Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

szavazás

#780155 Sumér harcos Előzmény: #780147

bányaizolirulezz:)

csak azt tudnám netmaster hová lett,vki innen irogatott az 100%,valszeg elfelejtette a jelszót 3éve:)

szavazás

#780147 Ibiza Előzmény: #780130

álmodni szép..kivetülnek a vágyak..

emiatt a gondolkodás miatt tartunk itt..

nem az lenne a normális..mindenki elmegy és beixeli amit gondol?

nem ez a svájc?

áááá neeem.. mindkettőt bejelölöm..f@szt rajzolok rá... (pedig portrét nem kell rárajzolni) nem megyek el de ugatok elmegyek de szabotálok.. beszarok a fülkébe.. úgy szavazok nem szavazok....a komcsilibsik meg röhögcsélnek rajtatok..a fiad meg mehet lányruhába a suliba.

Spade doki

#780139 tozsdenyul

magyar ingatlanhoz nem értek, nem is foglalkozom vele, lehet hogy lesz még menekülö effektus EU-ból, nem tudom

A világon viszont mindenhol máshol tetözött az ingatlan, USA, svájc, London, svéd stb

Ott nem vennék

A magyar ingatlanpiac aljat jól belötted ez tény, taps :)

Viszont érdeklödve olvasnám, mit vársz 5-10 éves távon forinttól, én dollár erösödését és euró gyengülését várom, a perifériáknál különösen - ebböl nekem tartós erösödés forintra, különösen dollárral szemben nem nagyon jön ki.

Amíg USD a tartalék.

szavazás

#780138 tozsdenyul Előzmény: #780135

huf beesést milyen idötávon mondtam?

Ha jól emlékszem volt itt IMF visszahívás is, amikor huf meg cds kicsit elszállt, persze relatív, van akinek 20% gyengülés is semmi :)

Ma úgy vagyok vele, hogy 320 alatt nem tervezek usd-t visszaváltani...az még 15% körüli gyengülés, és persze hogy tévedhetek is

Kamatnál arra emlékszem, hogy Simor szerinted még 2015-ben is 7%-nál tartana, de aztán csak lehiggadtál olyan 4 körülre :)

Gazdasági növekedésröl:

Ma 3db Marshall-segélynél tartunk (NSZK 3 éves teljes segélyét inflációval és árfolyammal korrigálva). Lesz majd 2020-ig 4db Marshall-segély is.

Így vagyunk régiós tök utolsók.

Szerk: a lopás kérdést ezzel ki is veséztük? :)

Magyarország meg tök kafa hely lett, ezért megy el mindenki.

Én örülök, hogy 90%-ban okosabb vagy, nem sajnálom töled, írhatnál gyakrabban is, hogy ne csak másokat bacogtass írásra, hanem jó példát mutass, talán okulhatunk is.

szavazás

#780137 banyaiz Előzmény: #780135

Engem mindig összevonnak mostanában egy hsz-be Tőzsdenyúllal. Semmi kifogásom ellene mert értelmes srácnak tűnik, nem azért mondom, csak hát mégis jelzem.

Múltkor is rend fegyelem ügyet képviseltük 2-en. Most meg tévedünk gazdasági , és migrációs kérdésekben, igaz, hogy én mindig tévedtem benne kis megkülönböztetés ezt is megbecsülöm. :)

Migráció és gazdasági ügyben is pallérozatlan elme vagyok ez tény, de éhes vagyok tanításra, mester valamit nyilatkoztass ki ezekről a dolgokról. De egy kicsit konkrétabban annál, hogy hatalmas nagy dolgok vannak. Hátha megvilágosodok. :)

Emlékszem két "vitánkra" az egyik jegybanki alapkamat témája volt . Vártad 0 közelébe pontosabban 2% alá vagy hogyan is volt, én nem 1-0 neked. Másik pedig bankos ügyben volt ott még mindenféle banki terrorizálást vártál amikor én a műsor végét 1-1.

Lehet te úgy számoltad már 20:1 neked , csak hát vszínű a valóságot más dimenziókban követted le. Sikereket , kudarcokat, de nem baj ne szomorodj el ez miatt. Sikerek kudarcok relatív dolgok mint a hétvégi robbantás nagysága . :) Katanám itt van könnyen jár ki a hüvelyéből tehát készen állok a további küzdelemre migrációs és gazdasági kérdésekben. :)

Nagy idők tanúi vagyunk szellemóriások vezetése alatt ebből is kiemelkedik a népszavazás , nyugtázom.

