Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

szavazás

#780130 banyaiz Előzmény: #780126

Arról ne is ábrándozzunk, hogy itt megáll a történet. Legjobb az ha minél több konfliktussal folytatódik a történet. Egy eleve belpolitikailag nyertes ügyben lehet karatézni Brüsszellel stb.

Kicsit lecsillapítaná a kedélyeket 10% alatti részvétel az egy KO -val felérne, álomeredmény. De hát a szomorú valóságban nagyobb részvétel és ha nem is érvényes akkor is lehet mondani amit mondtál ,hogy győztek a nemek 90%-ban mit tudom én 45%-os részvétellel és indulhat a zárcsökkentés. Nagy győzelem volt, de ez csak egy csata volt nem a háború .

Nem a győzelem a lényeg a háború. Lehetőleg minél tovább tartson annál jobb. Ritka az ilyen jó háború ki kell használni. :)

Na de mond el minek asszisztálna ehhez egy csöppet is értelmes ember? Nehéz lenne megmagyarázni vsz.

Csak nehogy azt mond azért ne legyen kényszerbetelepítés. Mert akkor fejembe húzom a monitort. :) Mit látsz te ebben az nekem rejtély, sejtelmesen fogalmazol nagyon globális hatásokat feltételezek. :)

szavazás

#780129 Ibiza Előzmény: #780127
"..nem ezért, vagy nem csak ezért de sajnos ez a valóság ,

." jó ha valaki tudja a valót.

szavazás

#780128 phiona Előzmény: #780124

Tudod h köteleznek... elvben.

Ha ellenáll meg hivatkozhat bármire, parlamentje által hozott törvényre, ehhez nem kell népszavazás.

A népszavazás a legitimációja megerősítésére kell 1 társadalmilag egységes véleményt meglovagolva: h senki se akar migránst.

No ez az aljas, mert ki akar bárki Európában? Ez nem kérdés, de a maga hizlalására használja, az adóforintjainkból lekanyarított milliárdos kampánnyal.

szavazás

#780127 banyaiz Előzmény: #780126

Ezzel hitegeted magad, hogy nem ezért, vagy nem csak ezért de sajnos ez a valóság , hogy csak ezért. Ha ez nem így lenne nem is jönne létre . Hiába a magasztos célok, hogy meg kell menteni a nem tudom mit, Európát.

A többi a bullshit benne és ez a cél pontosan amit megfogalmaztál. Ez a motiváció. 99,9%-ban.

Persze zajlik majd az élet utána is, nem a kezdő és végpont lesz a népszavazás. :) Akkor majd lehet magyarázni , hogy mi minden történt azért mert mi népszavaztunk. Azokat a dolgokat összefüggéseket majd kellő fenntartással kezelném. :) Még a jövendő Mars expedíciót is levezetjük majd belőle.

Erre elköltöttünk alsó hangon 20-30 mrd-ot népszavazás + kampány, ez a hülyének is megéri szerintem.

szavazás

#780126 Spade Előzmény: #780123

Nem ezért jött létre, de ez is egy járulékos haszon amit majd behúznak vasárnap. Viszont tévedés azt hinni h csak ez lehet az értelme és h itt majd meg is áll a történet, de neked ezt hiába mondanám mert te migráns angyalokkal álmodsz mindennap :)

elvileg a választások ar…

#780125 Ibiza

elvileg a választások arról szólnak..4 évre megbízunk egy pártalapú csoportosulást az ország vezetésére.. a képviselőmön keresztül vagyok becsatornázva a döntéshozásba.. lehetnek fontos kérdések amikor nem vállalja fel a döntés ódiumát a kormány..segitséget kér. (Svájcban tudtommal nincs kormányzat által kiírt népszavazás)

Orbán nem hüje.

1. kell neki a népszavazás eredménye az euval folytatott tárgyaláshoz, nem ő hanem a nép...mert vannak erők akik őt karanténba akarják zárni.. (mint putyint)

2. a bohóc ellenzéket lehet vele nyektetni..újabb butaságra kényszeríteni..kifogni a lopás lopás szelét a vacak kis vitorlájukból..

3. némi figyelemelterelés..

