Regisztráció Elfelejtett jelszó

szavazás

banyaiz Előzmény: #780109

Látod Spade máris megfogalmaztad miért jöhetett létre ez a népszavazás és mi az értelme.

Pontosan ennek a belpol helyzetnek a megteremtése. Se több se kevesebb és pont. :)

Na most ezek után te ehhez asszisztálni kívánsz értelmes ember létedre? Nyilván akinek van sütnivalója az első pillanattól átlátja ezt. Szerintem az egyetlen jó válasza az undor, és távolmaradás.

Ellenzéknek egy érdeke van ezekben a Viktor által kiválasztott egyszerűség témákban minél előbb lecsengjen. Mert ők ezekben eleve a vesztes pozícióban vannak az egyszerűség világban. :) Vagy a gonosz bankok pártján vannak, vagy gonosz migránsok pártján stb amik hát ebben az egyszerűség világban sok sikerrel nem kecsegtetnek. Kezdőrúgás pillanatában eldőlt a meccs.

Meg kell mondjam nagyon jól asszisztálnak is ehhez mert túl nagy ellenállást nem fejtenek ki.

Azért rengeteg támadási felület van ebben az egyszerűség politizálásban. Amit vagy nem tudnak, vagy nem mernek kihasználni félve attól eleve korlátozott azoknak a köre akik egyáltalán potenciálisan értenék, hogy miről beszélnek, ha értelmes dolgokról értelmesen kezdenének beszélni. :)

Tehát valahol megértem ezt nem erőltetik. De rossz érzés azért valahol , hogy ennek így kell lennie. De hát az élet habostorta.

Pl ebben a távolmaradás melletti kampányban is azért egy kicsivel több tartalmat lehetne vinni. Mondjuk bemutatni részletesen azt mekkora ökörség az egész amire építve van ez a szavazás. Mondom megértem miért nem másznak bele jobban, de nem lennék jó politikus mert a tökömnek se lenne kedve állandóan ilyen gyogyó szinthez alkalmazkodni. De hát valamit valamiért nyilván aki erre adja a fejét annak bírnia kell az ilyen kiképzést. :)