szavazás
phiona Előzmény: #780109Én úgy közelítem h az államom feltett 1 kérdést. Fizető polgára vagyok a társadalmi szerződésünk alapján. (H a kampányra mennyit költött a megkérdezésem nélkül, és az alapfunkcióit mennyire nem teljesíti – vö. különösen oktatás, egészségügy: most hagyjuk). Kérdezett, és jogomban áll eldönteni, válaszolok-e. Személy szerint én el fogok menni, és az igenre és a nemre is voksolok – hülye kérdésre hülye választ. De tényleg, igen, ha, és nem, ha. Csak épp semmit se tudni, max annyit h Viktor nagyon nyomul és ez nem jó nekünk. Az országot már kifosztotta a sleppje és mindenhol ott lihegnek, nagyon éhesek. Franc akarja etetni a zombijaival együtt, és az öreg Franc (a pápa) is a befogadás mellett van – a Vatikán se buta, neki is vannak tanácsadói, bonyolult (öntisztulós) játék ez…
Ez persze érvénytelen szavazat lesz, de nem ez számít hanem a lelkiismeretem, mert meg lettem terhelve a válaszadási kényszerrel. Akármi lesz: Viktor úgyis a maga javára dumálja ki, ez már az ő ügye… viszont ha nem lesz meg neki, nem szállhat el úgy ahogy szeretne, nekünk ártalmasan.
Migránsokat akármi is lesz: bekaphatunk, nemzetközi egyezmények köteleznek… nem a népszavazáson múlik. A szavazások eredményei meg (2018 is) a többségen, nyuggereken, cigókon, állampolgárrá tett külföldi honfitársainkon múlnak. Hát hajrá :-)