Politikus..miért ne használná ki...

MO-on nem értékalapú a politizálás.. nem a programjukkal..okos konstruktív politizálással akarnak nyerni..hanem a totális rombolással.. populista lózungokkal..miközben a zembereknek nem erre van szüksége.. ezért nem értem..ha igény van valamire akkor a piac törvényei szerint ki kell elégíteni azt.

ha optimista vagyok akkor ez szennyáradat megágyaz egy-két értelmes új pártnak.. esetleg a zorbán kiáll és azt mondja.. megtisztítom a pártom..és újult erővel belevágunk.. de nem ő fog kormányozni..úgy láttam elfáradt..úgy is politizál..megcsinálja a durva vágásokat..kap egy kényelmes eus posztot.. ahol mondhatja ott többet tehet hazájáért mint a pártban..stb stb..(köz.elnöknek sztem nem választják mert személyisége megosztó)

szavazás

#780124 Spade Előzmény: #780122

"nemzetközi egyezmények köteleznek"

A nemzetközi egyezmények manapság semmire nem köteleznek, ott van oroszo vs. krim vagy É-Korea, vagy Us Kína a károsanyag kiböocsátásban, de a rekord izrael vagy 10 ENSZ és pár BT határozat kötelezi h hagyja el a megszállt területeket, és vagy 40-50 éve szarik rá. És ez a jövő h sz@rni fognak rá egyre többen. Trump ugye még a nato-ra is szarni fog, ha ő lesz ugye...és tulajdonképpen igaza lesz.

szavazás

#780123 banyaiz Előzmény: #780109

Látod Spade máris megfogalmaztad miért jöhetett létre ez a népszavazás és mi az értelme.

Pontosan ennek a belpol helyzetnek a megteremtése. Se több se kevesebb és pont. :)

Na most ezek után te ehhez asszisztálni kívánsz értelmes ember létedre? Nyilván akinek van sütnivalója az első pillanattól átlátja ezt. Szerintem az egyetlen jó válasza az undor, és távolmaradás.

Ellenzéknek egy érdeke van ezekben a Viktor által kiválasztott egyszerűség témákban minél előbb lecsengjen. Mert ők ezekben eleve a vesztes pozícióban vannak az egyszerűség világban. :) Vagy a gonosz bankok pártján vannak, vagy gonosz migránsok pártján stb amik hát ebben az egyszerűség világban sok sikerrel nem kecsegtetnek. Kezdőrúgás pillanatában eldőlt a meccs.

Meg kell mondjam nagyon jól asszisztálnak is ehhez mert túl nagy ellenállást nem fejtenek ki.

Azért rengeteg támadási felület van ebben az egyszerűség politizálásban. Amit vagy nem tudnak, vagy nem mernek kihasználni félve attól eleve korlátozott azoknak a köre akik egyáltalán potenciálisan értenék, hogy miről beszélnek, ha értelmes dolgokról értelmesen kezdenének beszélni. :)

Tehát valahol megértem ezt nem erőltetik. De rossz érzés azért valahol , hogy ennek így kell lennie. De hát az élet habostorta.

Pl ebben a távolmaradás melletti kampányban is azért egy kicsivel több tartalmat lehetne vinni. Mondjuk bemutatni részletesen azt mekkora ökörség az egész amire építve van ez a szavazás. Mondom megértem miért nem másznak bele jobban, de nem lennék jó politikus mert a tökömnek se lenne kedve állandóan ilyen gyogyó szinthez alkalmazkodni. De hát valamit valamiért nyilván aki erre adja a fejét annak bírnia kell az ilyen kiképzést. :)

szavazás

#780122 phiona Előzmény: #780109

Én úgy közelítem h az államom feltett 1 kérdést. Fizető polgára vagyok a társadalmi szerződésünk alapján. (H a kampányra mennyit költött a megkérdezésem nélkül, és az alapfunkcióit mennyire nem teljesíti – vö. különösen oktatás, egészségügy: most hagyjuk). Kérdezett, és jogomban áll eldönteni, válaszolok-e. Személy szerint én el fogok menni, és az igenre és a nemre is voksolok – hülye kérdésre hülye választ. De tényleg, igen, ha, és nem, ha. Csak épp semmit se tudni, max annyit h Viktor nagyon nyomul és ez nem jó nekünk. Az országot már kifosztotta a sleppje és mindenhol ott lihegnek, nagyon éhesek. Franc akarja etetni a zombijaival együtt, és az öreg Franc (a pápa) is a befogadás mellett van – a Vatikán se buta, neki is vannak tanácsadói, bonyolult (öntisztulós) játék ez…

