Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#770120 tozsdenyul Előzmény: #770116

Nem (csak) A mütárgyas cikkre gondolok, alapvetöen arra, hogy a jegybanktv szerint nem lehet alapítványoknak adni a nyereséget, alapból törvényellenes kb 256 mrd odautalása, valamint az alapítványok kurátorai által egymásnak utalgatott százmilliókra gondoltam (összeférhetetlenség), illetve harmadiknak a kecskeméti ügyre, az lehet a témában utolsó hvg cikk.

#770119 Spade Előzmény: #769825

Az alapítványoknak juttatott pénz sztem nem törvényellenes, az h a felhasználást titkosítani akarták az már igen és ahogy kiderült nem véletlen. Az h az állam közvetlen jegybanki finanszirozása lenne az igaz, valszeg ezért is csinálták az alapítványokat, de hát ez meg a FED meg EU állampapirvásárlásai mellett 2 nagyságrenndddel kisebb. Nem is szólnak egy szót sem. Az h nem közvetlenül veszi bármelyik FED ECB az csak a törvény betűjének a megkerülése és egy hatalmas bullshit. A célja az állampapír hozam leszorítása miért ne élne vele az mnb ha csökken a hozamra kiadott költsdégvetési pénz ? Sajnos uncsitesónak adni megbízásokat az sem büntetőügy önmagában főleg ha a tranzakciókat jól lepapírozták, amit a f@szom se tud. Más kérdés h ez rendkívül visszatetsző és sztem ennek hatalmas lesz a politikai ára, szal csak egy idióta csinálja ezt meg. Mert azt mutatja h a rendszer minden elemében rohad még az eddig jól muzsikáló monetáris politika is. Ez is azt mutatja h 14-től a fidesz kompletten elszállt és megérett a bukásra , már sokkal több a kára mint a haszna az uralkodásának

#770117 tozsdenyul Előzmény: #770112

1. A magyar orvosok bérEMELÉSE, az eü-re fordított állami kiadások NÖVELÉSE mellett érveltem, sok más mellett. Ugyanezt mondom minimum 10 éve, és kb tucatnyi vitában veled. Legutóbbi max 1 hete volt, amikor vinnyogtál cinikusan, hogy mégis kit szorítsunk meg ezek miatt. (Vö. Választási lazítás jövöre, és akkor ez alkalomból jár egy enyhe a jó krva anyját a cinikus fajtátoknak)

Példának a fele akkora egy före jutó állami kiadásból is legalább akkora SZAKORVOSI bért fizetö románokat hoztam, sok minden lehetséges.

Erre mondod te, hogy

"Nehogy aztán úgy járj, mint a román orvosok fizetésével, ahol kezdő orvosok 80 ezer forintos jövedelme mint követendő példa lett itt beállítva általad."

És nyomod tovább...

Azért minösítelek amúgy annak a geccinek, ami te vagy, mert nálad nem ez a kivétel, hanem az alapállapot. Mindenki félreérthet, tévedhet, és akkor kibontom, magyarázom, veled is volt hogy oldalakon, napokon keresztül.

Olyan pofátlan mocskos hazug gecciláda vagy, hogy ilyet még Habony sem tud nevelni, erre születni lehet csak.

#770116 Spade Előzmény: #769873

Megnéztem:

"Így az MKB-gyűjtemény felvásárlására elkülönített teljes keret már 2,5 milliárdra rúgott, azaz az 1 milliárdra becsült értékhez képest az 1,8 milliárd forintos vételár (+Áfa+jutalékok+szerződi jogdíjak) közel dupla árú vásárlást jelent, és a cikk szerint a potenciális túlárazás az MKB feltőkésítését is szolgálhatta (volna)."

-

ekkora f@szságot már régen olvastam. Beszámítja a jóképességű az ÁFA-t, ebből hogyan lehetne tőkésíteni? Ráadásul a közpénzből fizetek ÁFA-t ami közpénz lesz tehát nem számít eleve.

Az h 1 yardra értékelték kb 4 éve az mit jelent ? Kb. annyit mintha nézném a 4 évvel ezelőtti otp árat és hőbörögnél a mai ár miatt h ez hűtlenkezelés ennyit adni érte ma. A pénznyomtatás mellett simán el tudom képzelni h a műtárgy árak dupláztak, ahogy az ingatlan árak háromszoroztak. Apropó érdemes lenne megnézni a 4 évvel ezelőtt meghőbörgött MNB által megvezótt ingatlanok mennyit érnek ma. Meglepődnék ha nem legalább dupla annyit.

