Re: nincs cím
prospero Előzmény: #768035AT pont nem volt Fidesz fan, ő inkább Magyarország fan volt, az amerikai hozzáállás megtestesítője. Van egy elnök akit támogatunk, ha látunk rendszert, vagy jónak tartjuk az intézkedéseit - az ország szempontjából. Nem véletlenül tudott itt valaki terjedelmes hozzászólásokat linkelni arról, hogy ugyanez volt a hozzáállása az ügyekhez, amikor Gyurcsány volt hatalmon. Ha ország szempontból jónak látta az ügyet akkor védte. Ezt persze Ti gerinctelenségnek igyekeztetek beállítani, miközben ez lenne az egyetlen értelmes hozzáállás a dolgokhoz. Hogy ha ellenzéki vagyok is, akkor is elismerem, ha valami jó. Ezt a támogató hozzáállást a fidesznek a migránstémában sikerült elérni, baloldaliak nagy része is egyetért a fidesz migránspolitikájával, szinte minden más ügyben az határozza meg a véleményt, hogy ellenzéki vagyok-e vagy kormánypárti. Az a hozzáállás amit AT vitt, a fehér holló kategória itt a fórumon. persze csak szerény véleményem szerint. Kíváncsi lennék mostanában mi a véleménye, ha nem tiltattjátok ki, lehet most veletek értene egyet sok kérdésben. A stílusához annyit, ha már szóba került, hogy azért ami történt nem csak ő volt ám a felelős, elég rendesen ráugrottak itt egyesek, aztán csapásokat kapott adott. De azért ne állítsuk már be úgy, hogy a történetben mindenki más ártatlan volt. A vitriol neki is ott volt a fiókjában mint Neked, ez tény.
Hát igen, tömegigényt nehéz kiszolgálni, mert gyorsan változik, aztán lenne igény az ingyen sörre is, mégse vezeti be a kormány.
Tapolcai kórházbezárás réme benne volt vastagon a vereségben. De persze ez is csak egy vélemény.
"Kdnps műkörmös vezeti az iskolát, de így is győzött a sztrájkbizottság" .
Hát az hogy lehet, hiszen diktatúra van. Nem is értem.
A nyerés cél - eléggé el nem ítélhető módon. De azért 2010 - hez képest javult az ország pénzügyi helyzete is, meg az emberek nagy részéé is. Szóval nyerési cél és jobbító cél egyaránt van, más kérdés, hogy nyilván Orbán sem tévedhetetlen.