Ez persze érvénytelen szavazat lesz, de nem ez számít hanem a lelkiismeretem, mert meg lettem terhelve a válaszadási kényszerrel. Akármi lesz: Viktor úgyis a maga javára dumálja ki, ez már az ő ügye… viszont ha nem lesz meg neki, nem szállhat el úgy ahogy szeretne, nekünk ártalmasan.

Migránsokat akármi is lesz: bekaphatunk, nemzetközi egyezmények köteleznek… nem a népszavazáson múlik. A szavazások eredményei meg (2018 is) a többségen, nyuggereken, cigókon, állampolgárrá tett külföldi honfitársainkon múlnak. Hát hajrá :-)

szavazás

#780121 Csusza Előzmény: #780117

Szocik egyszerűen nem tudtak mit kitalálni, hogy mit tegyenek ezzel az egész népszavazással.

Igen-re nem merik buzdítani a népet, mert az tényleg visszaüthet, és politikai öngyilkosság lehet a vége.

Nem-re nem buzdíthatnak, mert OV maga az ördög, nem lehet melléállni semmilyen ügyben.

Maradt ez a megoldás. Imádkoznak (nem tudom kihez, tán Marxhoz?), hogy kevesen menjenek el szavazni, és akkor verhetik a mellüket, hogy minden távol maradó velük értett egyet.

Az ötlet végül is nem rossz -főleg az ő helyzetükben-, csak kicsit sokba kerülhet nekünk... :-/

Bocsi, még nem ismerem …

#780120 phiona Előzmény: #780113

Bocsi, még nem ismerem ki magam az új világban, de azt azért leveszem h elég agresszív vagy velem szemben… Maki hál’Isten h kimenőn, bár úgyis ugrom, és gép előtt se voltam délutánig. Azért én ritkán vagyok itt… és akkor se öncélúan, inkább azzal támadnak h kinyilatkoztatok: valóban, a kiérlelt véleményem mondom el. Nem itt élek és ebben nem is lesz változás. Ha kemény a hangom sem női hiszti, nem reakcióra váró igény: elmondom, hátha hat, ha nem: nem, innentől az olvasó ügye. Részemről ennyi, lelkiismereti kérdés. H ki mit gondol hozzá: absz nem érdekel, az ő ügye. Részemről is peace.

:) írtam a jól konvertál…

#780119 Ibiza Előzmény: #780113

:) írtam a jól konvertálható tudást..látom megtetszett neki.. ne piszkáld..beírta a véleményét oszt annyi..1 ember egy vélemény.

szavazás

#780118 Ibiza Előzmény: #780117

sok maki honnan tudná... a brexitnek sem volt semmilyen jogi kötelezettsége..oszt még is.

szavazás

#780117 Spade Előzmény: #780115

Lehet jogi relevanciája, de ezt hagyjuk. A svédeket nem köti semmiben, és a bíróságot sem, de az eu-t már kötheti. A kérdés egyáltalán nem hülye, és nem értelmetlen de ezt is hagyjuk. Te nyugodtan távol maradhatsz jogod van hozzá, de egy párt öngyilkosságot követhet el azzal h a távolmaradásra kampányol, erre mutattam be egy nem kis valószínűségű lehetőséget. Az h te hitelesnek érzed a nem szavazást nem jelenti azt h igazad van tételesen vagy akár morálisan a töbséggel szavazókkal szemben, lehet h egyszerűen csak kevesebb körülményt mérlegeltél vagy rosszul...

szavazás

#780115 tozsdenyul Előzmény: #780109

"Ekkor Ov majd mondhatja ha meglett volna az 50% akkor nem ez lett volna,"

Mondhatja persze, hazudott már nagyobbat is

1. Semmilyen jogi relevanciája nincsen, csak politikai

Tehát mindegy, hogy érvényes vagy nem, svédeket, vagy az EU-t pont annyira köti, semennyire

2. Bármennyire hihetetlen, de tényleg léteznek, akik szerint OV nem hülye, és nem tesz fel tök értelmetlen kérdést. Ugyanakkor azt sem gondolják, hogy érdekli a nép véleménye.

