Ez a kretén nem olvas híreket? Volt egy felminősítésünk. Nem is lényegtelen. Erre ilyet elemez ma, bexarás... :-)
Ez a kretén nem olvas híreket? Volt egy felminősítésünk. Nem is lényegtelen. Erre ilyet elemez ma, bexarás... :-)
Érett már egy ideje. Árfolyamilag is árazták már a fundás javulást , Bux se 20 k környékén mászkál.
Konzervatívabb alapoknak bekerülünk a listájába. Jó ez, jobb mint mikor esünk bele a bóvliba és megy az ökörködés mennyire unortodoxak vagyunk, és mennyire nem számít a minősítés mert baromi fasza gyerekek vagyunk.
Ennél mindenképpen jobb hír bármit is okozzon rövid távon árfolyamilag. :)
Meg se álljunk tripla A-ig azt kívánom .
Hét érdekes lesz fed szerdán , kijöttünk bóvliból.
Jó ez, már lehet hosszabb távon gondolkodni.
Kijöttünk bóvliból. Ez álomforgatókönyv. Nem adták könnyen ezt a jobb minősítést. Nem lehet vádolni őket elkapkodták a dolgot, de ide is eljutottunk. Lassan lassan lekerülnek ezek a nyomasztó dolgok.
7250 komoly színt..7180on nagy vételi erő szokott kerekedni..
tegnap zártam még1 sortot.
nyitottam mást is.
a longhivők a 7200ban és 7000ben biznak,bizhatnak.
szeretném,ha benézne 7100alá legalább.
:)
milyen vicces mai elemzés szöveg inditásnak:)
"Közel 1 százalékot zuhant a blue chip, nem hozott szerencsét a hét kezdete......"
2sortot zártam tegnap.
van pozim.
Mai vételek: nyitóban, 7364 ért és 7314 ért. Gondokodtam, hogy a legalsót eladom ma, de hátha holnap lesz feljebb.
Felfelé menet bekattant egy adag vételem 405-ön.
Lehet, hogy ennyivel ma le is tudjuk a korit... (???)
Sok minden nem történt ecb előtt. Legalábbis az utolsó napokban. Hiába figyeltük. :) Az volt az elképzelésem előtte külföldet venni fogják és otp-t is. Valami volt de nem az igazi.
Most viszont vsz Fed következő összeröffenés még szeptember 2x-én. Meg kell nézzem mikor pontosan. Kamatemelési félelmek előtte esésféleség . Amúgy is izgalmasnak ígérkezik ez az október november amcsi elnökválasztás miatt .
Lesz még magyar minősítés snp talán. Hátha lépnek bóvliból , jövő hét.
Inkább le tűnik esélyesnek most szeptember október . Aztán év végére megvehetnék ha minden jól megy. Azt se bánom külföldi esést 7400 fölött nézzük végig, sőt. De hát azért nem biztos, hogy számíthatunk ilyen erőre.
na, kinyerma??játék és muzsika 8 órában.
Azok áldozatul estek a megmentés során. Mondhatjuk úgy is szopóágra kerültek. Ez a magáncsődös dolog ami nem nagyon pörög , és az eszközkezelő, vagy árverés ezek a dobásaik nagyjából.
Aki törleszti azok között is van bőven aki elég rosszul jött ki a dologból. Pl nemrég beszéltem egy illetővel vett egy lakást rá 8 millió ft chf hitelt, és most tartozik 12 millió Ft tőkével lakása pedig ér jóindulattal 8-at. Sok ilyen lehet azért.
Eltart még egy darabig míg ez letisztul a rendszerben hiába van átváltva forintra.