Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#756087 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756078

Elnézést mindenkitől, hogy kicsit locsifecsi vagyok de most vettem észre mit írt nekem Spade mester!

"Remélem nem lesz több lefideszezés, mert azt már nem fogom szó nélkül hagyni ennek reményében érdemben válaszolok."

Ez a lefideszezés Neked sértő? Akkor már megérte az eddigi terápiám. Te most amúgy megfenyegettél engem!? Na ne már!:-) Hallod, Igencsak kihozhattalak a sodrodból! Nem kell velem foglalkozni...tudod!? bolond lukból, bolond szél fúúúú(vagy valami hasonló) Azt tudnám Neked javasolni, hogy tegyél ellenem egy igen komoly névtelen feljelentést Kisshercegnél? vagy netán egyenesen a pártközpontra gondoltál? Ott is feljelenthetsz! Legalább összefuthatok egy-két régi ismerősömmel és egyben megtekinteném az aktám, hogy milyen újabb fejezetek nyíltak benne! :-) Sok sikert!

#756086 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756080

Közben eszembe jutott egy hozzám intézett nagyon régi hozzászólásod. Abban valami olyasmit írtál, hogy nem mész bele "f@szméregetési" versenybe velem szemben. Most is csak azt tudom mondani amit akkor írtam, hogy ezt bizony jól is teszed, hiszen lássuk be, hogy ebben a versenyben a teljes esélytelenség nyugalmával indulhatnál :-) Ennek kapcsán, Hibáz kollégának azt üzenem, hogy a csak a long a nyerő! :-)

#756085 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756078

Telekom történetet részemről lezárom az alábbi szösszenettel! Nekem is majdnem pontosan az a véleményem az egészről mint ahogy a linkben szereplő cikkben le vagyon írva. Akár én is írhattam volna, de sajnos túl hülye vagyok hozzá.

http://csinnbummcirkusz.blog.hu/2015/12/16/lazar_akos_telekom_tukrom_tukrom_mondd_meg_nekem

Kitiltási hullám? Ki akartak engem innen tiltani? Kissherceg! Igaz ez??? :-) Köszönöm, hogy kiálltál értem bár ha belinkelnéd esetleg, hogy milyen formában is tetted akkor nagyon hálás lennék. Elég jó a memóriám de nem igazán emlékszem rá, hogy a kitiltás réme igazán komolyan fenyegetett volna. Az egészen biztos, hogy olyat nem olvastam, hogy valaki azért agitált volna , hogy engem ne tiltsanak ki. Szóval némi bizonyíték nem ártana. Persze még az is lehetséges hogy igazad van.