Ergo, másról szól ez igencsak, és ezek a gondolkodók, úgy vélik, a legjobb válasz mégis a távolmaradás.

Ha pedig hitelesen ezt gondolják, akkor krva mindegy, hány százalékra van esély, ha nem is érti a többség, ök ezt látják jónak.

Tudom hiányzik a tigris …

#780113 Koffein Előzmény: #780108

Tudom hiányzik a tigris (ibiza), akivel kitudod elégíteni a spirituális igényeidet. Qrva nehéz lehet reggel óta ülsz a gép előtt, frissítesz és frissítesz, befeszülten várod, hogy legyen egy kis szájkarate. Frissítesz és frissítesz, de tigrisnek nyoma sincs, csak egy banyaiz. Így nagyon nehéz lehet. Majd jön koffein, aki nekitámad a dk-nak, meg a kutyásokat is a billentyűzetére veszi. A szemeid vérbe forognak, akkor most lesújtasz, adsz a pofájának, hogy merészeli? Majd megkönnyebbülten hátradőlsz, de a felismerés fájdalmas lehet, mert nem ért célt, hisz a szövegértelmezés benézésre került.

Egy szó mint száz, megnyugtatlak, rosszul gondolod, semmi köze az előző #780081 , 780042 hsz-eidhez.

Továbbá, adott hsz box jobb felső sarokban lévő számra (Előzmény #12345) kattintva látod, hogy kinek ment a válasz, ha nincs szám, nincs válasz. Előfordulhat, hogy külön szál, külön gondolat, külön vélemény. Néha ilyen is van.

A kutyás sztoriról majd kifejtem a véleményemet, hogy szerintem miért annyira undorító, amennyire a kormány propaganda.

Igyál egy pohár bort, szívj el egy cigit, és nyugodj meg. Relax, béke van :)

szavazás

#780109 Spade

Én különben nem értem ezt a ne menjünk el kampányt. Tegyük fel, nem lesz meg az 50 %, csak 45%, de a nemek aránya 90%. Akkor érvényesen mondhatja bárki h nem sikerült a népszavazás? kampányolhat bárki azzal h az emberek az igen-t akarták ? Tehát ezzel nem lehet elérni semmit. Viktort vajon miben korlátozza a 45% 90 % arány ? Semmiben, majd azt mondja, a nihilista szocik kampánya miatt nem lett meg az 50%, de ha az összes szoci -dk-f@szom szavazó bázis igennel szavaz akkor is nyernek a nemek. Vagy mondjhatja azt h a külföldön dolgozók nem tudtak szavazni velük meglett volna az 50% DE az emberek döntö többsége nemet mondott a betelepítésre. .Az égvilágon semmiben nem korlátozza h csak 45%. VISZONT, tegyük fel h mégis kerülnek vissza Mo-ra menekültek erre a legnagyobb sansz úgy van h SVédo és a többi északi beperelt minket h kerüljenek vissza ide a menekültek akiket itt regisztráltak és a pert megnyerik. Ez 150 ezer menekült befogadását jelenti. Ekkor Ov majd mondhatja ha meglett volna az 50% akkor nem ez lett volna, és a szocik másodszor intézik el h 18-ban kap 2/3-t a fidesz. Az egyetlen normális hozzáállás sztem h elmegy valaki és szavaz ahogy jónak látja nemmel vagy igennel...

Ez nekem szól? nem látom…

#780108 phiona Előzmény: #780096

Ez nekem szól? nem látom a hivatkozást, de mert én vagyok előtte: gondolom.

