Grat.
Én még tartok mindent, kapzsibb vagyok. :-)
Bár most beteszem egy részét záróba valami szemtelen árral, igaz amilyen forgalom ma volt, nem lesz itt semmi felkötözgetés.
Grat.
Én még tartok mindent, kapzsibb vagyok. :-)
Bár most beteszem egy részét záróba valami szemtelen árral, igaz amilyen forgalom ma volt, nem lesz itt semmi felkötözgetés.
ez az eladásom megint úgy látszik egy klasszikus faktoros eladás kezd lenni.
most nincs. és ha fizetsz havi jelképes 100.000-et akkor addig nem is veszek amíg van neked (és utalsz) :-)
Vettem egy adaggal 7275-ön.
Most akkor van még Matgabnak, vagy nincs? Mert ugye ez egyáltalán nem mindegy...
na emberek,ezek a hét hirei otp-ben,semmi más:)
"
alert:
Kiszálltam az OTP-ből teljesen. Érzem a zavart a térben. Sztem az USA az még októberben esik egy méreteset..."-Matgab
és az érdekessége az az ügynek,hogy ettől még tényleg eshet is az árfolyam.
most nyitottam egy longot 7250alatt,körül.
egy certi pakk.
Ma
"OTP pakk csökkentés.-by Matgab
de maradt még ugy szol a nyilatkozat.:)
ez is hasznos, nagyon kellett a papírnak :)
"Ma reggel tettük közzé a legújabb elemzésünket az OTP-ről. A korábbi 7.200 forintról 8.000 forintra emeltük meg 12 hónapos célárfolyamunkat. Az ok két oldalról jön: (i) az S&P felminősítés után a magyar kockázati prémium csökkent a modelljeinkben; (ii) az alacsony kockázati költségek miatt 16 százalékkal megemeltük az eredményvárakozásunkat. "
Na, akkro shorthoz is grat! ;-)
Én 350 környékéig vártam egy visszatesztet, szerintem megvolt. Most már vissza kellene menni 400 fölé és maradni is. (?)
Újabb egy adag vétel, 7405-ön. Többet itt nem veszek, mert már van innen korábbról is.
Grat+kösz:)
lezárva sort,nyilt long.
400alatt.
lássuk mi lesz a 400al????
Grat a longokhoz. Shorthoz nem mondok semmit, majd értékeled te nem sokára... ;-)
Amúgy gőzöm sincs, én 1/3 tőkényi kis plusszos papírral várakozom.
ez a 2long ma zárva du.
1sort nyilt ...nemtom,ebben nem vok biztosmagambansortomban.
Ez a reggeli kis leszúrás lett volna a visszateszt? Érdekes...