Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

phiona Előzmény: #780096

Ez nekem szól? nem látom a hivatkozást, de mert én vagyok előtte: gondolom.

Mehetek? kegyes vagy :-) Mehetnék is, mentem is mert van konvertálható tudásom, de tudod mit: szeretek itt. Szeretek itt élni, és a Hazám is mellesleg, bár jól érzem magam sok helyen, főleg ahol tenger van és meleg… Vagyok itt is ott is, de ide adózok – még. De menjek el ha nem tetszik a rendszer? és velem együtt az az értelmiség aki adót fizet itt? mert nem tetszenek a történések: menjek el… Gondolkozol ember? Egyrészt: ki marad? Te, a nyugerek meg a segílyeskék, meg az állami apparátus – abból az adó olvad ahogy a pénz fogy, ráadásul közpénz visszaforgatás, és 2020-ra az EU gázcsap is bedugul. Miből fogsz élni, ha mindenki aki számít kint lesz? a te adód majd finanszíroz mindent? Másrészt: kikkel vállalsz azonosságot ezzel a poszttal? Az országod kirablóival bakker. Tényleg ilyen a magyar h még meg is köszöni h meglopják? Én szégyellem helyetted. Szerintem a tolvaj és az ártalmas menjen el.

Feri nekem nem főnököm, sőt személyes okom lenne gyűlölni… nem teszem, nem számít, paprikajancsi. Tévedés azt gondolni h akik nem mennek bele Viktor utcájába, azok mind a DK kutyások akárkik emberei: nem, ez a józan civil hang. Tele az ország Viktor plakátjaival a közpénzből (mielőtt elvesztette jellegét), milliárdok. A kutyásoknak 30 milla körül dobtak össze az internetezők, kissé elfogult vagy, nem? :-) azzal h tudták, ez max fricska lehet, de hidd el, az értelmesebbek töke tele. Demenseknek, szellemi alultápláltaknak el lehet adni amit, lehet indulatokat gerjeszteni… csak sajna van még értelmesebb, ez nem tetszik… ha megy meg majd le is lehet húzni a redőnyt, ne félj, addigra a mostani uraságok is már a kimentett ranchokon, jachtokon lesznek.

Mondj nemet? oszt mire? arra amit nélküled is eldönthetne a parlament? az EU meg már visszavonta? Neeeem… inverzben mondj igent Viktorra meg Vonára aki felzárkózott, már szobacicáskodik a leendő koalícióhoz. A józan magyar erre azt mondja: nem. Nem adja magát, nem megy el, nem partner… ez nem pol kampány eredménye hanem a józan észé. Van teendő elég vasárnaponként a misén kívül is.

Ez a népszavazás 1 kabaré, álműsor. Csodálom h értelmes ember, akinek hittelek, nem látja. De önsorsrontásban jók vagyunk, oké Nemzetem, jöjjön aminek kell.