Mehetek? kegyes vagy :-) Mehetnék is, mentem is mert van konvertálható tudásom, de tudod mit: szeretek itt. Szeretek itt élni, és a Hazám is mellesleg, bár jól érzem magam sok helyen, főleg ahol tenger van és meleg… Vagyok itt is ott is, de ide adózok – még. De menjek el ha nem tetszik a rendszer? és velem együtt az az értelmiség aki adót fizet itt? mert nem tetszenek a történések: menjek el… Gondolkozol ember? Egyrészt: ki marad? Te, a nyugerek meg a segílyeskék, meg az állami apparátus – abból az adó olvad ahogy a pénz fogy, ráadásul közpénz visszaforgatás, és 2020-ra az EU gázcsap is bedugul. Miből fogsz élni, ha mindenki aki számít kint lesz? a te adód majd finanszíroz mindent? Másrészt: kikkel vállalsz azonosságot ezzel a poszttal? Az országod kirablóival bakker. Tényleg ilyen a magyar h még meg is köszöni h meglopják? Én szégyellem helyetted. Szerintem a tolvaj és az ártalmas menjen el.

Feri nekem nem főnököm, sőt személyes okom lenne gyűlölni… nem teszem, nem számít, paprikajancsi. Tévedés azt gondolni h akik nem mennek bele Viktor utcájába, azok mind a DK kutyások akárkik emberei: nem, ez a józan civil hang. Tele az ország Viktor plakátjaival a közpénzből (mielőtt elvesztette jellegét), milliárdok. A kutyásoknak 30 milla körül dobtak össze az internetezők, kissé elfogult vagy, nem? :-) azzal h tudták, ez max fricska lehet, de hidd el, az értelmesebbek töke tele. Demenseknek, szellemi alultápláltaknak el lehet adni amit, lehet indulatokat gerjeszteni… csak sajna van még értelmesebb, ez nem tetszik… ha megy meg majd le is lehet húzni a redőnyt, ne félj, addigra a mostani uraságok is már a kimentett ranchokon, jachtokon lesznek.

Mondj nemet? oszt mire? arra amit nélküled is eldönthetne a parlament? az EU meg már visszavonta? Neeeem… inverzben mondj igent Viktorra meg Vonára aki felzárkózott, már szobacicáskodik a leendő koalícióhoz. A józan magyar erre azt mondja: nem. Nem adja magát, nem megy el, nem partner… ez nem pol kampány eredménye hanem a józan észé. Van teendő elég vasárnaponként a misén kívül is.

Ez a népszavazás 1 kabaré, álműsor. Csodálom h értelmes ember, akinek hittelek, nem látja. De önsorsrontásban jók vagyunk, oké Nemzetem, jöjjön aminek kell.

nem tudom ki vagy, mit c…

#780096 Koffein

nem tudom ki vagy, mit csinálsz, de mehetsz, ezt feri, a főnököd is megmondta, sok, sok évvel ezelőtt...

http://mandiner.hu/cikk/20160927_konczer_erik_4_mi...

továbbá a dk plakátja is enyhén undorító, habár akkora figyelmet nem kap, mint a kutyások. azt mondja, hogy "maradj otthon, maradj európában". Ez mit is jelent dk-sitva? Azt, ha kimered tenni a lábad, azon a nyomorult portán, akkor nem vagy európai. Ha otthon maradsz, és egész nap nézed a barátok köztöt, akkor nagyon is európai vagy.

A kutyásokról nem is beszélek, mert már a kormány propagandájával egy szinten lehet emlegetni őket. Sőt! Vannak terepek, ahol túl is teszik a kormány propagandáját.

Robbantás

#780081 phiona Előzmény: #780070

A viktimológia szerint az áldozatok nem ritkán fiatal mutatós vidéki feltörekvő lányok – ő is békéscsabai… használták, a plakáthoz mindenképp… kíváncsivok mit kapott érte pénzben, mert aki nem szopja őket annak nem annyira szeretnek adni… és valszeg nem volt védernyője, ha lenne nem a Honvédban küzdenének az életéért, és nem hiszem h mindenki hazudna. Mindenesetre az értelmi szerzőt és a kivitelezőt, akárkik is azok, nehezen megváltható kárhozat illeti. Rohadjanak meg éltükben, mondanám egyszerűbben, de nem fognak – a Gucci táskák, jachtok, külföldi orvosok sokáig életben tartanak. Olvasom h vizsgálják h mint rendőrök lehettek-e alvilág célpontjai – 23 és 26 éves járőr, aha.

