bocsánatkérés felé hajló hangnemet indokolnának semmiképpen nem ezt a lekaratézzuk őket mert szólni mertek , hogy porszem került a gépezetbe stílust. :)

re

#783481 banyaiz Előzmény: #783472

Bokros nem tökéletes, de ebben a mezőnyben klasszisokkal kiemelkedik.

Ez megint kizárásos alapon . :) Vannak hibái Lajosnak de azért ilyen vetélytársakkal akik az 1. 2. szűrön fennakadnak, miközben Lajcsi még esik át a 10.-en is könnyedén.

Ez nem azt jelenti , hogy tökéletes csak közelít ahhoz ami már megfelelő lehet.

Sajnos nem nagy a valószínűsége így oda tud keveredni ha vegyül mindenféle népséggel akik rossz fényt vetnek rá. :) Nélkülük se olyan nagy a valószínűsége jelenleg de nagyobb mint Dózsának a fotóval. :)

...

Arcfelismerés is lehet persze, jobb és tudományosabb mint felháborodni azon, hogy a történelem, és a valóság kuszább lehet mint ahogy valaki elképzelte egy Terror Háza élén. :) Nem indokolható vsz józan ésszel ilyen paraméterek mellett a támadó hangnem egy Schmidt részéről. Értem, hogy abban a dimenzióban mozog ahol minden politikai támadás részére még a valóság kutatása is egy ilyen részletkérdésben, aztán ez megviselte esetleg agyilag , idegileg. De hát meg kellene fékezni vsz. :)

re

#783478 Ibiza Előzmény: #783475

mert szervilis gondolkodásmódod ezt adja eredménynek.. ami nyugati az frankó..ott csak jó dolgok történnek.

A. lehet az is a fotós valóban itt járt..akkor nem 12db hanem sok ezer fotót lőtt..nem gondolom mindegyikhez pontos leirást csinált..lehet voltak jegyzetei de nem biztos tudja mettől meddig.

B. a fotós nem járt itt...hazai tudósitók küldtek ki képeket.. és az esetlegesen nekik tetsző képeket haveri gyerekekről nevezték el.. láthatunk a mai napig is ilyeneket.. a nyugat a hazai, nem kicsit elfogult emberek véleményét olvashatja mint objektiv tudósitást.

c. a megtorlásban gond ha valakinek a nevét kiirják..főleg ha nem egy átlagos név.. A vita elég egyszerű..mindkét fél abból az időszakból mutasson képeket.. látszódni fog a való..

re

#783477 Spade Előzmény: #783475

éppen a logika szerint simán lehetséges a névcsere azért mert belekeveredett a média és azok általában faszombeleverem módon ellenőrzik a forrásokat. De nem kell ezen rugózni mert tényleg algoritmusokkal eldönthető a dolog ami csak kevés esetben van így a zéletben :)

re

#783475 banyaiz Előzmény: #783472

Arcfelismerő nélkül pusztán logikai alapon megállapítható, hogy ki van a képen egy általános iskolás gyereknek is vsz. Olyan véletlen egybeesés nincs Pruck neve a kép alatt korabeli újságban + a mellétett gyerekkori fotója tökéletes mása a képnek.

Ha nem lenne korabeli fotóaláírás a nevével akkor lenne miről vitatkozni. Mivel van, és Pruck gyerekkori képe pont úgy néz ki mint a fotó, így annak a valószínűsége, hogy ezen képen Dózsa van az tart a 0 -hoz.

Lefényképezték Dózsát és egy pont úgy kinéző korban fotónak megfelelő Pruck nevét írták a fotó alá, ennek mennyi valószínűsége lehet mindjárt kiszámolom 1/ végtelen mert a magyar névvariációk száma végtelen, és ha az újságíró kamuból írta Pruck nevét akkor a végtelen variációból éppen egy olyan betűkombinációt talált ami éppen azzal az 1-el egyezik akinek a kora és képe is egyezik és ráadásul még létező személy is :) Ennyi az esélye Dózsa van a képen mindenféle program nélkül. :) Pontosabban ez még nem Dózsa valószínűsége hanem csak annak, hogy végtelenből ráhibázott Pruck nevére az újságíró. :) Ez akkor nem végtelen ha a vezetéknevek hosszára van valamilyen szabály hány betűből áll max egy vezetéknév nem tudom van e ilyen szabály magyar neveknél. :)

De ha azt feltételezem a Life fotósa rendelkezett egy magyar névjegyzékkel ahol még az illetők kora is fel volt tüntetve akkor mondjuk abból a 100 k hasonló korú 14-18 közötti fiatal srácból éppen ráhibázott egy olyan névre akinek a gazdája pont úgy néz ki mint a képen szereplő személy. Ezzel még tartunk a 0-hoz.

Ezzel még csak annak a valószínűségét nézzük véletlenül eltalálta a nevét Prucknak, hol van még az, hogy Dózsa is van a képen. :)

Aztán még nem néztük, hogy vajon miért írna egy létező de kamu személynevet a képe alá? Azért, hogy szerencsétlen Pruckot keverje gyanúba, vagy tegye hőssé?

