Az Under armour-ban nem látom a potenciált, bevételei nem növekednek, költségeket nagyjából szinten tartják, P/E 33 fölött, sztem ez nagyon drága még a tegnapi esés után is. Mi a stratégiád ebben, mire számítasz?
Az Under armour-ban nem látom a potenciált, bevételei nem növekednek, költségeket nagyjából szinten tartják, P/E 33 fölött, sztem ez nagyon drága még a tegnapi esés után is. Mi a stratégiád ebben, mire számítasz?
Az SDRL-hez annyit tennék hozzá, hogy tipikus példája a "good company, bad stock"-nak...
Idővel ki fog lőni, és nem fog megállni $7-nél... az alját keresem én is. Eddig nem adott long setupot nekem, igaz, itt a risk nagy de a reward is ;)
ja és az Ageas is egész szépen erektálódik mióta a JP morgan is ajánlotta... Mondjuk a 36-os beker áram még mindig messze van, de legalább már nem 28...
kva OTP-t megint mikor sikerült eladnom? Pont a lokális minimumon a kitörés előtti napon. Pont úgy, mint amikor 5700-on eladtam az 6200-es vételeimet, ahonnan felszáguldott 7000-ig...
potenciális részvények, amik kecsegtetnek:
Mylan: mintha kezdene kicsit magára találni abból a sokkból, amivel idáig verték...
Osram: Felvásárlás belengetése ellenére ott van mint a hír előtt...
Under armour: Ebből most jól be is pakoltam a kosárba...
DBK és Commerzbank: Bár elképzelhetőnek tartok még egy korrekciót, de alapvetően már annyi rossz hír volt, csődbe meg csak nem mennek...
Lending Club: Vhogy én még midig érzem itt a szunnyadó oroszlán szagát...
Coeur Mining (és más arany ezüst bányák): Már egyszer megégettemvele magam, de ha év végéig feltámadna az arany+ezüst
Seadrill, de csak 2 USD alatt... Olyan nincs, hogy ugyanannyi legyen az árfolyama 50 USD-s olajnál, mint 30 alatti olaj árnál. Előbb utóbb fel kell pattania, vagy csődbe kell mennie. De a norvég milliárdos csak alányúlna mint a szép Jennifernek egy jó román discoban ha gond lenne...
Örök titkos favorit:
4IG: itt valami alakul nagyon. a Nagyok felvitték a árfolyamot majdnem 3k-ig, most pihentetik porszívóznak és figyelnek arra hogy minden nap legyen benne kötés. Távlati tervek, A kategória néha egy-egy meglepő több milliós kötés. Úgy fortyog, mint a láva a Vezúv alatt...
under armour vétel... Nem tudtam ellenállni a csábításnak...
A ruhaiparban elég nagy kitettséggel rendelkezem, úgyhogy vegyen karácsonyra mindenki Zarát, Massimo Duttit, Bershka-t, Pull and Bear-t, Stradivarius-t, Nike-t és legfőképp under armour-t!
:-)
hogy én miért nem vettem 11 EUR alatt Raiffeisent??
azok nem bírnák el a faktor nyomását. Egyszer vettem kínai részvényalapot, 2008 augusztus végén...
kis kéjenc, ázsiát és dél amcsit kíméled? :)
hány tőzsdén van neked pozíciód?
2015 decemberében vásárolt inditex pakk csökkentve lett.
nagyjából ennyiért vettem, anno felszaladt 35-ig, utána bezuhant 27-ig, most árában eladtam...
úgy látszik megint pont a kitörés előtti pillanatban adtam el az OTP-t és a Richtert is... És hol maradt a világon mindenki által hirdetett pánik, az amerikai elnökválasztás miatti para, az emelkedő csatornából kieső usa tőzsdeindex, hol van az év legrosszabb tőzsdei hónapjának minősített október hatása??
Vagy most már megtartják a piacokat az usa elnökválasztásig és majd utána lesz egy durva esés? Mert ekkora buborékoknál kell, hogy legyen esés is valamikor. Az utolsó komolyabb esés meg januárban volt...
Deutsche Bankból direkt nagyon kis mennyiséget vettem, hogy ha bezuhan a vételemet követően 10%-ot, akkor jó áron tudjak venni sokat. De ez a szemét faktor már kijátsza a faktor-kijátszásomat is és ilyenkor ha már ilyen kicsit veszek, akkor meg nem kezd el esni, hanem kilő, hogy lássam, hogy mennyit nem nyertem...
Richterből is teljesen kiszálltam.
Sok cash, kevés ötlet. Most jön az überbull időszaka?
Hihetetlen vagy! Utólag néztem meg (ma kerültem 2 hét után újra piac elé), aznap adta be a tökéletes setupot egy longra a Richter!
Ott van az a faktor nagyon! :)
lending club eladásom óta esett 10%-ot (ma minusz 7%)...
Valami zavar van a térben??
:)))))))))))))))))))