Azt azért merem remélni, hogy nem vagy jogász, mert akkor nagyon mélyre süllyedt hazánkban a jog oktatásának színvonala, és ezt tényleg nem szánom személyeskedésnek. Komolyan! Amit kínáról és a gyermekvállalásról, stb...katyvaszról írtál az nettó hülyeség. Továbbra sincs semmi közöm ahhoz, hogy Kínában mennyi gyermeket vállalhatnak...értem én homályosan, hogy nálad hogy jön össze a kettő és milyen formában fog ez engem és/vagy a gyermekeimet érinteni a jövőben de kicsit sántít a történet. Mondjuk ki! Iszonyú xar példát hoztál fel a fityesz, kövér úr és Ákos védelmében. Illetve nem is az ő védelmükben , hanem a fityesz válaszreakciója védelmében. Megsúgom csak Neked, hogy lexarom mit hadovál kövér úr vagy netán Ákos... véleményük teljesen irreleváns számomra. A kormány "válaszcsapása" és a hozzá fűzött magyarázat viszont szánalmas pontosan annyira amennyire azok ekik előadták. Volt itt valami halvány részlet az irományodban amivel egyetértek...sőt éppen akartam Neked írni. Valóban vannak olyanok akik szerint a fityesz minden döntése xar és vannak olyanok akik szerint minden fityesz döntés maga a káprázat(hívők). Magamat a két tábor közé sorolnám valahová, de nem félútra...beismerem hogy közelebb állok azok táborához akik szerint a fityesz döntései majdnem minden esetben xarok(tettek érte nem keveset, hogy ezt gondoljam). De nem xarok! Számos döntésükkel egyetértek, nagyon kevéssel de van olyan. Ez olyan mintha egy olyan ember kezébe adunk géppisztolyt aki fegyvert még életében nem látott...előbb-utóbb ez az ember is eltalál valamit, vagy valakit! vagy nem:-) De! Nem is döntés a megfelelő szó...én az egész mostani rendszer működési modelljétől és a rendszert irányítók személyétől hányok! Tartom azt a véleményem, hogy még a középszerűség szintjétől is igencsak messze álló, lelkiismeretlen, gátlástalan senkik irányítják jelenleg az országot. Hazánk történelmének legsötétebb korszakait idézve. Ezek sokkal rosszabbak mint a kommunisták.. pedig ők is azok! :-) Iszonyú színvonaltan parasztok(nem félreérteni!) kerülnek vezető pozikba! Tudnék egy könyvet is írni az egészről de kedvem sem időm nincs hozzá. Szóval Peace! Nincs nekem túl sok bajom veled azon kívül, hogy totálisan máshogy látjuk a világot:-) Van ilyen, hát Istenem. Még az is lehet, hogy nekem van egy teljesen eltorzult világnézetem és gondolkodásmódom(ha lehetséges ezt az izét ami nekem van egyátalán annak nevezni :-) De azért titkom reménykedem benne, hogy közelebb állok az igazsághoz mint Te. Béke veled dakota testvérem! Béke! :-) Lehetséges, hogy nagy katyvasz az egész amit ideírtam, de vedd figyelembe, hogy viszonylag kevés energiát fordítottam rá:-)

#756083 JP Előzmény: #756036

:-)

Ezt nem teljesen jól tudod Lilia: a fiúknak valóban fütyijük van, de a lányoknak meg fütyihiányuk! :-)

#756080 Spade Előzmény: #756061

Nem (csak) Mo-n élsz hanem a földön globális peremfeltételek között. Mi a f@szom közöd van itt a co2 kibocsátáshoz? miért tartod be a kiszabott kvótát ?, itt még nyugodtan elférne 4-5 fok melegedés, főleg télen...és ez ma már szinte mindenre igaz nem csak a co2-re

#756078 Spade Előzmény: #756069

Vissza tudnék személyeskedni, de nem teszem bár ez már a második lefideszezésed, annak ellenére h amikor volt itt a kitiltás hullám szót emeltem érted. Remélem nem lesz több lefideszezés, mert azt már nem fogom szó nélkül hagyni ennek reményében érdemben válaszolok.

Nem fidesz rajongó vagyok hanem van egy világnézetem, ami még ráadásul billeghet is amennyiben új tudományos tények ismeretek (fizika,csillagászat,biologia esetleg történelem) kerülnek felszínre. Az h abba az irányba mutatgató volt a fidesz zsargonja és én ezt helyeseltem nem jelenti azt a legkevésbé sem h a rajongójuk lennék, Ők teszik a dolgukat és én értékelek. Legfeljebb azt jelentheti h átbasztak, de ezzel vannak így páran nem lehet mindenki olyan isztánlátó. Ennek ellenére megpróbálom több oldalról nézni a dolgokat a politikai döntéseket és helyeselhetem még akkor is ha az nem az izlésem vagy világnézetemnek megfelelő, de azt nézem viszi-e előbbre az országot szerintem vagy sem, esetleg elvi síkon foöntos lehet-e, még attól függetlenül is h velem éppen kibasznak.

Na most ezt seggnyalásként visszaesésként értékelni meglehetősen szüklátókörű dolog és azt minősíti aki ilyen f@aszom sablonokkal él. Sajnos itt is a legtöbben ahogy az országban is végletesen elfogultak az eu us,orosz,ellenzék mindig csak csillámosat szarik a kormány meg mindig vérg@ci és persze fordítva. Pedig jó lenne az egyes ügyek mentén véleményt formálni függetlenül attól h a kormány támogatja vagy sem én meg utálom-e a kormányt vagy sem.

.