Logikai alapon eljuthatunk oda igen könnyen, hogy eléggé védhetetlen ez a Dózsa féle verzió.

re

#783472 Spade Előzmény: #783469

vannak erre arcfelismerő programok és algoritmusok amelyek nagyon nagy valószínűséggel eldöntik ki kicsoda. Amúgy akartam már mondani a nagy Bokros imádatodra, h újkori magyar gazdaságtörténet legostobább vagy leggátlástalanabb politikusa akinek nagy szerepe volt az olyan privatizációban ami tönkre baszta 20 évre a magyar gazdaságot, kb semmilyen más lehetőséget nem adott minthogy multikat idehozzunk rabszolga munkára. Ő alapozta meg h a szlovákok lengyelek és románok (relative és valóságosan) is fényévekre elhúztak tőlünk GDP.ben, De kb ez is volt a szerepe ezért tartották a malterosok, há' isten h eltakadott a politikából a picsába . A 0 HUF-ért garanciával eladott BB bankos tranzakcióját tanítani lehetne és kellene mint igazi malteros mestermű ls demagógia :)

Ez a tragikomikus eset …

#783469 banyaiz Előzmény: #783458

Ez a tragikomikus eset vsz egy általános iskola logikai példa, vagy egy középiskola valószínűségszámítási példa ahol már Dózsa verziójának a valószínűségét is számolni kellene.

Értem, hogy Schmidtnek nem erőssége a matek esetleg ha történész , de azért csak leérettségizett gondolom, bár a szövegei alapján nem látszik rajta. :)

Összetéveszti magát ez is az a kategória, hogy érdemes lenne megvizsgálni a csókának a többi dolgát mert furcsa dolog összetévesztenie magát egy másik gyerekkel. Ha akarom jóindulatú vagyok megöregedett és beszél össze vissza , ha rosszindulatú akkor különböző előnyök érdekében lett hős az emlékeiben. 89 után hirtelen nagy forradalmár lett.

Többek között pl ez lenne egy Terror Háza vezetőnek a dolga kutassa a valóságot ha már 56 emlékéveket tart.

De ha már ez nem jött össze neki akkor legalább a valószínűségszámítást ne gyalázza a nyilatkozataiban, és ne mutassa magát még annál is egyszerűbbnek mint amilyen vsz, ez elvárható lenne. :)

2018 után megszűnhet az MSZP

#783468 Ibiza Előzmény: #783457

főleg mivel nem akarják a milliárdos adósságot visszafizetni.

ha annyira hasonló a fiz…

#783458 prospero Előzmény: #783445

ha annyira hasonló a fizimiska, hogy még saját magamat is összetévesztem Pruck Pállal, és állítom, hogy én vagyok a képen, akkor mi alapján is ítélketünk Schmidt Mária felett és döntjük el, hogy a képen Pruck Pál van.

Ha meg nem hasonló annyira, akkor miért is tévesztem össze önmagamat valaki mással és állítom, hogy én vagyok a képen?

Szerintem volt forrásellenőrzés, a kép egy csomó helyen név nélkül került publikálásra, 1 helyen szerepelt név, de nem volt szokatlan, hogy hamis nevet adtak. Innentől fogva 2 ember állítása áll egymással szemben és történészek hitvitájává fajult a dolog.

Dózsa szemszögéből nézve…

#783445 banyaiz Előzmény: #783439

Dózsa szemszögéből nézve ha ő is kommandózott az utcán akkoriban és hasonló fizimiskájú gyerek volt a képei alapján simán hihette azt őt ábrázolja a fotó. Mert neki aztán nem előírás tudjon Life fotóról. Jóindulattal is tévedhetett akár.

De ez nem magyarázza meg azt, hogy egy történész egy Terror Háza vezetője ne ellenőrizze a korabeli forrásokat mielőtt lép valamit. Azért mert xy 60 évvel később azt mondta. Ez eleve Mekk mesterség szint. Kb a leszarom az egészet ,csak utaljátok a lóvét az 56 -os emlékév miatt szintű dolog. De ezt még meg lehet magyarázni elfogadhatóan.

De azt, hogy miután a család kiáll a bizonyítékokkal képpel stb elvégezve az Emlékbizottság, és Schmidt helyett a munkát tulképpen. Ezek után egy ilyen kirohanás a részéről az már túlmutat a Mekk mester szinten az már az elmebeteg kategória vsz. :)

Köztörvényes bűnöző vonal pedig vszínű, hogy Kádárék azért választották éppen őt egy interjúra mert később sitten volt és akkor lehetett egy ilyen áthallás, hogy bűnöző elemek ellepték az utcát 56-ban.

De ettől még az egy történelmi ténykérdés, hogy ez a gyerek volt e vagy sem a képen.

