longom kidobva ma,nem nyitottam semmit.
sortom van még 1.
ts9 sortcertit pedig ma nyitóban legyalulták,illetve a bolondok orájában-ez,mint tény,ebből nem volt.
longom kidobva ma,nem nyitottam semmit.
sortom van még 1.
ts9 sortcertit pedig ma nyitóban legyalulták,illetve a bolondok orájában-ez,mint tény,ebből nem volt.
Csodálkoztam is volna, ha nem valami hasonlót művelsz! ;-) Grat.
Én csak délelőtt kerültem gép elé, örültem is, amikor láttam, milyen nyitóról maradtam le. :-/
De sebaj, a vonat még csak most indul az állomásról!
Reggel nyitóban eladtam az összes otp részvényem, majd egy pakkot visszavettem 7536 ért
könnyű annak aki rajzolja :)
Ez a kretén nem olvas híreket? Volt egy felminősítésünk. Nem is lényegtelen. Erre ilyet elemez ma, bexarás... :-)
Érett már egy ideje. Árfolyamilag is árazták már a fundás javulást , Bux se 20 k környékén mászkál.
Konzervatívabb alapoknak bekerülünk a listájába. Jó ez, jobb mint mikor esünk bele a bóvliba és megy az ökörködés mennyire unortodoxak vagyunk, és mennyire nem számít a minősítés mert baromi fasza gyerekek vagyunk.
Ennél mindenképpen jobb hír bármit is okozzon rövid távon árfolyamilag. :)
Meg se álljunk tripla A-ig azt kívánom .
Hét érdekes lesz fed szerdán , kijöttünk bóvliból.
Jó ez, már lehet hosszabb távon gondolkodni.
Kijöttünk bóvliból. Ez álomforgatókönyv. Nem adták könnyen ezt a jobb minősítést. Nem lehet vádolni őket elkapkodták a dolgot, de ide is eljutottunk. Lassan lassan lekerülnek ezek a nyomasztó dolgok.
7250 komoly színt..7180on nagy vételi erő szokott kerekedni..
tegnap zártam még1 sortot.
nyitottam mást is.
a longhivők a 7200ban és 7000ben biznak,bizhatnak.
szeretném,ha benézne 7100alá legalább.
:)
milyen vicces mai elemzés szöveg inditásnak:)
"Közel 1 százalékot zuhant a blue chip, nem hozott szerencsét a hét kezdete......"
2sortot zártam tegnap.
van pozim.
Mai vételek: nyitóban, 7364 ért és 7314 ért. Gondokodtam, hogy a legalsót eladom ma, de hátha holnap lesz feljebb.