Hozzászólás
Koffein Előzmény: #780108Tudom hiányzik a tigris (ibiza), akivel kitudod elégíteni a spirituális igényeidet. Qrva nehéz lehet reggel óta ülsz a gép előtt, frissítesz és frissítesz, befeszülten várod, hogy legyen egy kis szájkarate. Frissítesz és frissítesz, de tigrisnek nyoma sincs, csak egy banyaiz. Így nagyon nehéz lehet. Majd jön koffein, aki nekitámad a dk-nak, meg a kutyásokat is a billentyűzetére veszi. A szemeid vérbe forognak, akkor most lesújtasz, adsz a pofájának, hogy merészeli? Majd megkönnyebbülten hátradőlsz, de a felismerés fájdalmas lehet, mert nem ért célt, hisz a szövegértelmezés benézésre került.
Egy szó mint száz, megnyugtatlak, rosszul gondolod, semmi köze az előző #780081 , 780042 hsz-eidhez.
Továbbá, adott hsz box jobb felső sarokban lévő számra (Előzmény #12345) kattintva látod, hogy kinek ment a válasz, ha nincs szám, nincs válasz. Előfordulhat, hogy külön szál, külön gondolat, külön vélemény. Néha ilyen is van.
A kutyás sztoriról majd kifejtem a véleményemet, hogy szerintem miért annyira undorító, amennyire a kormány propaganda.
Igyál egy pohár bort, szívj el egy cigit, és nyugodj meg. Relax, béke van :)