Randomos fiúk nagyon lelkesek! :-)
Kis visszateszt, majd gyaloglás tovább.
egyelőre partvonalon vok.
bátortalanul figyelem mi lesz ezzel a 7400al.
"A Lukoil orosz olajvállalat alelnöke szerint az év végéig megszületik a megállapodás az olajtermelők között a kitermelés befagyasztásáról. "- ezt remélem év végéig lebegtetik majd.
Most értem csak haza, hmmm, ezek zöldek. O.o
Dax-nál szépen benyaltam egy kis bukót (kivert a short stop).
Felcuccoltam délben némi otp részvénnyel, de inkább long certivel -dax helyett. Eddig jó.
Legyen igazad!
370-nél vettem egy kis dózist, nehogy reggel meglepi nyitás legyen, én meg álljak csak, mint f a lakodalomban...
Nem nyugszanak ezzel, csak veszik, veszik, nem adja senki.
Úgy tűnik, ez a 7305 volt a kori, komoly...
7305
Nagyjából ez a belföldi játék (végre nem arról kell beszélni politika éppen mivel zaklatja, bár ez a posta fhb , mkb kutyulás zavaró tényező elég rendesen)
Külföldi játék az már bonyolultabb mert át kell esnünk amcsi kamatemeléseken míg piac megszokja, és ez a világ többi nagy gazdaságának a gyengélkedése mellett nagyon necces.
Most inkább külföld tűnik veszélyesebbnek a papírra, hogy esetleg komolyabb piaci esés világban.
Vsz most kb annyi a játék idei évre, hogy Cs vétel szintek az a 6300-500 az alá nem szabadna mennie. Piaci parákban se. Magyarul lépjen egy emeletet feljebb az 5000-6000 közöttiről.
Nagyjából olyan 6500- és felfelé nem tudom mit mondjak 8 k közé .
Ezt kellene az idei gyorsoknak alátámasztania , hogy jönnek a javuló számok. Aztán tovább előre.:)
Hangulat átfordult letargiából optimizmusba ez jó mert inkább árazzák felül jócskán mint alul.
Mondjuk azt nehéz elképzelnem az idei évben 200+ mrd-os eredményt fog felmutatni. De nem bánom ha meglepnek vele, de az tényleg komoly meglepetés lenne a számomra.
Itt most semmit sem lehet tudni, beteges az egész. :-)
esni nem tud,ha 7400 fölé kerül akkor pikkpakk 7800ra huzzák....aztán közzéteszik mennyi sort zárodott.
3nap emelkedés után korrekcio felfelé:)
7000-7100 szint is már álom marad,mint a 6500?:)
7400at elsőre viszi az nem lesz semmi,mindenki fontos szintnek bregyogja...
Megelőlegezi a piac az eredményeket.
Részvényenkénti 400-500 ft profitról, részvényenkénti 700-1000 Ft közé kellene mennie a banknak ahhoz , hogy öröm boldogság legyen 7000-10000 között.
Ha azt nézem, hogy ebben a kínlódásban/válságban csinált 300-500-at stabilan hitel/betét 2/3-nál akkor potenciálisan minimum szerényen 2000 benne van a rendszerben. Csak a gyakorlatban ezt a kihozni ahhoz nagyon sok mindennek össze kell jönnie.
7xxx-es ár az valahol 700 Ft körüli nettónak az árazása részvényenként.
Kíváncsian várom mi lesz , mert Cs papa olyan hangon nyilatkozott mint a régi szép időkben. Ilyen önbizalommal teli nyilatkozatokat utoljára 2000-es évek közepén hallottam tőle, akkoriban még számokat is hozzátett. Ezeket most én nagyon hiányolom , és a válság alatt is hiányoltam ezt . Új stílus ami bejött, hogy mond vmit számszerű várakozások nélkül. Egye fene ha hozza a brutál eredményt, de azért menedzsment várakozásokat közölhetné számokkal.
Ez a dialektikus materializmus lényege. :) Egyik évben világforradalom , gonosz bankok, szavak szintjén olyan adósmentés, hogy már bank fizet azért , hogy valaki hitelt vett fel tőle. Másik évben ott nyomulnak a banki közgyűlésen, hogy a gazdaság növekedését támogatását elvárnák, a bankszektor fontos partner. Gazdasági törvényszerűségeket nehéz átírni a pártirodában. :)
Persze lehet vele próbálkozni ideig óráig.
http://24.hu/fn/penzugy/2016/04/15/csanyi-sandor-szurkalodos-hangulatban-volt/
"férfias jellemre vall, hogy el mert jönni egy banki közgyűlésre az elmúlt évek kormányzati döntéseinek ellenére." hehe
http://www.origo.hu/gazdasag/20160415-otp-bank-csanyi-sandor-oroszorszag.html
talán ez? részvénycserés etyepetye?
nagyon nem értem ami az OTP-vel történik.. sokkal jobb eredmények mellett nem volt ennyi az ára...
Látod ebben van a művészet. Felváltva szabadság harcolunk és közben lehajolunk a szappanért. Közben otp-tlen leszek.
Kéne egy kicsit beesnie most már.