Az a rejtélyes nagy dolog vajon mi lehet ami a népszavazásunk nélkül nem jönne létre a jövőben. Az a fontos, hogy népszavazásunk nélkül nem jönne létre ez a hangsúlyos. Pozitív , építő jellegű kb semmi.

Szerintem a nagy terv az annyi amit te felvázoltál mint belpol hatás . Többi mellékes, részletkérdés , nem motivációs szempont. Persze lesznek olyan dolgok amiket ehhez kapcsolnak majd néhány logikai bukfenccel szokás szerint. Ez a papírforma.

Hasonlóan mint az unortodox gazd elemek miatt hajtottunk végre sikeres gazdasági fordulatot kinyilatkoztatás. Akit a valóság nem zavar meg az még esetleg komolyan is veheti . :)

Remélem nem ilyen eredményekre gondolsz.

szavazás

#780136 Spade Előzmény: #780128
köteleznek de ezer módja van az obstrukciónak meg a kibújásnak, lásd görögök kibújása a migránsok esetén. Az obstrukció majd 200 éves magyar hagyomány persze görög is :)
Mind1 h viktornak mire kell 30-50 éves távlatban hiba az idősíkokat összekeverni, sztem

szavazás

#780135 Spade Előzmény: #780132

persze persze a 10 másik esetről se feledjkezzünk meg amikor totál hülyeségeket mondtál kezdve a huf beeséstől az imf felmondási katasztrófáig, MNB belebukásig kötvény kamat elszállásig,a gazdasági növekedéstől a lakásár emelkedésig. Én meg jót Tehát még mindig 90% h te mondasz és gondolsz hülyeséget. Bányaizről meg ne is beszéljünk egyenesen kontraindikátor migráns és gazdasági kérdésekben.

A mémed fogja vagy olyan mértékben h nem enged kilépni és logikusan gondolkozni.

szavazás

#780133 banyaiz Előzmény: #780129

+ rend és fegyelem ne felejtsük el mint fontos dolgokat.

De hát nem akarom rombolni az illúziókat ha valaki kényszerbetelepítés ellen harcolni akar felőlem tegye, ki vagyok én , hogy leromboljam az illúzióit. Meg aztán még az is lehet ha nem megy el szavazni és a városában alacsony lesz a részvétel büntetőintézkedésként oda telepítenek migránsokat. Kemény csapásokat kell elszenvednie majd. Nem kockáztatnám ezt. Nem csodálom, hogy ezek után már csak a "logikus" megoldás maradt . Szavazás a kényszerbetelepítés ellen vagy mi is fog történni. :)

Vszínű egy jó ebéd után kimegyek horgászni aztán megnézem , hogy rettegnem kell e a kényszerbetelepítéstől, vagy sem. :) Lehet, hogy ebédelni se fogok tudni, hogy most aztán mi is lesz, nagy a tét, sőt hatalmas.

szavazás

#780132 tozsdenyul Előzmény: #780126

spade, semmi baj, naiváknak is megvan a helye

Micsoda meggyözödéssel nyomtad sok évvel ezelött, hogy a fidesz sosem tudná megközelíteni se a szoci lopást

Majd sok mást is átértékelhetsz...

szavazás

#780130 banyaiz Előzmény: #780126

Arról ne is ábrándozzunk, hogy itt megáll a történet. Legjobb az ha minél több konfliktussal folytatódik a történet. Egy eleve belpolitikailag nyertes ügyben lehet karatézni Brüsszellel stb.

Kicsit lecsillapítaná a kedélyeket 10% alatti részvétel az egy KO -val felérne, álomeredmény. De hát a szomorú valóságban nagyobb részvétel és ha nem is érvényes akkor is lehet mondani amit mondtál ,hogy győztek a nemek 90%-ban mit tudom én 45%-os részvétellel és indulhat a zárcsökkentés. Nagy győzelem volt, de ez csak egy csata volt nem a háború .

Nem a győzelem a lényeg a háború. Lehetőleg minél tovább tartson annál jobb. Ritka az ilyen jó háború ki kell használni. :)

Na de mond el minek asszisztálna ehhez egy csöppet is értelmes ember? Nehéz lenne megmagyarázni vsz.

