Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

ITX vétel (elvileg nem f…

#783503 matgab Előzmény: #783413

ITX vétel (elvileg nem faktoros). De a vásárlásomat követő 5 mp alatt 5 centet esett egyből a részvény értéke... :-(

11,5 körül vettem, de di…

#783397 matgab Előzmény: #783390

11,5 körül vettem, de direkt csak kis pakkot, hogy essen jó nagyot. Aztán persze b@szik esni...

csak a teljesség kedvéér…

#783386 matgab Előzmény: #783374

csak a teljesség kedvéért ,amit vettem nem olyan régen azok közül megeste a garantált 10%-át:

Nike, Altria Monsanto (12X-es felvásárlási ajánlat mellett!), Under armor is azt hiszem,

OTP-t eladtam, az persze ment 10%-ot és a cde.us...

Ahol nem működött a faktor egyelőre az a Deutsche bank, az még a vételi ár felett van és a Mylan, ami az eladásomat követően tovább esik.

richter pakk kiszálló

#783116 pepe01 Előzmény: #782816

Nem szeretnéd a BUX 1612 longolni nagy pakkal ?

Egy rendes korrekcióra sem futja, csak tör fölfelé.

otp

#783075 matgab Előzmény: #783002

úgy néz ki, kár , hogy nem az összes inditex-et adtam el 33,37-nél... Most már csak 32,1... Azon gondolkozom, hogy lehet lassan vissza kéne vegyem az eladott pakkot...Ha esne akkor szűk stoppal kidobni, ha meg újra elkapná a fonalat, akkor 34-en újra lehetne kitárazni...

Osram

#783001 matgab Előzmény: #782994

akkor csak egy jó kiszállót készített elő valaki valakinek...

Így könnyű pénzt keresni...

Osram

#782994 Janicroft Előzmény: #782814

Azért esett vissza az Osram, mert nincs semmilyen ajánlat. Beszélgetnek, de még ezt se nagyon erősítették meg. Az meg hogy honnan jön a 70 EUR-s ár, nagyon nem tiszta.
Az tény, hogy kínai cégek egyre több német cégben szereznek részesedést, de hogy pl ennek a Sanan Optoelectronicsnak lenne-e pénze a felvásárlásra,sehonnan nem tudom megállapítani. Tőzsdei jelentést nem találok, investor relations nincs a honlapon, az utolsó hírek 2012-ből vannak, homályos az egész.

Ettől függetlenül lehet hogy van cash is és fel is vásárolják, csak nem látni tisztán.

Oct 6 Chinese chipmaker Sanan Optoelectronics Co Ltd wants to buy German lighting company Osram, German magazine Wirtschaftswoche reported on Thursday, without specifying the source of the information.

Sanan wants to present a "qualified offer" by mid-October to acquire Osram, the magazine said, citing unnamed sources involved in the negotiations.

Sanan, which makes LED products, chips and solar products, may offer to pay about 70 euros ($78.39) per Osram share, Wirtschaftswoche said. A full takeover bid would value the company at about 7.2 billion euros ($8.1 billion).

A spokesman for Osram couldn't immediately be reached for comment. The Munich-based firm in July sold its lamps unit to a Chinese consortium for more than 400 million euros.

Germany's Economy Ministry said on Sept. 30 there is a trend towards targeted Chinese takeovers of German firms and it will monitor this development. ($1 = 0.8931 euros) (Reporting by Andreas Cremer; Editing by Richard Pullin)

http://www.wsj.com/articles/chinas-sanan-optoelect...

otp

#782986 matgab Előzmény: #781816

2016.10.13:

"alert:

Kiszálltam az OTP-ből teljesen. Érzem a zavart a térben. Sztem az USA az még októberben esik egy méreteset..."

7276-on. azt hiszem itt is mindjárt meg lesz a kiszállásom utáni +10%, amit megint nem játszottatok meg.

potenciális részvények...

#782949 Bendeguz Előzmény: #782824

SDRL nálam is figyelőn van, nagyot fog szólni és nem fogunk tudni már értelmes áron beszállni, ha beindul.