Mi az a Magyararcú női vezető?
egy libertárius (majdnem konzervatív-liberalizmus) párt. Magyararcú női vezető, udvartartás nélküli szürke szakértői kormány..Magyar képviselettel.. ez ennyire sok?
a hagyományos értelemben vett liberalizmus, szabadságjogok (nem a szabadosság a nemzetietlenség
a konzervatív értékrend..identitástudat hagyományőrzés a hazaszeretet az urambátyám és a birodalomépítés nélkül.
Persze, persze, mert mindenki csak menedzselni szeretne, mert csak annak van respektje.
Ne is mond bakker, kádcseréhez/üvegtégla rakáshoz keresek kőművest- de, csak a szabadkőművesek érnek rá, ők meg mindenhez értenek csak a melóhoz nem. Bezzeg konteózni, azt igen :(( baccák meg.:(
és még a szabadköművesekről nem szóltál egy szót sem. :)
tiltakozom, miért legyen republikánus??
Ha elméleti alapon onnan indulunk ki, hogy a republikánus -mint köztársaság párti, akkor az ideológiai alapokon a francia köztársaság eszméjéhez kötődik 1789-ben. Ott indult a vég. A jakobinusokkal meg a háttérhatalom "nyílt" hatalomra jutásával.
Jobboldali, pláne kapitalista párt nincs, komcsi pártok 'versengenek ' egymással.
És csak hogy vigasztaljalak, a fidesz legelsö kormányzásából meg utána már megismerhettük öket, egyrészt a maffia hajlam, a teljes értékhiány, és hogy akár ellenzékböl is hideg polgárháborút, és obstrukciót tartanak fent.
Akkor még csak a jegybankelnök, közt elnök, föügyész, titkosszolgálatok élére kinevezett emberekkel.
A haza nem lehet ellenzékben, a ne mi nyerjük a legtöbbet mellett.
A lopást kimaxolták, a háborút is kimaxolnák egy valódi jobboldali párt ellen, az összes mameluk a helyén van.
(ezért is álságos a szöveg, hogy miért ne lenne demokrácia, hiszen szavazhatsz - majd akkor látjuk meg micsoda demokrácia van, ha a fidesz ellenzékben lesz, és minden hivatal élén ök állnak)
Szvsz csak egy esély van (és az sem nagy), meg kell várni, hogy rájuk omoljon a s(z)aruk, és úgy eltakarítsa öket a nép, mint a szocikat.
A következö választást a fidesznek kell nyernie, hogy a következö válság öket érje, különben pont a kormányváltókat fogják hibáztatni.
Bokrosék emelkedö pályára álltak, a fiúk beleültek a készbe, a szocik 2006 óta megszorítottak, és bekapták a válságot. Bajnai -oszkó után a fiúk beleültek a készbe.
Válság nélkül elmozdíthatatlanok, mondjuk egy 52-48 as arányú váltással csak lebénulna az ország, amíg vissza nem jönnek, ilyen klassz az itthoni 'demokrácia '.
az a helyzet, hogy én is így érzek, semmi alternatíva... az iwiwes csávóba láttam valamit, meg reális dolgokat is mondott, amikkel azonosulni is lehetett, de az ő gyomra se bírta sokáig :)
én például soha nem szavaznék a jelenlegi baloldal egyetlenegy pártjára sem, olyan szinten hiteltelen a vergődésük tehát ők nem alternatíva szvsz. :) mondjon valaki már egy elfogadható hiteles pártot akire úgy jószívvel odaszavazhat egy alapvetően jobboldali beállítottságú full kapitalista családalapítás előtt álló harmincas fiatalember (én) :)
meg kellene alapítani a magyar republikánus stokland pártot télleg :)
Ki nem? :)
és ha elhúznának ki lenne az alternatíva? :) csak úgy kérdem. :)
Egyébként elmondom, mit szeretnék én. Nem elbocsátást és adóemelést szeretnék, te kis hazug.
Ha titeket meg az egész királyi propagandaosztályt beszántanák. Az évi 70 mrd, illetve több.
Ha a stadionok helyett kórház épült volna, a tao pénzek sem alulteljesítö komcsi lázálmokra mentek volna, az eddig kb egyszeri 400 mrd.
Ha az eu- pénzeket nem 5x-ös túlárazással lopnátok, és akkor évi 500 mrddal több mentöállomás, autópálya, miegymás épülhetne.
Lenne itt böven forrás adóemelés nélkül is, de föleg nélkületek is.
Aztán lehetne ám reformba kezdeni (tudod, ami szerinted is csak kormányzati szándék kérdése) ahelyett hogy 70 mrd-ért fossa a fajtád ide a "tévedéseket"
Ha a mészárosok, matolcsyk börtönben ülnének, ahogy a románoknál.