Jellemző eset, vihar a biliben , de az értelem sugárzik messzire . :)

LIFE képe 56-ban Pruc…

#783443 banyaiz Előzmény: #783439

LIFE képe 56-ban Prucknak a nevével megjelent. Prucknak a családja közzétette a gyerekkori képét, amin teljesen úgy néz ki mint a fotón.

Ezek után egy ilyen szöveget elereszteni mint Schmidt az minimum vsz gyengeelméjűségre utal. Egyszerűen logikai alapon. Hogyan lehetett olyan véletlen egybeesés ahol a kép mellé csatolt név éppen megegyezik egy éppen úgy kinéző gyerekkel? A LIFE keresett az országban egy pont úgy kinéző gyereket és az ő nevét felhasználta? :)

http://168ora.hu/legenda-oda-ki-van-valojaban-az-5...

Nézd meg a képét. A szája, az orra, a füle stb elég jellegzetes. Már ez önmagában bizonyíték erejű vsz. De a korabeli újságcikk a nevével + a kép együtt ez gyakorlatilag az kategória nincs miről beszélni.

Tévedni lehet, bár ahhoz is egy beleszarok az egészbe mentalitás kellett, hogy ilyet tévedjenek. De ezekre a nyilatkozatokra utána nincs magyarázat.

nem egészen. Két személy…

#783439 prospero Előzmény: #783433

nem egészen. Két személy is azt állítja, állította, hogy ő van a képen. Szerintem ide bírósági ítélet kell, mielőtt még Schmidt Máriát elitélnéd. Ő kb elmondta, hogy miért voltak biztosak abban, hogy Dózsa van a képen. Lehet tévedtek, mert hittek valakinek akinek nem kellett volna, de ide most már igazságszolgáltatás kell, hogy egyértelmű legyen ki van a képen. A történet többi része meg arról szól, hogy történészek vitatkoznak mi hogy volt.

http://444.hu/2016/11/04…

#783433 banyaiz

http://444.hu/2016/11/04/azert-valaki-csak-ralephe...

Teljesen jogos, nemhogy a lábára a szájába kellene belelépni. Egyébként ha ennek a Pruck gyereknek a fiatalkori képét megnézik elég egyértelmű ő az nagyon vitatkozni sincs mit rajta. Jellegzetes az arca. Annak mennyi az esélye valótlan nevet közöl a Life de éppen olyan emberét aki kiköpött mása a névhez tartozó arcnak? Nem túl sok lehet erre a véletlen egybeesésre az esély. Kizárásos alapon általános iskolai logikai feladvány van egy 56-os kép nemzetközi újságban egy névvel + a személy gyerekkori képe dettó ugyanaz akkor vajon ki lehet. :)

Mennyire kell ahhoz sötétnek lenni, hogy valaki ebből egy ilyen cirkuszt csináljon? Ezt a logikai folyamatot egy Mato is megsüvegelné pedig ő is jól álcázza általában, hogy hatással lenne rá ilyesmi. Nem lehetne azt mondani bocs félreértés lehet lemázolni a nevet és csókolom?

Jól tette a lánya nem hagyta annyiban.

Nem értem Lajos barátoma…

#783424 banyaiz Előzmény: #783417

Nem értem Lajos barátomat mit csinál a matek egyszerű Ferkóval társulni győzelem esélye 0-ra csökken kb. Nemcsak rövid hanem hosszú távon is.

Vagy lehet úgy okoskodik ugródeszkának használja? Bekerüljön 0-ról a Parlamentbe aztán onnan majd alakul. Ez lehetséges. De jobban tetszene ha már most kerülné a szedett vedett pártok, politikusok társaságát. Nem vet jó fényt rá az ilyesmi.

Vagy lehet csak abban gondolkodik valahogy kerüljön be és jön a lóvé ezzel, aztán alibizik egyet. Az szomorú lenne mert rajta kívül égen földön nincs normális személy kihívóként. :)

Ilyen Vona, Gyurcsány, mszp-nek azt se tudom ki a vezetője annyira szürke figura. De ott van Mszp-ben az a fekete hajú nő akit mostanában előtérbe tolnak nem jut eszembe a neve de az egy rémálom . Szóval ilyen figurák ezek egy Orbán ellen esélytelenek. Egy Gyurcsány esélyes lenne a képességei alapján mert jó politikus , jó a beszélőkéje csak teljesen kinyírta magát. A többinek Orbán ellen macska egér játék kb.

Lajosnak is vsz csak akkor lenne esélye ha szakpolitikusként adná el magát a népnek, és kerülné a meccseket a dagonyában, mert ott ő nem elég rutinos a mondjunk minél nagyobb hülyeséget sztorikban. :) Így látom az esélyeit. De hát majd rajta tartom a szemem.

lajoska egyértelműen fer…

#783417 Koffein Előzmény: #783404

lajoska egyértelműen feri csicskája, majd miután ferinek nem lesz haszna belőle, dobni fogja mint egy utolsó lotyót