A telósról leírtam a véleményem ami (a multik corporate value&policy;) gyakorlatát nagyon veszélyesnek tartom a demokráciára már csak azért is mert szük 5-10 ember dönt róla akiket senki =demokratikusan) nem választott meg senki nem jogosított fel rá senki nem legitimált h embereket a véleményük miatt kirugjanak pl.

De gondolom idáig más senki nem jut el az olvasásban talán te sem , mert túl hosszú és mert fideszes írta és le van szarva :)

#756070 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756068

Köszönöm válaszod! Valószínűleg tényleg mindegy lenne. Amúgy sz@rok az aggályokra! :-) Engem a jogi lehetősége érdekelne...De vannak itt jogász végzettségűek majd ők talán megmondják a tutit.

Akkor még várok a beavatkozással. De alapjában véve ragaszkodnék a répámhoz én is :-)

#756069 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756059

Ugyan Tőzsdenyuszi(egyem a répáját:-) vetette fel esetedben ezt a fityesz kérdést, de bátorkodnék belekotyogni. Tudjuk itt sokan, hogy régen hatalmas fityesz rajongó voltál. Volt egy idő mikor a fityesz sok aljas átbaxása és hazudozása után Te is beláttad, hogy bezony korántsem minden lépésük nevezzük így "szalonképes". Sajnálattal veszem tudomásul, hogy visszaestél :-) Persze talán mégsem, mert nem olvasom minden hozzászólásod, így lehetséges, hogy néhány kritikus megjegyzésed elkerülte a figyelmem. No mind1... sommás véleményem az, hogy kutyából nem lesz szalonna! Természetesen nem az a baj ha valaki fityeszes...mondjuk számomra érthetetlen hacsak nem csurran-cseppen érte valami. Próbáltam mostanában nem politizálni, (mivel messze vannak még a választások, így sajnos ezen időszakban nem is igazán fizetnek meg érte:-) de bakker Te képes vagy kihozni belőlem az állatot :-) Szóval jön az ébredő erő! :-)

#756068 banyaiz Előzmény: #756057

Ami megéri az megéri. :)

ha ez megtörténne már mindegy lenne neked nyugdíjas vagy vagy sem.

De a kérdés elméletileg jogos, nem tudom alkotmányos lenne e így kijátszanád a nyugdíjtörvényeket, aggályos . :)

#756067 Janicroft Előzmény: #756026

"Itt arról van szó, hogy valakit egy nagyvállalat a politikai /társadalmi véleménye miatt gazdaságilag hátrányos helyzetbe hozott. Ami tényleg felháborító!"

Nem és nem. Nem hozták őt hátrányos helyzetbe. Azt és addig támogatnak akit és ameddig akarnak. Ha már nem akarják, akkor már nem támogatják tovább, ennyi.

#756066 Janicroft Előzmény: #755947

Szerintem azt hagyjuk meg nekik hogy jogos-e a szerződésbontás vagy sem, te ezt nem tudhatod, meg más sem. A Telekom akkor bontja fel a szerződést amikor akarja, senkinek semmi köze nincs hozzá, főleg nem az államnak! Ez két privát fél ügye, az államnak rohadtul semmi köze nincs hozzá.

#756065 tozsdenyul Előzmény: #756058

Amúgy én leírtam, hogy laikus vagyok jogból, akár el is magyarázhatod, hogyan és miért jogszerü a kormány lépése.

Meg hozhatsz példát Ákoshoz hasonló esetre, ahol a celeb pert nyert a szponzor ellen késöbb.

Az progresszívabb lenne.

De mindegy, várjuk inkább a Skynetet, legalább az elsö sorba legyen jegyem :)

#756064 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756059

Jön az AI(jelentsen ez bármit is:-) "mindmeghalunk"! :-) Kivéve... tudjuk ki. Mielőtt megkapnám, hogy annyira hülye vagyok, hogy nem tudom mi az a bizonyos AI... némi közöm van hozzá! Ugyanis én már szintet léptem :-)

#756063 tozsdenyul Előzmény: #756058

Ha már így finoman kóstolgatsz, egy olyan intelligens és jogilag is müvelt ember, mint te, ölég érdekes egyoldalúsággal használod a diszkrimináció szót, de nyilván én nem találkoztam ezzel az új értelmezéssel, az adófizetö meg nyilván nem bukik pénzt, sem kártérítés, sem elmaradó befektetök miatt. A kormány meg a diszkrimináció elleni harcban fog megdicsöülni.

