Re: nincs cím
phiona Előzmény: #767861Ugye te se mondod komolyan h Tapolcát a kórház miatt buktátok.
Az meg h csak a nyerés a cél elég macchivellistán hangzik… hol marad az érték? :-) Már csak a Gazsi gyereknél aki megtért? :-) És: minek akartok kormányozni ha nem akartok jobbítani? csak a nyúlásért?
És: ha a tömegigényt nézitek: mi alapján? nincsenek mutatóitok erre, erre volna a népszavazás amit csak gáncsoltok. Fostatok a vasárnapi boltzár kapcsán, most meg h sokan támadnak h visszavontátok: ezért fostok. Sok kis ágybavizelő ****, félni tudtok, alkotni nem? A lé persze nagyon kell de mire? a kokóra ami enyhíti valszeg? Ha lesz itt valami rendesség még főleg foshattok, elég szar lehet börtönben megrohadni. Csak szólok h ha a történelemben a hatalmak azt nézték volna h Mari néni mit gondol kb semmit sem éltek volna, voltak koncepcióik és stratégiáik – akkor még, nem nyuggerke félhülye szavazók seggét nyalták, akkor még. Ez a „kiszolgálom” projekt ott bukik el h akkor akasszunk fel meg persze legyen ingyen a sör – tudom h sekélyesek vagytok de ez még nekem is sok.
Ami a pozitív h láthatóan izgató már az eü, meg az is hat ha 10-40e ember utcára megy, attól is féltek. Holnap pedagógussztrájk, KDNP-s műkörmös vezeti az iskolát a gyereknél de így is győzött a sztrájkbizottság, nah kíváncsi leszek :-) Mondjuk a netadós volt a legjobb, meg a vonulósok a jók ahol láthatóan özönlik a tömeg… :-) jah és a netadós se az x piti forintról szólt, hanem h megint bele akarnak pofázni és elég belőle. Kimegy sokkal több ember is jó hívószóra, nem kissé szar és önfényező hatalom mellett, grat: http://index.hu/gazdasag/2016/04/19/a_policy_agenda_kiszamolta_a_letminimumot_a_ksh_helyett/
AT meg fidesznyik felszopóember volt, nem véletlenül mantrázod. Kb le is hozta h mi a hiba veletek, idealizáld csak de nem csak én emlékszem rá…