Csak nehogy azt mond azért ne legyen kényszerbetelepítés. Mert akkor fejembe húzom a monitort. :) Mit látsz te ebben az nekem rejtély, sejtelmesen fogalmazol nagyon globális hatásokat feltételezek. :)

szavazás

#780129 Ibiza Előzmény: #780127
"..nem ezért, vagy nem csak ezért de sajnos ez a valóság ,

." jó ha valaki tudja a valót.

szavazás

#780128 phiona Előzmény: #780124

Tudod h köteleznek... elvben.

Ha ellenáll meg hivatkozhat bármire, parlamentje által hozott törvényre, ehhez nem kell népszavazás.

A népszavazás a legitimációja megerősítésére kell 1 társadalmilag egységes véleményt meglovagolva: h senki se akar migránst.

No ez az aljas, mert ki akar bárki Európában? Ez nem kérdés, de a maga hizlalására használja, az adóforintjainkból lekanyarított milliárdos kampánnyal.

szavazás

#780127 banyaiz Előzmény: #780126

Ezzel hitegeted magad, hogy nem ezért, vagy nem csak ezért de sajnos ez a valóság , hogy csak ezért. Ha ez nem így lenne nem is jönne létre . Hiába a magasztos célok, hogy meg kell menteni a nem tudom mit, Európát.

A többi a bullshit benne és ez a cél pontosan amit megfogalmaztál. Ez a motiváció. 99,9%-ban.

Persze zajlik majd az élet utána is, nem a kezdő és végpont lesz a népszavazás. :) Akkor majd lehet magyarázni , hogy mi minden történt azért mert mi népszavaztunk. Azokat a dolgokat összefüggéseket majd kellő fenntartással kezelném. :) Még a jövendő Mars expedíciót is levezetjük majd belőle.

Erre elköltöttünk alsó hangon 20-30 mrd-ot népszavazás + kampány, ez a hülyének is megéri szerintem.

szavazás

#780126 Spade Előzmény: #780123

Nem ezért jött létre, de ez is egy járulékos haszon amit majd behúznak vasárnap. Viszont tévedés azt hinni h csak ez lehet az értelme és h itt majd meg is áll a történet, de neked ezt hiába mondanám mert te migráns angyalokkal álmodsz mindennap :)

elvileg a választások ar…

#780125 Ibiza

elvileg a választások arról szólnak..4 évre megbízunk egy pártalapú csoportosulást az ország vezetésére.. a képviselőmön keresztül vagyok becsatornázva a döntéshozásba.. lehetnek fontos kérdések amikor nem vállalja fel a döntés ódiumát a kormány..segitséget kér. (Svájcban tudtommal nincs kormányzat által kiírt népszavazás)

Orbán nem hüje.

1. kell neki a népszavazás eredménye az euval folytatott tárgyaláshoz, nem ő hanem a nép...mert vannak erők akik őt karanténba akarják zárni.. (mint putyint)

2. a bohóc ellenzéket lehet vele nyektetni..újabb butaságra kényszeríteni..kifogni a lopás lopás szelét a vacak kis vitorlájukból..

3. némi figyelemelterelés..

Politikus..miért ne használná ki...

MO-on nem értékalapú a politizálás.. nem a programjukkal..okos konstruktív politizálással akarnak nyerni..hanem a totális rombolással.. populista lózungokkal..miközben a zembereknek nem erre van szüksége.. ezért nem értem..ha igény van valamire akkor a piac törvényei szerint ki kell elégíteni azt.

ha optimista vagyok akkor ez szennyáradat megágyaz egy-két értelmes új pártnak.. esetleg a zorbán kiáll és azt mondja.. megtisztítom a pártom..és újult erővel belevágunk.. de nem ő fog kormányozni..úgy láttam elfáradt..úgy is politizál..megcsinálja a durva vágásokat..kap egy kényelmes eus posztot.. ahol mondhatja ott többet tehet hazájáért mint a pártban..stb stb..(köz.elnöknek sztem nem választják mert személyisége megosztó)

szavazás

#780124 Spade Előzmény: #780122

"nemzetközi egyezmények köteleznek"

A nemzetközi egyezmények manapság semmire nem köteleznek, ott van oroszo vs. krim vagy É-Korea, vagy Us Kína a károsanyag kiböocsátásban, de a rekord izrael vagy 10 ENSZ és pár BT határozat kötelezi h hagyja el a megszállt területeket, és vagy 40-50 éve szarik rá. És ez a jövő h sz@rni fognak rá egyre többen. Trump ugye még a nato-ra is szarni fog, ha ő lesz ugye...és tulajdonképpen igaza lesz.

szavazás

#780123 banyaiz Előzmény: #780109

Látod Spade máris megfogalmaztad miért jöhetett létre ez a népszavazás és mi az értelme.

