Re: nincs cím
Spade Előzmény: #756069Vissza tudnék személyeskedni, de nem teszem bár ez már a második lefideszezésed, annak ellenére h amikor volt itt a kitiltás hullám szót emeltem érted. Remélem nem lesz több lefideszezés, mert azt már nem fogom szó nélkül hagyni ennek reményében érdemben válaszolok.
Nem fidesz rajongó vagyok hanem van egy világnézetem, ami még ráadásul billeghet is amennyiben új tudományos tények ismeretek (fizika,csillagászat,biologia esetleg történelem) kerülnek felszínre. Az h abba az irányba mutatgató volt a fidesz zsargonja és én ezt helyeseltem nem jelenti azt a legkevésbé sem h a rajongójuk lennék, Ők teszik a dolgukat és én értékelek. Legfeljebb azt jelentheti h átbasztak, de ezzel vannak így páran nem lehet mindenki olyan isztánlátó. Ennek ellenére megpróbálom több oldalról nézni a dolgokat a politikai döntéseket és helyeselhetem még akkor is ha az nem az izlésem vagy világnézetemnek megfelelő, de azt nézem viszi-e előbbre az országot szerintem vagy sem, esetleg elvi síkon foöntos lehet-e, még attól függetlenül is h velem éppen kibasznak.
Na most ezt seggnyalásként visszaesésként értékelni meglehetősen szüklátókörű dolog és azt minősíti aki ilyen f@aszom sablonokkal él. Sajnos itt is a legtöbben ahogy az országban is végletesen elfogultak az eu us,orosz,ellenzék mindig csak csillámosat szarik a kormány meg mindig vérg@ci és persze fordítva. Pedig jó lenne az egyes ügyek mentén véleményt formálni függetlenül attól h a kormány támogatja vagy sem én meg utálom-e a kormányt vagy sem.
.
A telósról leírtam a véleményem ami (a multik corporate value&policy;) gyakorlatát nagyon veszélyesnek tartom a demokráciára már csak azért is mert szük 5-10 ember dönt róla akiket senki =demokratikusan) nem választott meg senki nem jogosított fel rá senki nem legitimált h embereket a véleményük miatt kirugjanak pl.
De gondolom idáig más senki nem jut el az olvasásban talán te sem , mert túl hosszú és mert fideszes írta és le van szarva :)