AT pont mint fidesz-fan mentegette magát h anno gyurcsány-hívő volt, linkelgetett erre h milyen szabadgondolkódó mert szabadon csapódik ide-oda. „Amerikai hozzáállás megtestesítője” – ez jó, oszt mitől is? H írta h milyen elfoglalt, széttépik de gyorsan gépel – amit ideokádott tollbamondással is kitett volna jó fél napot :-) de tárgyal közben, ahha persze. Tudod a sárga házak tele vannak ilyen zsenikkel, ő sincs már póráz nélkül sztem.
A támogatással ott a baj szvsz h nem lehet szeletelni. Hiába látom jónak amit Viktor tesz 10 %-ban, ha 90 %-ban rossznak látom. Akkor rossz. Ami nálam megbocsáthatatlan: 1/ a demokrácia korlátozása, h mindenbe belepofáznak, mikor vásároljak és honnan, engedéllyel vehessen a tanár krétát, erőből átnyomni amit akarnak stb. 2/ a soksoksok lopás. 3/ a cinikus hazudozás. 4/ tán leginkább a színvonaltalanság, ahogy teszik. Oké, a politika nem kultúrműfaj de akkor ne is akarja uralni. Társadalmi szerződésem van az állammal, fizetem az alapellátások árát adóban, legyen biztonság meg ami jár. Ez nincs, amit fizetek meg szórják baromságokra. Nem pótapukát kértem aki megmondja hogyan éljek, szolgáltatási szerődésem van, érzékeled a különbséget? 5/ az éhség, h már mindent vittek de nem elég. Azt gondolom egyébként h ma már kényszerpályán vannak, nyerni azért kell h ne jussanak böribe, hatalmuk legyen a folyamatok felett. Jön hozzá a 6/ amit bevallottál: h csak a politikai pragmatizmus számít, a nyerés, cseppet sem az ország érdeke.
KDNP-s műkörmös úgy lett, h a tantestület, önkori is egységesen támogatta a korábbi szaktanár igazgatónőt. Aztán „le lett szólva fentről” h ki lesz. Ennyit a demokráciáról. A sztrájk kapcsán meg már be van himbálva h bünti lesz, de vannak még bátrak.
Nemtom te hol élsz de nem javult a helyzet sőt… max a kozmetika javult.