Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: maga felé hajlik a ...

#767024 Euroman Előzmény: #767020

tanulok infdirekt módon a hétköznapjaimban...igyekszem naprakész lenni a világ dolgaiban, ez is épp elég energiát emészt fel....tanultam 1972-től 1995-ig iskolarendszerben....annyi dolgozatot, zh-t, vizsgát tettem le, hogy ha csak rágondolok, már a rosszullét környékez....azok az átvirrasztott éjszakák, vizsgadrukk stb.....never ever....

#767020 TrendMan Előzmény: #767019

Tanulj mellette valamit, akármit.

Akkor jobban fog menni.

Be sem kell fizetned sehová, tanulj a magad örömére!

#767019 Euroman Előzmény: #767018

inkább mindig csak kis nyereséget/veszteséget tolerálok, mert nincs semmi havi fix jövedelmem 2012 Karácsonya óta....

#767018 Euroman Előzmény: #767016

nem bróker az, csak inkább banki tanácsadó, aki szívesen ad tanácsot az ügyfeleinek....az elődjeitől volt, amit elfogadtam, de az ő esetében azt érzem, csak a tervszám teljesítésére és a jutalékra utazik...utánaolvastam már a certifikátnak, nagyjából értem is, de nem kérem...már az is nagy szó, hogy kb. 2 éve elkezdetem egyedi részvényezni, mert addig csak alapokkal foglalkoztam, kb. 8-9 évet....azt megelőzően meg csak bankbetétem volt...

#767016 TrendMan Előzmény: #767014

Ismerd meg a terméket saját magad kicsiben, utána eltudod majd dönteni, hogy melyik tanácsot fogadd meg és melyiket nem.

Ha félsz az ilyen jellegü termékektől, akkor fölösleges, hogy legyen brókered.

A végén a brókeredtől is félni fogsz.

#767014 Euroman Előzmény: #767009

úgy már érthető.....nem certifikátozok....nem is értem igazán, félek is tőle, így a brókerem unszolására sem szálltam be....bár ő inkább raiffeisen és olaj certifikátokat akart rámlöcsölni....többször próbálkozott, mindig nemet mondtam, azóta már nem is hívogat...

#767009 TrendMan Előzmény: #767007

Ha certifikátban utazol, akkor lehet.

EBOTPTS08-at ajánlom.

7315-ös kiütéssel nekem védhetőnek tünik.

#767007 Euroman Előzmény: #767006

én úgy látom, hogy csak longolni, vagy "parasztshortolni" lehet abban.

maga felé hajlik a ...

#767005 TrendMan

Az OTP Direkt rendszerében nem teljesül az Otp short megbizásom.

Mindig csak kis hija van.

Vajon véletlen?

Re: nincs cím

#767001 polgarmester Előzmény: #766995

lehetőségeim korlátozottak az igaz. Még azé' lehet vadászni, versenyt futunk a csok-kal...(azt nézem mennyit lehet belőle kihozni, szeretek átalakítani, kertet feltúrni:)- meglátjuk, indulok is- tulajjal tárgyalni.

Bízom a jó szerencsében. Max. maradok a valagamon...és lótépézek tovább.:)

Vonom ki a zsét, telket*…

#766993 polgarmester

Vonom ki a zsét, telket* nézek- ott jobban mennek fel a zárak. Nagyobb megtérülést látok benne.

*ócót (lakót vagy nyaralót)

**a lényeg: hol van