Ezek mikori cikkek? Mert dátum meg szerző egyiknél sincs.
Ezek mikori cikkek? Mert dátum meg szerző egyiknél sincs.
Kis visszateszt, majd gyaloglás tovább.
egyelőre partvonalon vok.
bátortalanul figyelem mi lesz ezzel a 7400al.
"A Lukoil orosz olajvállalat alelnöke szerint az év végéig megszületik a megállapodás az olajtermelők között a kitermelés befagyasztásáról. "- ezt remélem év végéig lebegtetik majd.
Most értem csak haza, hmmm, ezek zöldek. O.o
Dax-nál szépen benyaltam egy kis bukót (kivert a short stop).
Felcuccoltam délben némi otp részvénnyel, de inkább long certivel -dax helyett. Eddig jó.
Legyen igazad!
370-nél vettem egy kis dózist, nehogy reggel meglepi nyitás legyen, én meg álljak csak, mint f a lakodalomban...
Nem nyugszanak ezzel, csak veszik, veszik, nem adja senki.
Úgy tűnik, ez a 7305 volt a kori, komoly...
7305
Nagyjából ez a belföldi játék (végre nem arról kell beszélni politika éppen mivel zaklatja, bár ez a posta fhb , mkb kutyulás zavaró tényező elég rendesen)
Külföldi játék az már bonyolultabb mert át kell esnünk amcsi kamatemeléseken míg piac megszokja, és ez a világ többi nagy gazdaságának a gyengélkedése mellett nagyon necces.
Most inkább külföld tűnik veszélyesebbnek a papírra, hogy esetleg komolyabb piaci esés világban.
Vsz most kb annyi a játék idei évre, hogy Cs vétel szintek az a 6300-500 az alá nem szabadna mennie. Piaci parákban se. Magyarul lépjen egy emeletet feljebb az 5000-6000 közöttiről.
Nagyjából olyan 6500- és felfelé nem tudom mit mondjak 8 k közé .
Ezt kellene az idei gyorsoknak alátámasztania , hogy jönnek a javuló számok. Aztán tovább előre.:)
Hangulat átfordult letargiából optimizmusba ez jó mert inkább árazzák felül jócskán mint alul.
Mondjuk azt nehéz elképzelnem az idei évben 200+ mrd-os eredményt fog felmutatni. De nem bánom ha meglepnek vele, de az tényleg komoly meglepetés lenne a számomra.
Itt most semmit sem lehet tudni, beteges az egész. :-)
esni nem tud,ha 7400 fölé kerül akkor pikkpakk 7800ra huzzák....aztán közzéteszik mennyi sort zárodott.
3nap emelkedés után korrekcio felfelé:)
7000-7100 szint is már álom marad,mint a 6500?:)
7400at elsőre viszi az nem lesz semmi,mindenki fontos szintnek bregyogja...
Megelőlegezi a piac az eredményeket.
Részvényenkénti 400-500 ft profitról, részvényenkénti 700-1000 Ft közé kellene mennie a banknak ahhoz , hogy öröm boldogság legyen 7000-10000 között.
Ha azt nézem, hogy ebben a kínlódásban/válságban csinált 300-500-at stabilan hitel/betét 2/3-nál akkor potenciálisan minimum szerényen 2000 benne van a rendszerben. Csak a gyakorlatban ezt a kihozni ahhoz nagyon sok mindennek össze kell jönnie.
7xxx-es ár az valahol 700 Ft körüli nettónak az árazása részvényenként.
Kíváncsian várom mi lesz , mert Cs papa olyan hangon nyilatkozott mint a régi szép időkben. Ilyen önbizalommal teli nyilatkozatokat utoljára 2000-es évek közepén hallottam tőle, akkoriban még számokat is hozzátett. Ezeket most én nagyon hiányolom , és a válság alatt is hiányoltam ezt . Új stílus ami bejött, hogy mond vmit számszerű várakozások nélkül. Egye fene ha hozza a brutál eredményt, de azért menedzsment várakozásokat közölhetné számokkal.
Ez a dialektikus materializmus lényege. :) Egyik évben világforradalom , gonosz bankok, szavak szintjén olyan adósmentés, hogy már bank fizet azért , hogy valaki hitelt vett fel tőle. Másik évben ott nyomulnak a banki közgyűlésen, hogy a gazdaság növekedését támogatását elvárnák, a bankszektor fontos partner. Gazdasági törvényszerűségeket nehéz átírni a pártirodában. :)
Persze lehet vele próbálkozni ideig óráig.