Pontosan ennek a belpol helyzetnek a megteremtése. Se több se kevesebb és pont. :)

Na most ezek után te ehhez asszisztálni kívánsz értelmes ember létedre? Nyilván akinek van sütnivalója az első pillanattól átlátja ezt. Szerintem az egyetlen jó válasza az undor, és távolmaradás.

Ellenzéknek egy érdeke van ezekben a Viktor által kiválasztott egyszerűség témákban minél előbb lecsengjen. Mert ők ezekben eleve a vesztes pozícióban vannak az egyszerűség világban. :) Vagy a gonosz bankok pártján vannak, vagy gonosz migránsok pártján stb amik hát ebben az egyszerűség világban sok sikerrel nem kecsegtetnek. Kezdőrúgás pillanatában eldőlt a meccs.

Meg kell mondjam nagyon jól asszisztálnak is ehhez mert túl nagy ellenállást nem fejtenek ki.

Azért rengeteg támadási felület van ebben az egyszerűség politizálásban. Amit vagy nem tudnak, vagy nem mernek kihasználni félve attól eleve korlátozott azoknak a köre akik egyáltalán potenciálisan értenék, hogy miről beszélnek, ha értelmes dolgokról értelmesen kezdenének beszélni. :)

Tehát valahol megértem ezt nem erőltetik. De rossz érzés azért valahol , hogy ennek így kell lennie. De hát az élet habostorta.

Pl ebben a távolmaradás melletti kampányban is azért egy kicsivel több tartalmat lehetne vinni. Mondjuk bemutatni részletesen azt mekkora ökörség az egész amire építve van ez a szavazás. Mondom megértem miért nem másznak bele jobban, de nem lennék jó politikus mert a tökömnek se lenne kedve állandóan ilyen gyogyó szinthez alkalmazkodni. De hát valamit valamiért nyilván aki erre adja a fejét annak bírnia kell az ilyen kiképzést. :)

szavazás

#780122 phiona Előzmény: #780109

Én úgy közelítem h az államom feltett 1 kérdést. Fizető polgára vagyok a társadalmi szerződésünk alapján. (H a kampányra mennyit költött a megkérdezésem nélkül, és az alapfunkcióit mennyire nem teljesíti – vö. különösen oktatás, egészségügy: most hagyjuk). Kérdezett, és jogomban áll eldönteni, válaszolok-e. Személy szerint én el fogok menni, és az igenre és a nemre is voksolok – hülye kérdésre hülye választ. De tényleg, igen, ha, és nem, ha. Csak épp semmit se tudni, max annyit h Viktor nagyon nyomul és ez nem jó nekünk. Az országot már kifosztotta a sleppje és mindenhol ott lihegnek, nagyon éhesek. Franc akarja etetni a zombijaival együtt, és az öreg Franc (a pápa) is a befogadás mellett van – a Vatikán se buta, neki is vannak tanácsadói, bonyolult (öntisztulós) játék ez…

Ez persze érvénytelen szavazat lesz, de nem ez számít hanem a lelkiismeretem, mert meg lettem terhelve a válaszadási kényszerrel. Akármi lesz: Viktor úgyis a maga javára dumálja ki, ez már az ő ügye… viszont ha nem lesz meg neki, nem szállhat el úgy ahogy szeretne, nekünk ártalmasan.

Migránsokat akármi is lesz: bekaphatunk, nemzetközi egyezmények köteleznek… nem a népszavazáson múlik. A szavazások eredményei meg (2018 is) a többségen, nyuggereken, cigókon, állampolgárrá tett külföldi honfitársainkon múlnak. Hát hajrá :-)

szavazás

#780121 Csusza Előzmény: #780117

Szocik egyszerűen nem tudtak mit kitalálni, hogy mit tegyenek ezzel az egész népszavazással.

Igen-re nem merik buzdítani a népet, mert az tényleg visszaüthet, és politikai öngyilkosság lehet a vége.

Nem-re nem buzdíthatnak, mert OV maga az ördög, nem lehet melléállni semmilyen ügyben.

Maradt ez a megoldás. Imádkoznak (nem tudom kihez, tán Marxhoz?), hogy kevesen menjenek el szavazni, és akkor verhetik a mellüket, hogy minden távol maradó velük értett egyet.

Az ötlet végül is nem rossz -főleg az ő helyzetükben-, csak kicsit sokba kerülhet nekünk... :-/