Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#770261 joepappa Előzmény: #770257

feleség csak nő lehet, nem azért mert te vagy én azt mondom hanem mert az a természet rendje :) de például politikus sőt államfő is lehet mindkettő csak jelemétől és tetteitől függ a megítélése, legalább is nálam.

#770257 Ibiza Előzmény: #770248

nem az.. akkor amikor feleséget keresel és zömében nőt akkor az is diszkrimináció nem?

Amúgy mindkét nemnek vannak jó tulajdonságai.. a hölgyek nem provokálják harcra a férfiakat..ha normális akkor kompromisszumkészek..harmóniára törekednek..

#770236 Ibiza Előzmény: #770229

egy libertárius (majdnem konzervatív-liberalizmus) párt. Magyararcú női vezető, udvartartás nélküli szürke szakértői kormány..Magyar képviselettel.. ez ennyire sok?

a hagyományos értelemben vett liberalizmus, szabadságjogok (nem a szabadosság a nemzetietlenség

a konzervatív értékrend..identitástudat hagyományőrzés a hazaszeretet az urambátyám és a birodalomépítés nélkül.

#770231 polgarmester Előzmény: #770229

Ne is mond bakker, kádcseréhez/üvegtégla rakáshoz keresek kőművest- de, csak a szabadkőművesek érnek rá, ők meg mindenhez értenek csak a melóhoz nem. Bezzeg konteózni, azt igen :(( baccák meg.:(

#770228 matgab Előzmény: #770215

tiltakozom, miért legyen republikánus??

Ha elméleti alapon onnan indulunk ki, hogy a republikánus -mint köztársaság párti, akkor az ideológiai alapokon a francia köztársaság eszméjéhez kötődik 1789-ben. Ott indult a vég. A jakobinusokkal meg a háttérhatalom "nyílt" hatalomra jutásával.

#770225 tozsdenyul Előzmény: #770215

Jobboldali, pláne kapitalista párt nincs, komcsi pártok 'versengenek ' egymással.

És csak hogy vigasztaljalak, a fidesz legelsö kormányzásából meg utána már megismerhettük öket, egyrészt a maffia hajlam, a teljes értékhiány, és hogy akár ellenzékböl is hideg polgárháborút, és obstrukciót tartanak fent.

Akkor még csak a jegybankelnök, közt elnök, föügyész, titkosszolgálatok élére kinevezett emberekkel.

A haza nem lehet ellenzékben, a ne mi nyerjük a legtöbbet mellett.

A lopást kimaxolták, a háborút is kimaxolnák egy valódi jobboldali párt ellen, az összes mameluk a helyén van.

(ezért is álságos a szöveg, hogy miért ne lenne demokrácia, hiszen szavazhatsz - majd akkor látjuk meg micsoda demokrácia van, ha a fidesz ellenzékben lesz, és minden hivatal élén ök állnak)

Szvsz csak egy esély van (és az sem nagy), meg kell várni, hogy rájuk omoljon a s(z)aruk, és úgy eltakarítsa öket a nép, mint a szocikat.

A következö választást a fidesznek kell nyernie, hogy a következö válság öket érje, különben pont a kormányváltókat fogják hibáztatni.

Bokrosék emelkedö pályára álltak, a fiúk beleültek a készbe, a szocik 2006 óta megszorítottak, és bekapták a válságot. Bajnai -oszkó után a fiúk beleültek a készbe.

Válság nélkül elmozdíthatatlanok, mondjuk egy 52-48 as arányú váltással csak lebénulna az ország, amíg vissza nem jönnek, ilyen klassz az itthoni 'demokrácia '.

#770217 Koffein Előzmény: #770215

az a helyzet, hogy én is így érzek, semmi alternatíva... az iwiwes csávóba láttam valamit, meg reális dolgokat is mondott, amikkel azonosulni is lehetett, de az ő gyomra se bírta sokáig :)

#770215 joepappa Előzmény: #770213

én például soha nem szavaznék a jelenlegi baloldal egyetlenegy pártjára sem, olyan szinten hiteltelen a vergődésük tehát ők nem alternatíva szvsz. :) mondjon valaki már egy elfogadható hiteles pártot akire úgy jószívvel odaszavazhat egy alapvetően jobboldali beállítottságú full kapitalista családalapítás előtt álló harmincas fiatalember (én) :)

meg kellene alapítani a magyar republikánus stokland pártot télleg :)