(csak dicsöülnének már meg)

Amúgy a Tkomot egyszer sem nyaltam, a kormányt kritizáltam, tudod, az az a fogalom, amiröl neked lövésed sincs.

Peace

(tudom, hogy tudod kritizálni a kormányt, csak ma vagy ilyen gátlásos)

#756062 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756060

"Mióta feladata a kormánynak az alaptörvény-szegéseket elbírálni és szankcionálni?"

Hát már elég régóta! :-) Azt ugye senki sem gondolja, hogy a tákolmánybíróság önálló döntéseket hoz.Természetesen sokan gondolják..... Persze akár hozhatna is mert a "megfelelő" emberek lettek már odaültetve. De nagy részük a fenekét sem meri kitörölni amíg nem jön hozzá jóváhagyás tudjuk honnan.... Szóval kormányunk egyből eldönti mi az alkotmánysértés ezért teljesen felesleges is az alkotmánybírósággal pepecselni.

#756061 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756059

De ez bezony nyilván így van! Ugyanis Magyarországon élünk és nem kínában(egyelőre:-) és jelenleg kis hazánkban MÉG mindenki szabadon dönthet arról, hogy mennyi gyermeket vállal. Hangsúlyozom, hogy MÉG így van :-) De akár alaptörvénybe is foglalhatják, hogy minden Magyar nőnek minimum 3 gyermeket kell szülnie. Miért is ne!? Nem is lenne annyira gáz....elvileg le is lövethetnék aki nem teljesíti hazafias kötelességeit. Részemről hazafias kötelességemet majdnem letudtam a két gyermekkel, az persze igaz, hogy nem én szültem meg őket.

#756060 tozsdenyul Előzmény: #756058

A kormány szerint alaptörvényt sértett a Telekom, és ezért kellett megbüntetni.

Fentiekben tévedek -e esetleg? Miután szerinted is alaptörvényt sértettek és helyes a kormányzati lépés, feltételezem, válaszod, nem.

Na most, hova lett benyújtva a vád, és melyik bíróság ítélte el a Telekomot?

Mióta feladata a kormánynak az alaptörvény-szegéseket elbírálni és szankcionálni?

De amúgy meg lazuljunk, arra a kis idöre amíg jön az AI, mindenki csinálja, ami boldoggá teszi, nem? :)

#756059 Spade Előzmény: #756051

"és mindenki annyi gyereket szül amennyit akar, vagy esetleg egyátalán nem szül gyermeket."

Ez ugye nyilván nincs így, ,mert ha a kínai egyke politika nem lett volna bevezetve akkor ma lennének 3 milliárdnyian, mi a világ, éheznénk és vívnánk éppen a harmadik atom világháborút. Nem olyan egyszerű kérdések ezek....az emberi faj valszeg fontosabb mint bármelyik egyén akarata sajnos ez se lesz már sokáig így mert jön az AI és az mindent megváltoztat

#756058 Spade Előzmény: #756049

"tovább a hatalmi ágak szétválasztásába ütközö, önkényes kormányzati lépést,", "a diszkrimináció"

én a helyedben nem használnék olyan szavakat amelyekről lövésed nincs h mit jelentenek hanem csak a tcom seggét nyaldosod velük magentára, talán szponzorálnak ? vagy tele vagy részvénnyel ? mert akkor megértem. amúgy leszaom Ákost is meg a telecomot is és lézert is

#756057 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756052

Horgásztársam! :-)

A témához már nemigen szólnék hozzá mert részemről már így is túltárgyaltam. Viszont evvel a nővé való átoperálással szöget ütöttél a fejemben(mások is szeretnének de még nem sikerült nekik :-) Szerinted, amennyiben nővé operáltatnám magam akkor rám is vonatkozna, hogy 40 év után elmehetek nyugdíjba? Várom megtisztelő válaszod :-)