Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Grat a longokhoz. Shorth…

#781082 Csusza Előzmény: #781074

Grat a longokhoz. Shorthoz nem mondok semmit, majd értékeled te nem sokára... ;-)

Amúgy gőzöm sincs, én 1/3 tőkényi kis plusszos papírral várakozom.

Ez a reggeli kis leszúrá…

#781048 Csusza

Ez a reggeli kis leszúrás lett volna a visszateszt? Érdekes...

Igen, időnként bejön, bá…

#781003 Csusza Előzmény: #780993

Igen, időnként bejön, bár én más dolgokat figyelek.
Azért ha ez ilyen tuti lenne, már nem itt fórumozgatnánk. De legalábbis nem innen írnék most... :-)

mondtam már párszor.. 25…

#780993 Ibiza Előzmény: #780942

mondtam már párszor.. 250 komoly határ 180nál egy erős vétel szokott kerekedni.. de nincs jelentősége.

Kösz! Még a végén összej…

#780977 Csusza Előzmény: #780974

Kösz! Még a végén összejön idénre a banki kamat... :-D

Azért most illene lennie egy visszatesztnek 400-hoz, vagy ~7600 körül egy megállónak.
Ha meg nem, hát sebaj, feljebb eladom a többit...

2 adag eladva 7495-ön. B…

#780955 Csusza

2 adag eladva 7495-ön. Beker 7188 és 7254 vót.

Örülünk, Vincent...

Persze, megvan! Másfél n…

#780942 Csusza Előzmény: #780895

Persze, megvan! Másfél napig nem volt netem, most javították meg, kellemes meglepetés volt ránézni a csártra.
250-ről meg 300-ról is van még pár adaggal, de már nem bánom őket. :-)

Csusza megvan még a 188-…

#780895 matgab Előzmény: #780497

Csusza megvan még a 188-as vételed?

Lehetett látni, hogy jó lesz az még...

Bazz, reggeli 188-as vét…

#780497 Csusza Előzmény: #780476

Bazz, reggeli 188-as vételemnek délután még hogy örültem, mondom ez most az égig fog nőni, hétfőn új házat veszünk helikopterrel, erre ez a tréfás pénteki lekötés... :-)

Kék virág szereti az otp…

#780310 banyaiz Előzmény: #780273

Kék virág szereti az otp-t? :) Kit látnak szemeim, láttam még Quaestorosokkal hadakoztál, visszatértél ezek szerint.

Szóval Trump mester olyan szempontból érdekes nagyokat mond , külpolitikában is egyszerű megjegyzéseket egy mondattal átvágja a gordiuszi csomókat. Stílusa is ehhez mérten "egyszerű". Ez lehet egy szerep is, hogy megválasszák, de ha tényleg ilyen durr bele típus akkor elég veszélyes elnök is lehet. :)

Nekünk mi jó mi nem jó nehéz ebből leszűrni mármint országként mi a jó.

Tőzsdén valószínűnek tartom éppen fentiek miatt negatív lenne első körben megválasztása, sőt még ha átvenné a vezetést , vagy feljönne holtversenyre közvéleménykutatóknál akkor is.

Lobbisták stb. Usa elnökválasztásnál azért nagy pénzek mozdulnak meg mindkét oldalon sokféle szempont miatt támogatnak elleneznek valakit. Iszonyat pénzeket elkampányolnak ehhez képest egy hű de utáljuk a migránsokat kampány pl az egy borravaló kategória. Különböző lobbiérdekek szempontjából melyik jelölt függetlenebb hát nem vállalkoznék rá megítéljem innen messziről.

Grat! Én ezt a kört elba…

#780286 Csusza Előzmény: #780277

Grat!
Én ezt a kört elbalf@szkodtam, nem vettem időben... :-/