Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #778879

Csak ez megint a vezetői részvényopciósnak a pótlása. Szinten tartják srv-t ezzel. Ahogy néztem 1,5 millió db közelébe ér akkor vesznek , az alá nem nagyon engedik.

De hát ennek a hatása részvényárfolyamra évente kioszt pár 100 k db részvényopciót és azt pótolja.

Ami érdemi lenne vennének pár millió db-ot. Vagy bevonnák azt huszonmillió db-ot amit mollal cseréltek, vagy legalább visszacserélnék és azzal arányosan akkor nőne részvényeseknek az osztalék.

Egyikre sincs túl nagy esély sajnos vsz mostanában. Mol felvásárlási kísérlet az nyomott hagyott ezekben a dolgokban.

Vagy arra gondolsz tegnap ezért emelkedett? Lehet azért vettek gyorsan mert 7400 fölé kötötték pénteken? Nem tudom de érdekes időzítés mert tegnap amcsik se voltak fű se nőtt kb pont akkor vesznek . Vagy úgy időzítették segítsék TA alapon a kitörését? Nem tudom szoktam figyelni vajon miért pont adott nap pótolják az opciós mennyiséget de múltban sok logikát nem találtam benne. :) Kb annyit, hogy megvan döntés meg kell venni bizonyos db számot és akármi van megveszik akárhol van az árfolyam. De lehet, hogy valami egyéb logikát is belevisznek időzítésbe csak nekem nem tűnt fel.