Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #769873

Megnéztem:

"Így az MKB-gyűjtemény felvásárlására elkülönített teljes keret már 2,5 milliárdra rúgott, azaz az 1 milliárdra becsült értékhez képest az 1,8 milliárd forintos vételár (+Áfa+jutalékok+szerződi jogdíjak) közel dupla árú vásárlást jelent, és a cikk szerint a potenciális túlárazás az MKB feltőkésítését is szolgálhatta (volna)."

-

ekkora f@szságot már régen olvastam. Beszámítja a jóképességű az ÁFA-t, ebből hogyan lehetne tőkésíteni? Ráadásul a közpénzből fizetek ÁFA-t ami közpénz lesz tehát nem számít eleve.

Az h 1 yardra értékelték kb 4 éve az mit jelent ? Kb. annyit mintha nézném a 4 évvel ezelőtti otp árat és hőbörögnél a mai ár miatt h ez hűtlenkezelés ennyit adni érte ma. A pénznyomtatás mellett simán el tudom képzelni h a műtárgy árak dupláztak, ahogy az ingatlan árak háromszoroztak. Apropó érdemes lenne megnézni a 4 évvel ezelőtt meghőbörgött MNB által megvezótt ingatlanok mennyit érnek ma. Meglepődnék ha nem legalább dupla annyit.

Tehát ez a műtárgyas cikk egy nettó f@szság és valszeg a szerzője már a robbaj féle csökkentett matekot tanulhatta, na meg te is :)