Tehát ez a műtárgyas cikk egy nettó f@szság és valszeg a szerzője már a robbaj féle csökkentett matekot tanulhatta, na meg te is :)

Milyen remekül elszámolt…

#770114 walex

Milyen remekül elszámoltatta a Fidesz-KDNP az MSZP-SZDSZ-t, nemde?

2010-es választásokig a csapból is azt folyt,hogy ha majd hatalomra kerülnek, jön az ELSZÁMOLTATÁS.

A párt 2 elszámoltatási biztosa remek munkát végzett.

Eltelt már 6 év és van 0, azaz NULLA elszámoltatott politikus, még Fletót is kimosták (2006.10.23.)

#770112 prospero Előzmény: #770105

Hát hazugságban jobb vagy elismerem, amikor kihagytad a kezdő orvosok fizetését, kizárólag a nagy tapasztalattal, több éves gyakorlattal rendelkező minőségi orvosfizetésre hivatkoztál. Szerencsére a linkelt cikkedben benne volt a kezdő orvosok fizetése is, ezt valahogy elfelejtetted megemlíteni. Meg a dupla munkát.

#770107 rbbj11 Előzmény: #770098

k.ra nem számít, mi a motiváció, amíg a nálunk NULLLLLLLLLAAAAAAA-val kell szembeállítani a VALAMENNYIT! Érted??

Ott valamennyi esetben tesznek a korrupció ellen, nálunk pedig nulla esetben volt komoly következménye bármely korrupciónak!

#770105 tozsdenyul Előzmény: #770098

1. Románia: mindkét oldalon hullanak, és nem koncepciós perek, ténylegesen elkövetett cselekmények. Mit akarsz mondani? Miért tölem vársz magyarázatot arra, a bármire amit te akarsz sugallmazni?

Korrupt politikusokat elítéltek, neked mi a probléma ebben, azon kívül, hogy látszik a különbség a két ország között?

2. "Nehogy aztán úgy járj, mint a román orvosok fizetésével, ahol kezdő orvosok 80 ezer forintos jövedelme mint követendő példa lett itt beállítva általad."

Jó nagy hazug fírög vagy te...osztályelsö voltál a Habony - iskolában?

kész végem :D magyarázza…

#770104 Koffein

kész végem :D magyarázza már el valaki ennek a szerencsétlennek, hogy mi az a kreatív ipar. :)

"Tisztázni kell ennek tartalmát, mert van itt ez a kreatív ipar, amivel vannak jó és rossz tapasztalataink is. Nem zárkózunk el ettől a fejlesztéstől, de tisztázni kell, hogy pontosan mit is jelenet a kreatív ipar"

http://index.hu/belfold/2016/05/10/orban_veszprem_modern_varosok/

#770098 prospero Előzmény: #770090

Nem én magyarázom a román helyzetet, hanem Te nem tudsz semmit az ügyek hátteréről, politikai motivációjáról. Ennyit állapítottam meg, mellesleg ez ugyanúgy megválaszolatlan maradt, letudtad annyival, hogy meg kell dolgozni a "béremért".

Nehogy aztán úgy járj, mint a román orvosok fizetésével, ahol kezdő orvosok 80 ezer forintos jövedelme mint követendő példa lett itt beállítva általad.

#770090 tozsdenyul Előzmény: #769946

Jaj, de folyékonyan megy neked a hazudság, meg se kell eröltetni magad :(

Inkább hallgattál volna, ja, meg is kell élned neked is valamiböl.

Bántsák a korrupt fideszeseket, mondjunk valamit terelésként.

Magyar helyzet: 0 db ügy fidesz közeliek ellen, az ügyészség mindent szabotál.

Román helyzet:

Csak 2014-ben a nemzeti antikorrupciós hivatal vádjai alapján elítéltek 24 polgármestert, 5 képviselöt, 2 volt minisztert, 1 volt miniszterelnököt (nastase), bírókat, ügyészeket, és a tanácselnökök 1/3-át - korrupciós ügyekben.

Valamint 2015-ben az 'uralkodó' miniszterelnököt (ponta), a korábbi korrupcioellenes vezetöt, és még sok mást.

Te miröl beszélsz, milyen háttérröl tudsz többet?

Hofival szólva, a csiga hozzád képest...

Addig, amíg egyetlen fideszes sem ül, addig inkább kussolj, és pláne ne a román helyzetet magyarázgasd.

Al capone is adócsalásért ült, ott is megmagyaráznád, hogy tehát nem volt maffiozó? Milyen egy... Vagy.