Amúgy hogy mennek a hsz-ek itt az új világban? Látom az enyém 042 végű aztán 070 és fel – folyamatosan sorszámozódik akárhova írsz? Valahogy azt vissza kéne hozni h ki kiére válaszol sztem.

Még a népszavazásról akartam írni, megírni h kamu. Baromira károsnak tartanám én is ha ránk szabadulnának, eleve károsnak h ellephették a muszlimok Európát mint a sáskák. Ferenc pápa is 1 idealista, köze sincs a valósághoz, de a kath egyház gyengülését (vö védő államtitkárság :-)) leginkább az mutatja h kis picsányi hazai papok is szembe mernek vele menni. Mi van már itt? :-) multinál ha hülye is a főnököm azt kell képviselni amit mond, és ha ez megtehető az egyház halála kb itt kimondható… OV akar egyházfő is lenni mint VIII. Henrik? De vissza. Minket nem fenyegetnek a migránsok, ők nem akarnak itt semmit… ahogy a drága kötvényesek sem, csak utat az EU-ba. A kötvényeket vissza kell fizetnünk, a bonyolítói pénzt amit Rogán Habony stb eltesz nem, ezt fedezi a kamat,amit szintén mi fizetünk. Ez is 1 olyan amin nyíltan nevetnek a képünkbe, azokéba, akik fizetik h teljen miből. Vegyülni a migránsokkal nem fogunk de nem is kell, mert húznak tovább – másrészt már a befogadóknak is tele lett a tökük velük, Merkel mami is ébredt – és nem rajtunk fog múlni, egységes EU sőt világfellépés kell, ott megszüntetni és az inváziónak elejét venni.

A népszavazás: kamu. Arról szól h Viktor legitimációt szerezve celebrálhassa magát az EU-s ambícióiban. Baromi ambíciózus, elhízott vezénylő tábornok de nem hülye – vérében van a politika, a V4-et már legyűrte, magasabbra tör, eszméi szerint Európa megmentője akar lenni. Kamu a népszavazás, mert ez a parlament Viktor hatalmával bármit népszavazás nélkül is megszavazhat, kamu, mert már visszavonta az EU is a kvótát. Mégis megtartják (ahogy a vasárnapi bolltzáróst nem mert okafogyottá vált). Hatalmi játszma ez, a Viktoré, messze nem arról szól h akarsz-e migráncsot az országodba… Amúgy ha az EU elrendelné a nemzetközi szabályok alapján lehetne akármennyi rúgkapa, nem tehetne ellene. Ez 1 öncélú kis hatalmi játszma amire az összes fidesznyik közeg rá van izgulva kirúgás fenyegetettségével, a bugyuta nép meg beszopja. Már aki. Aki nem: nem megy el, vagy érvénytelenül szavaz (2 egymást metsző x az igen és nem mezőbe), rajzolás és írás azon kívül nem számít, csak a kerek mezők. Mellé xelni sem szabad, erre külön útmutatót adtak ki, h ha nem metszi hogy lehet bármi érvénytelen – és onnantól az övék a mezők, szóval csak bele a közepébe :-) Sok körzetben csak Fidesz delegált lesz a bizottságban, az üresen bedobott szavazólapokkal vissza lehet élni. Állítólag az üresekkel is. Ha érvényes lesz a szavazás: OV megittasul. Baszna már végre rendesen be, nem sajnálnám tőle, de mibe kerül nekünk. Az lenne: a magyar nép őt visszaigazolta, MINDENBEN, megy tovább az eddig is gátlástalan rablás még vadabbul, politikánk az EU ellen… ami 1 szar EU, de fejleszteni kellene… Sztem Viktornál 2 szcenárió van: vagy átveszi az EU-t (és célja h bejátssza az oroszok alá) vagy kiválunk és minket játszik be az oroszok alá… keletre húz a vére, hiába tanult nyugaton.