azért ne keverd a mészárosokkal vagy gyurcsány fajtákkal...a rogán féle kis tetűkkel.
Ha tudsz valamit mond.
azért ne keverd a mészárosokkal vagy gyurcsány fajtákkal...a rogán féle kis tetűkkel.
Ha tudsz valamit mond.
Csányi egy ugyanolyan tolvaj, mint az összes olyan rendszerváltó, akik már a rendszerváltás előtt jól behelyezkedtek a nagy MSZMP-s párttagságuk segítségével a megfelelő helyekre, majd az adott cég igazgatójaként, főkönyvelőjeként ellopták a rájuk bízott közvagyont üveggyöngyökért.
Persze olyan szempontból legalább jól csinálta, hogy átlátta, hogy hogyan konvertálja át a céget egy modern kori bankká, ilyen szempontból a hasonló tolvajok közül messze kilóg tehetségével, mert a legtöbb csak odáig jutott, hogy a cégben lévő közvagyont , amit fillérekért megszereztek lehetőleg minél gyorsabban eladják fél áron egy nyugati konkurenciának, ami vagy bezárta a céget egyből (sok textiles cég) , vagy a nevük alatt tovább vitték (Tungsram, Ikarus, Áramszolgáltatók), vagy még annyi sem, hanem a meglévő készleteket eladják és utána az ingatlan apránkénti eladásából vagy hasznosításából próbáltak megélni (ilyen rengeteg van).
Ezek a tévképzeteid... Dehogynem az... Igazi kelet EU-s, orosz siker ember
helyrerakott egy szoci bankot és kapta a jutalékát..mint a világ minden táján..plusz még csinált pár saját befektetést..
Ja, 6930-on egy adag vétel. Kicsit elszöttyögtem a reggelt, lejjebb illett volna venni. :-/
Hmm, nem rossz, nem rossz a ladik.
Nekem ilyenem van, egyszer kikötnék vele Sanyi bá mellé, jól néznénk ki együtt. A két ótépés... :-)
http://www.jacht-market.com.pl/public/images/user_uploaded/b7fd5819f6fba8d12cbf3934d2ae58b4.jpg
Hát igen, alapított és felépített egy bankot a 0-ról. A többit inkább nem írom le.
megteheti..nem szaros kis tolvaj lbibsi.. aki lopott pénzből nyomatja..
Cs papa egy igazi üzletember. Mit tenne egy átlagos mrd-os venne egy hajót amit használ amikor hajózgatni támad kedve lehet egy évben kétszer amúgy ott porosodna a kikötőben és vinné a lóvét.
Ő viszont kiadja a keményen dolgozó kisembereknek. :)
Nem hinném arra a heti 10-20 millióra lenne szüksége ami bérleti díj mínusz persze az egésznek a fenntartása .
Egy kis bulvár :) http://444.hu/2016/05/05/ismerd-meg-csanyi-sandor-luxuskatamaranjat
Én nem tudom mi mozgatta, nem hinném ért 7350et. ne feledjük ez 73500Ft Valakik tudtak valamit vagy a bank saját magát vette egy akvizicióhoz.
nálam hulló kés.. ha 6950 nem tartja akkor 6650 fogja meg vagy kicsit a 700
Bátor. Könnyen lehet fordított fülescsésze görbebögre.
kapcsoljátok le a villanyt,aztán gyerünk....500millios forgalom mára szinte?