Re: nincs cím
phiona Előzmény: #768039Szokásos karakterrombolósdid után megismétled amiket írtam.
Pont azt mondom h a holokausztot túltolták, ezt idéztem a cikkből is. Az antiszemitizmus meg nem szerintem a kisember pótszere, tanulmányok vannak erről, a gugli a barátod. Van erős zsidó lobbi, ez is evidencia.
Asszimilációs törvényről hallottál-e már? Arról, hogy a dualizmus alatt Magyarország szárnyalt, tudsz-e? és a miértjéről? Bizony, jórészt zsidó pénzekből, zsidó gyárosokkal építészekkel, tőzsdealapítókkal bankárokkal… asszimilálódtak, a nem nagytőkés is, jól meg is köszönte a most reinkarnálni kívánt Horthy-korszak. Radnótinál vagy Szerb Antalnál nem sok magyarabb és keresztényebb volt. Ha a te őseidet/családodat így irtják ki, talán benned is lenne 1 csipetnyi érzés, talán. A céljuk h ne ismétlődhessen meg, de túltolták valóban.
Azt is mondom h népszerűségben a Jobbik szorongathat, a balosok lejáratódtak. Az emberek zöme épp h békétlen, de jó ügyekben összezár. A Jobbik persze nem jó, de az is kb kizárt h 2 éven belül felállhat 1 új hiteles párt, pláne úgy h a fityiszke minden erővel blokkolja. És: itt mindig protest szavazások voltak a rendszerváltás óta, csak a 2010-es nem volt az mert nem volt jobb, a protest a távolmaradásban volt. Azóta viszont nagyon elpofátlanodtak, szal befuthat az MSZP/DK is emiatt jobb híján azoknál, akik nem bíznak a Jobbikban.