Ha az olyan hazug kis pici csigák, mint te, kevesebb nyálat húznának az internetre. Illetve elhúzná a csába magát.
Kapisgálod, mit akarok, vagy nem megy a fejébe a hazug fajtádnak?
Ez a szöveg, hogy csak megszorítással, elbocsátással lehet béreket emelni, forrást felszabadítani, hazugság, amit pont a te büszkén elöadott kormányzati forrásnövelésed cáfol.
Az, hogy úgy állítod be, úgy forgatod, hogy én tulajdonképpen elbocsátás, megszorítás mellett vagyok, az már a fajtádra jellemzö ****ség kategóriája.
A matekodhoz annyit, hogy a nem szakorvosok aránya kb 12-14%,
Éppen ezért nem tetszenek a kormány bérjavaslatai, éppen ezért nem volt valódi béremelés, csak propaganda, és éppen ezért szerintem az orvosok nagy többsége azonnal rábólintana a te modelledre, akár 50%-os kezdö orvosi fizu csökkentésre is, ha 1500 eurót kapnának a szakorvosok. A román bérstruktúra sokkal egészségesebb, fél pénzen.
Ahhoz meg, hogy ez menne világvége nélkül is, most mutatta meg a kormány, amikor csak szándék kell, és mindjárt van 200 mrd az eü-re.
Tudod, "a kormány megtehetné hogy ö eldönti" Ezt mondotta valami prospero nevü csiga.
Teljesen elmebeteg bérstruktúrát alakít ki a kormány.
http://hvg.hu/itthon/20160208_Orvosok_Nem_is_beremeles_az_amit_a_kormany_annak_mutat
https://szakszervezetek.hu/dokumentumok/mibol-elunk/1850-latlelet-az-egeszsegugyi-berhelyzetrol
Http://m.hvg.hu/gazdasag/20150805_Megdobbentoen_keves_a_haziorvosok_netto_f
""A magyar orvosok bérEMELÉSE, az eü kiadások NÖVELÉSE mellett érveltem tucatnyi vitában veled" Velem ugyan erről nem vitatkoztál, mivel ezekkel minden épeszű ember egyetért, hogy jó lenne. "
egy fenét, ebben a hozzászólásban is nyomod, hogy elbocsátani kell, szolgáltatási csomagot kell csökkenteni, amikor "nem vitatkoztál", akkor ilyeneket írtál:
...
..."Szóval el kéne magyarázni az utca emberének, hogy miért is jó neki az adóemelés, a kórház bezárás, ha egynapos sebészeten műtik, ha ápolónő megy ki hozzá infúziót bekötni és nem orvos, ha telefondoktor diagnosztizálja mint angliában, ha a kórházi ágyakat csökkentik, mert drága
Úgyhogy először nektek kéne dűlőre jutni abban, hogy hogyan lehet jó eüt csinálni.
Ergo jó nagy támogatást kell szerezni. Ha meg nincs ilyen akkor a lassú erózió majd eldönti, hogy mi lesz eüvel meg a kormánnyal.
Egyetértek, hogy a hálapénz rossz, de ki fog betenni az eübe további 200 milliárdot amennyi forrást a hálapénz jelent az eünek?
Visszatérve szakpolitikára. Igen, szerintem az orvosoknak nyomni kellene hogyan tudna a kormány segíteni nektek. Nem fogjátok, mert nem érdek. Igen a kormány megtehetné hogy ő eldönti, de nem fogja, mert nem érdek."...
...
Ehhez képest, a kormány nem kérdezett meg senkit, de büszkén mondod hogy hány száz milliárdot tol be az eü-be.
Kérdem én, adóemelés volt, kórházbezárás volt, orvoslázadás volt, reform volt?
Na erre a vitának álcázott vinnyogásodra gondolok.
Ez a lényeg,
"Igen a kormány megtehetné hogy ő eldönti, de nem fogja, mert nem érdek."
Reform nincs, de pénzt betolni mégis tud a kormány, nem kell hozzá világvége, mint amit nyomtál.
kedves gyerekek lehetnek http://index.hu/belfold/2016/05/11/golyagyilkossag_jaszapati_tettesek/
Mi a helyzet a 2010-es választásokig erősen hangoztatott nagy elszámoltatással?
6 év, 0 elszámoltatott kiváló teljesítmény, nemde? Jó kőműves lenne belőlük.
Az is rendben van ugye,hogy egy senkiházi gázszerelőt kitömnek és cirka 3 év alatt az egyik leggazdagabb ember lesz az országban?
A korrupció és a lopás gyanúja sem merül fel szerintetek, mert az ugye csak az elmúlthatévelőttielmúltnyolcévbem volt szokás.
Menj inkább bérkommentelni az M1-hez, a fanatikus rajongóitok még biztos beszippantják ezt a sok sz@rt.