Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #755988

Szerintem alapvető tévedésben van itt néhány ember.

A kormány nem azért bontott szerződést a Tcom-mal, mert a Tcom szerződést bontott (jogosan, vagy jogtalanul az majd kiderül) Ákossal, aki sokkal előbb volt már nemzeti konzervatív érzelmű, mint a fidesz maga.

Itt arról van szó, hogy valakit egy nagyvállalat a politikai /társadalmi véleménye miatt gazdaságilag hátrányos helyzetbe hozott. Ami tényleg felháborító!

Elismerem, a kormány (ismét) hülyén kommunikált. Sokkal okosabb lett volna egy kvázi diplomácia jegyzéket elküldeni a Tcom-nak , hogy magyarázza meg, hogy valakit hogy mer gazdaságilag hátrányos helyzetbe hozni vélemény nyilvánítása alapján. És utána magyarázkodhatott volna a Tcom és a végén rehabilitálták volna Ákost, akinek amúgy sztem tök igaza volt, ez a mostani ügy nekem abszolút a Kövér féle köteles ügyre hajaz, amikor a liberális média tudatosan kiragadott és eredeti szövegkörnyezetéből kiragadott szavakat és utána azt harsogta teljes vállszélességgel, az emberek 90%-ának meg mindegy volt, hogy mit mondott Kövér valójában, csak rágták a gittet.