Egy adag vétel 6980-on.
tanulok infdirekt módon a hétköznapjaimban...igyekszem naprakész lenni a világ dolgaiban, ez is épp elég energiát emészt fel....tanultam 1972-től 1995-ig iskolarendszerben....annyi dolgozatot, zh-t, vizsgát tettem le, hogy ha csak rágondolok, már a rosszullét környékez....azok az átvirrasztott éjszakák, vizsgadrukk stb.....never ever....
Tanulj mellette valamit, akármit.
Akkor jobban fog menni.
Be sem kell fizetned sehová, tanulj a magad örömére!
inkább mindig csak kis nyereséget/veszteséget tolerálok, mert nincs semmi havi fix jövedelmem 2012 Karácsonya óta....
nem bróker az, csak inkább banki tanácsadó, aki szívesen ad tanácsot az ügyfeleinek....az elődjeitől volt, amit elfogadtam, de az ő esetében azt érzem, csak a tervszám teljesítésére és a jutalékra utazik...utánaolvastam már a certifikátnak, nagyjából értem is, de nem kérem...már az is nagy szó, hogy kb. 2 éve elkezdetem egyedi részvényezni, mert addig csak alapokkal foglalkoztam, kb. 8-9 évet....azt megelőzően meg csak bankbetétem volt...
Ismerd meg a terméket saját magad kicsiben, utána eltudod majd dönteni, hogy melyik tanácsot fogadd meg és melyiket nem.
Ha félsz az ilyen jellegü termékektől, akkor fölösleges, hogy legyen brókered.
A végén a brókeredtől is félni fogsz.
úgy már érthető.....nem certifikátozok....nem is értem igazán, félek is tőle, így a brókerem unszolására sem szálltam be....bár ő inkább raiffeisen és olaj certifikátokat akart rámlöcsölni....többször próbálkozott, mindig nemet mondtam, azóta már nem is hívogat...
Ha certifikátban utazol, akkor lehet.
EBOTPTS08-at ajánlom.
7315-ös kiütéssel nekem védhetőnek tünik.
én úgy látom, hogy csak longolni, vagy "parasztshortolni" lehet abban.
Az OTP Direkt rendszerében nem teljesül az Otp short megbizásom.
Mindig csak kis hija van.
Vajon véletlen?
lehetőségeim korlátozottak az igaz. Még azé' lehet vadászni, versenyt futunk a csok-kal...(azt nézem mennyit lehet belőle kihozni, szeretek átalakítani, kertet feltúrni:)- meglátjuk, indulok is- tulajjal tárgyalni.
Bízom a jó szerencsében. Max. maradok a valagamon...és lótépézek tovább.:)
Vonom ki a zsét, telket* nézek- ott jobban mennek fel a zárak. Nagyobb megtérülést látok benne.
*ócót (lakót vagy nyaralót)
**a lényeg: hol van
http://trading.con.hu/tag/otp/
concord is néha lefelé lefelé kiabálnak,de aztán lehet longolnak:)
https://profitline.hu/technika/elemzes/349428//OTP-elemzes
ezek pénteken,még kizárt dolog a 7000 felett zárás.
ma már uj a nóta.