(mindenki behelyettesítheti amit akar)

#770074 rbbj11 Előzmény: #770066

nem

mert felsöoktatäs nagy része sem hasznos az élethez, ergó messze nem kéne cél legyen oda bejutni. Nem véletlen van annyi diplomás munkanélküli és nem véletlen h. kb diplomások fele nem szakmájában, hanem teljesen más, alacsony képzettséget igénylö munkát végez

És ne ismételgesd a 12 év matekot, mert baromira idegesítesz...írtam már, hogy nem kell eleve 12 év matek vagy ha mostani harmadára csökkented oraszámot, máris csak a mostani anyag harmadára van idö a 12 ev latt is...

De eleve ez teljesen értelmetlen csipogás kettönk közt, mert ugyis megy minden a regi mederben

#770066 prospero Előzmény: #770036

Ok. Csak ez Xy megértése nélkül nem fog menni. Mármint, hogy x-be ezt kell helyettesíteni, y-ba meg ezt. Vagy x úgy jön ki, hogy yt megszorzod z-vel. Ez már elsőfokú egyenlet megoldás, nincs benne a szorgalmazott tananyagban. :-)! Szóval mateknak az lenne az értelme, hogy életben adódó problémákat le tudd fordítani matematikai nyelvre adott esetben. Ha "túl" elméleti is a jelenlegi matekoktatás az alapokat ehhez megadja, alkalmazni kéne tudni, megérteni, hogy mi mire való.

Persze magánvélemény, hogy matekórán pallérozzák az elmét gondolkodásra, én spec megőrűlnék, ha minden nap szorzás osztás lenne a tananyag 12 évig, de hát nem vagyunk egyformák. Ezen túl, mehet abba az irányba is az oktatás amit Te mondasz, csak akkor könyörgöm ne legyen már nemzethalál, ha nem kell matekot vagy földrajzot tanulni a műkörmösnek.

Az meg, hogy xy király másodunokatestvérét kérdezik mint lexikális tananyag nem gondolnám, hogy általános lenne, még gimiben sem. Szóval ott a tanerővel vannak problémák, hogy miért ez a mérce. Összességében a gimnáziumi oktatásunk szvsz jó színvonalú, nyugati egyetemre be lehet jutni azzal a tudással amit a gimi ad + egy csomó vásárolt különóra, mert valahogy mégsem elég az a tudás amit a gimiben jelenlegi óraszámmal meg lehet szerezni. Re: mint az életre tanulás első lépcsője a felsőoktatásban történő helytállás. Ezen túl banyaizzel értek egyet, hogy egy érettségi megfelelő alapot kell adjon az életben történő eligazodásra, érdeklődési területen történő elméllyedésre, legyen az pénzügy, irodalom, bármi. És nem igaz, hogy ezt nem biztosítja a jelenlegi gimnáziumi oktatás. Szakiskolákban meg arra az irányra feküdtek rá, amit Te is javasolsz, van is sírás és fogcsikorgatás.

http://www.turizmusonl…

#770047 Ibiza

http://www.turizmusonline.hu/cikk/van_taxis_ceg__amely_a_szerint_kezdenek_cikive_valni_az_uber_ellenes_demonstraciok

eddig nem jötté rá hüjegyerek.. addig sem nagyon harapták a taxisokat de qrvára akadályozni kell a forgalmat.. Ma a repülőtérre vezető úton..nem számít külföldiek lekésik a gépet a f..szmatyik miatt..

de ki a tkm ad engedélyt ilyen demondtrációkra..

Patkányarcúnak nem esik le? a sugárutakra körutakra hidakra, ahhoz vezető utakra városba/ból vezető utakra nem adunk ki ilyen engedélyt.. demokrácia az, hogy akadályozva vannak emberek gyakorolhassák jogaikat? Milyen demondstráció az ami kárt okoz a vétleneknek.

Olyan mikor befingasz a liftbe és azt mondod ez orbán miatt van..nála reklamálj.

Ez milyen buta gondolkodás.. kellemetlenséget okozok azt gondolván ez majd a saját célomat erősíti hiszen azok akikkel ezt tettem azok mellém állnak? hüjegyerek.

Tipikus libsibalos gondolkodás.. azt gondolom a saját fájdalmam az érdekem sérelme az égbekiálltó.. és evidencia mindenkinek bűnhődnie kell..és nem értem hogy lehet a jóisten még nem perszelte fel miatta a földet..ok csak miattam nem de akkor is.

#770036 rbbj11 Előzmény: #769943

igaz

Csak azt kell megtanítani nekik, hogy melyik szám mögött mi van, melyiket hol keressék, hogy hasonlítsák össze az ajánlatokat.